Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Όχι, αλλά δεν έχουμε πολλά στοιχεία γι' αυτή, φαίνεται ότι θα είναι spy / information gathering χαρακτήρας και ό,τι ξέρουμε μέχρι στιγμής είναι από το ARG της.

Δημοσ.

Γιατί έχουν φαγωθεί όλοι τόσο καιρό με τη Sombra; Τοσο σουπερ ντουπερ θα είναι;

Οταν δεν εχει ο αλλος με τι να ασχοληθει.... :rolleyes:

Δημοσ.

Το κέρατο μου, πάνω που θα μου έρθει το παιχνιδάκι (κερδισμένο από διαγωνισμό) μου ψήθηκε η κάρτα γραφικών μου :(

Δεν έχω πολλές ελπίδες να παίζει με την HD 4000 μέχρι να πάρω καινούρια ε;  :-D

Δημοσ.

Το κέρατο μου, πάνω που θα μου έρθει το παιχνιδάκι (κερδισμένο από διαγωνισμό) μου ψήθηκε η κάρτα γραφικών μου :(

Δεν έχω πολλές ελπίδες να παίζει με την HD 4000 μέχρι να πάρω καινούρια ε;  :-D

Αν κρινω απο καποια video στο youtube ισως παιζεις σε ολα Low με 25-30fps αν αυτο το θεωρεις playable.

• Like 1
Δημοσ.

Μόλις τα είδα κι εγώ... well, στη χειρότερη θα το απολαύσω έστω και με 20ρια :(

Δημοσ.

Τώρα με τα skins που έπαιρνες από summer loot boxes τι θα γίνει ; Το επόμενο καλοκαίρι τώρα ; :P

Μόλις τα είδα κι εγώ... well, στη χειρότερη θα το απολαύσω έστω και με 20ρια :(

Για να παίξεις σωστά το παιχνίδι θες πολλά frames, το κατάλαβα όταν τα έβαλα όλα Low και παίζω με 140FPS.

• Like 1
Δημοσ.

Όχι, αλλά δεν έχουμε πολλά στοιχεία γι' αυτή, φαίνεται ότι θα είναι spy / information gathering χαρακτήρας και ό,τι ξέρουμε μέχρι στιγμής είναι από το ARG της.

για stealthed hacker λενε. θα μπορει να μπλοκαρει τα οπλα των αντιπαλων, η να παιρνει υπο ελεγχο την πανοπλια του Reinhardt η τα δυο ρομποτ.

Δημοσ.

Ενα μικρο Play και απο μενα,οχι τιποτα ιδιαιτερο,απλα καλο timming στο ulti καθως δεν υπηρχε χρονος να αντιδρασουν οι αντιπαλοι.

Οποιος θελει με κανει add να παιξουμε κανα ματσακι μαζι

Battletag:Tzane#2695

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...