Silverage Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Πήρα χθες 2 level μπας και μου κάτσει το skin του genji αλλά τζίφος. Τελικά νευρίασα και έδωσα 70€ και πήρα 74 lootboxes. Ψιλοκλαίω τα λεφτά μου αλλά τουλάχιστον παρηγοριέμαι γιατί μου έπεσαν όλα τα olympic skins και κάμποσα legendary.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Moderators Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Dude...δώσε σε μας τα 70 ευρώ...
opterios Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Άλλοι βλέπουν του Ολυμπιακούς, άλλοι βλέπουν το Overwatch Atlantic Showdown Σε λίγο ο δεύτερος ημιτελικός και λίγο πιο μετά ο τελικός: https://www.youtube.com/watch?v=Wa_39BqfwPQ
sistah Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Πήρα χθες 2 level μπας και μου κάτσει το skin του genji αλλά τζίφος. Τελικά νευρίασα και έδωσα 70€ και πήρα 74 lootboxes. Ψιλοκλαίω τα λεφτά μου αλλά τουλάχιστον παρηγοριέμαι γιατί μου έπεσαν όλα τα olympic skins και κάμποσα legendary. 2
gildo Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Πήρα χθες 2 level μπας και μου κάτσει το skin του genji αλλά τζίφος. Τελικά νευρίασα και έδωσα 70€ και πήρα 74 lootboxes. Ψιλοκλαίω τα λεφτά μου αλλά τουλάχιστον παρηγοριέμαι γιατί μου έπεσαν όλα τα olympic skins και κάμποσα legendary. https://m.youtube.com/watch?v=7dn15YnwQ1I 2
Fulgore Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Πήρα χθες 2 level μπας και μου κάτσει το skin του genji αλλά τζίφος. Τελικά νευρίασα και έδωσα 70€ και πήρα 74 lootboxes. Ψιλοκλαίω τα λεφτά μου αλλά τουλάχιστον παρηγοριέμαι γιατί μου έπεσαν όλα τα olympic skins και κάμποσα legendary. Υπαρχουν και χειροτερα(που λεει ο λογος).Ο γνωστος seagul εδωσε 80ευρω(να ναι καλα τα donates...)για το emote του Bastion και δεν του εκατσε σε κανενα κουτι.
Silverage Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Υπαρχουν και χειροτερα(που λεει ο λογος).Ο γνωστος seagul εδωσε 80ευρω(να ναι καλα τα donates...)για το emote του Bastion και δεν του εκατσε σε κανενα κουτι. Μου έκατσε το skin στο 60κάτι κουτί αλλά είχα ΠΟΛΛΑ duplicates, κάτι πρέπει να κάνουν, 3 φορές μου έπεσε το αμερικάνικο skin του McCree. Έπρεπε να βγάλω βιντεο στο youtube όπως έχω δει κάτι άλλους.
Aztec Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Άλλοι βλέπουν του Ολυμπιακούς, άλλοι βλέπουν το Overwatch Atlantic Showdown Σε λίγο ο δεύτερος ημιτελικός και λίγο πιο μετά ο τελικός: https://www.youtube.com/watch?v=Wa_39BqfwPQ Παρακολουθησα καποιους αγώνες ! Δυνατοί παίχτες ! Καταλαβαίνεις πως γίνονται τα συνδυαστικά ults ! Το αλλο γαματο ήταν που έβγαζε ο macree ult και εξαφανίζονταν όλοι χαχαχαχα. Την tracer ζαλιζοσουνα να την παρακολουθείς . Ωραίο αν και λίγο κουραστικό να το παρακολουθείς με τις πολλές εναλλαγές
gildo Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Τι βλακεια ειναι αυτη με το xp penalty στο quick play.Να τρωμε δηλαδη στη μαπα τα troll και να λεμε και ευχαριστω.Δεν εχω δει τετοια χαλια σε αλλο παιχνιδι πραγματικα.Ενα στα δεκα παιχνιδια να ευχαριστηθεις γιατι τα στα πιο πολλα παιζει μονο η μια ομαδα.Να παιξεις competitve χωρις ομαδα παλι τα ιδια θα περασεις.Καθομαι και βλεπω απο ποιους χασαμε και βλεπεις ατομα με k/d 1 αλλα κερδιζουν επειδη παιζουν το objective.Oμαδικο παιχνιδι και παιζουν δεν ξερω και εγω τι.
Fulgore Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Τι βλακεια ειναι αυτη με το xp penalty στο quick play.Να τρωμε δηλαδη στη μαπα τα troll και να λεμε και ευχαριστω.Δεν εχω δει τετοια χαλια σε αλλο παιχνιδι πραγματικα.Ενα στα δεκα παιχνιδια να ευχαριστηθεις γιατι τα στα πιο πολλα παιζει μονο η μια ομαδα.Να παιξεις competitve χωρις ομαδα παλι τα ιδια θα περασεις.Καθομαι και βλεπω απο ποιους χασαμε και βλεπεις ατομα με k/d 1 αλλα κερδιζουν επειδη παιζουν το objective.Oμαδικο παιχνιδι και παιζουν δεν ξερω και εγω τι. Ουτως ή αλλως αυτο και το Team Fortress ειναι κυριως.Δεν εχεις δει τετοιο πραγμα σε αλλα fps παιχνιδια για τον πολυ απλο λογο οτι ολα τα αλλα fps παιχνιδια ειναι/παιζεται κυριως Deathmatch και Team DeathMatch.
gildo Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Στο bf για παραδειγμα επαζα μονο conquest και rush η obliteration.Tο tdm δεν μου αρεσει σε παιχνιδια που εχουν modes που μπορεις να παιξεις ομαδικα.Απλα δεν παιζουν ομαδικα για αυτο βλεπουμε αυτο καθε μερα.Να φτιαξουν και λιγο το Netcode με 1 hit και πεφτει το tank με 600hp ελεος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις