Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Άρχισε να γεμίζει ζώα το παιχνίδι..Και πολύ άργησε βασικά..

Από πλευράς συμπεριφοράς ή παιξίματος/επιλογών?

Δημοσ.

Στην συμπεριφορά δεν έχω δει κάτι τραγικό ως τώρα γιατί σπάνια πετυχαίνεις Έλληνες προφανώς :P Αλλά χτες για παράδειγμα, αρκετοί ήταν αυτοί που επέλεγαν παίχτη και χάζευαν στο map κλπ κλπ..Και δεν μιλάμε για low level, αλλά με αστέρι και κάμποσα level.

• Moderators
Δημοσ.

Στην συμπεριφορά δεν έχω δει κάτι τραγικό ως τώρα γιατί σπάνια πετυχαίνεις Έλληνες  Ghost προφανώς :P

Fixed that for you.

Είναι επειδή κάνω break μετά τα summer games.

Δημοσ.

Είμαι level 92. Θέλω να πάω 100 να πάρω αστέρι για να μπαίνω με ποιο σοβαρές ομάδες. Μέχρι τώρα νόμιζα οτι είμαι καλός αλλά μπήκα σε group με έναν 250 level και έπαιζα εναντίων 300+ και ενός 472 level και δεν μπορούσα να κουνηθώ.

Είναι δύσκολο όμως γιατί δεν βρίσκω εύκολα group για bonus exp.

Δημοσ.

Μπαίνω με 120+ λέβελ συνέχεια (εγω ειμαι 35) και μπορώ να σου πω με σιγουριά οτι δεν παίζει ρόλο το λεβελ στο ποσο καλός ειναι ο αλλος.

Επίσης αν παίζεις βραδάκι στειλε μου το bnet σου να παιξουμε κανα qp για το bonus xp.

Ξερουμε κανέναν απο αυτούς που επέλεξαν για Team Greece?

Δημοσ.

Πάντως ήταν πιο καλοί απο τα level 4-90 που με βάζει συνήθως. Οπότε θα βελτιωθώ και εγώ. Ειδικά εκείνος με τα 470τόσα level έπαιζε reaper και έσκαγε απο τα ποιο απίθανα σημεία. Πίσω απο κάθε γωνία ήταν και μας σακάτεβε. Νομίζω είχε και χρυσά όπλα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Στην συμπεριφορά δεν έχω δει κάτι τραγικό ως τώρα γιατί σπάνια πετυχαίνεις Έλληνες προφανώς :P Αλλά χτες για παράδειγμα, αρκετοί ήταν αυτοί που επέλεγαν παίχτη και χάζευαν στο map κλπ κλπ..Και δεν μιλάμε για low level, αλλά με αστέρι και κάμποσα level.

Δεν ξέρω κατά πόσο θα αντέξουν να χάνουν συνέχεια, είτε θα το παρατήσουν είτε θα σταματήσουν τις μλκιες...

Δημοσ.

Είμαι level 92. Θέλω να πάω 100 να πάρω αστέρι για να μπαίνω με ποιο σοβαρές ομάδες. Μέχρι τώρα νόμιζα οτι είμαι καλός αλλά μπήκα σε group με έναν 250 level και έπαιζα εναντίων 300+ και ενός 472 level και δεν μπορούσα να κουνηθώ.

Είναι δύσκολο όμως γιατί δεν βρίσκω εύκολα group για bonus exp.

Δεν πετυχαινεις πιο σοβαρες ομαδες. Αλλο το level που απλα πιο πολυ για τα loot box ειναι,και αλλο το ranked. Οι περισσοτεροι πιο σοβαροι ουτως ή αλλως δεν καθονται να ασχοληθουν με Quick play γιατι δεν εχει νοημα,δεν κερδιζουν κατι. Αν οντως κατσουν να παιξουν Quick play,οποιο παιζουν,θα ειναι για να μην εχουν το αγχος και τα νευρα του ranked.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...