Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

klainmaingr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τα λεβελ ειναι μονο για το prestige.Βλεπεις 350 λεβελ και χάνουν απο 40-50 γιατι δεν έπαιξαν ομαδικά.Ουτε εχει σχεση το defeat με το ποσό καλός ειναι ένας παίκτης.Επρεπε να τραγουδάνε και το ηταν ενα μικρό καράβι οπως είχαν κάτσει πάνω στο payload.

Δεν πέφτει με τίποτα το κωλο skin του Genji, όλο κάτι μαλακίες σπρέυ και η πόζα του 76 που παίζει golf. Έτσι μου έρχεται να αγοράσω lootboxes.

Έπεσε εχθες το βράδυ του genji.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα λεβελ ειναι μονο για το prestige.Βλεπεις 350 λεβελ και χάνουν απο 40-50 γιατι δεν έπαιξαν ομαδικά.Ουτε εχει σχεση το defeat με το ποσό καλός ειναι ένας παίκτης.Επρεπε να τραγουδάνε και το ηταν ενα μικρό καράβι οπως είχαν κάτσει πάνω στο payload.

Δεν παει ετσι ομως 100%.

Ο ενας πχ στο παραπανω video ειναι 292level. Αυτο σημαινει οτι εχει κλεισει πανω απο 200-210ωρες παιζοντας το εν λογω παιχνιδι σε σχεση με τους αντιπαλους που εχουν πχ μερικοι το 1/3 με 1/4 των ωρων αυτων.

Το θέμα όμως τη εξέλιξη εχει σαν παίκτης.Ενας μπορει να παιζει συνέχεια αλλα να μένει στάσιμος και να εχει μείνει το ίδιο.Αυτο συμβαίνει και σε αλλα παιχνιδια και ειναι θέμα ποσό καλα προσαρμόζεται ο καθένας.

Το θέμα όμως τη εξέλιξη εχει σαν παίκτης.Ενας μπορει να παιζει συνέχεια αλλα να μένει στάσιμος και να εχει μείνει το ίδιο.Αυτο συμβαίνει και σε αλλα παιχνιδια και ειναι θέμα ποσό καλα προσαρμόζεται ο καθένας.

Γιαυτο ακριβως και ειπα διαφορα στα levels. Προσωπικα δεν ξερω τι εγινε στο υπολοιπο παιχνιδι εννοειται,απλα ειπα τι φανηκε αν εγινε αν ισχυαν οι καρτελες που ειδαμε.

Εγω παντως μετα απο 140 ώρες άρχισα να βαριεμαι και δεν το λεω για το παιχνίδι αυτο.Απλα οταν παίζεις συνέχεια με διαφορετικούς παικτες στην ομάδα δεν ξερεις τι να περιμένεις.Αυτο ειναι να εχεις 2-3 ατομα φίλους να περνάτε την ωρα σας και να ευχαριστιέσαι και το παιχνίδι.

Γιατι Whaever ρε Οπτεριε? Σου ειπα ωραιο το εν λογω Play of the game με την tracer αλλα αν ομως ολο το υπολοιπο παιχνιδι ηταν τελειως διαφορετικο (βλεπω 2 bastion και στις δυο μεριες πχ) το θεμα ειναι αν ειχε και καθολου επιρροη στο παιχνιδι.

"Whatever" λέω, γιατί το θέμα ήταν ότι ήταν μία ωραία στιγμή και ως τέτοια την πόσταρα. Τίποτα παραπάνω. Δεν κάνω quintuple kill κάθε μέρα. Και κάπως σα να μου φάνηκε ότι μου την έλεγες, αλλά ΟΚ, μάλλον έχω γεράσει και παρεξηγούμαι εύκολα. My apologies...

Οποιοδήποτε play of the game δεν είναι πάνω στο τέλος κάποιου overtime όπου γίνεται contest (ή γενικώς πολύ κοντά στη λήξη του round), δεν μπορεί να επηρεάσει το αποτέλεσμα, ακόμα κι αν είναι team kill. Εκτός αν πρέπει να ποστάρουμε μόνο τέτοια!

• Like 1

Οποιοδήποτε play of the game δεν είναι πάνω στο τέλος κάποιου overtime όπου γίνεται contest (ή γενικώς πολύ κοντά στη λήξη του round), δεν μπορεί να επηρεάσει το αποτέλεσμα, ακόμα κι αν είναι team kill. Εκτός αν πρέπει να ποστάρουμε μόνο τέτοια!

Να στο πω πιο απλα?Οταν ειδα play of the game και μαλιστα οι αλλοι οντως να καθονται ολοι μαζι περιμενοντας μια Ulti της tracer(καλη ωρα)ή Pharah ή reaper κλπ λεω οκ παει θα το κερδισαν ανετοτατα το παιχνιδι.Πιο πολυ μου εκανε εντυπωση το τελικο αποτελεσμα(οπως φανηκε και στις καρτελες για μας που δεν ειδαμε το παιχνιδι)να σου πω την αληθεια.

Τις τελευταίες 2 μέρες μου τυχαίνουν πάντα 2-3 φορές troll Mei. Είναι γκρουπάκι 2-3 μαζί και όταν πάει να ξεκινήσει το παιχνίδι βγάζουν walls και δεν μπορούμε να βγούμε.

Πολλοί δεν δίνουν δεκαρα για την ομάδα . Παίρνουν τον χαρακτήρα που θέλουν να κάνουν εξάσκηση και αυτό ήταν . Εχω μπει σε ομάδες που έχουν πάρει όλοι genji και λέω ας κάνω την διαφορά να πάρω κάτι άλλο .Ομάδες με παίκτες που αν τους πεις κάτι σου λένε οτι εχουν μπει για εξάσκηση στον τάδε χαρακτήρα. Χαμένα παιχνίδια από την αρχή

• Like 2

Γιαυτο ακριβως και ειπα διαφορα στα levels. Προσωπικα δεν ξερω τι εγινε στο υπολοιπο παιχνιδι εννοειται,απλα ειπα τι φανηκε αν εγινε αν ισχυαν οι καρτελες που ειδαμε.

Απο περιεργεια, τι ειδες στις καρτελες? To οτι τους πηγαν τρενο γιατι μαλλον δεν ξερανε πως να σταματησουν 2 turrets πισω απο shield?

Ενα single quadra ή και ενα team kill δεν σου κερδιζει το game αυτοματα.

Αμα η ομαδα τον πινει και ας ειναι 300lvl τοτε ειναι σαν να ειναι 6 κουλοι.

Kαι οχι οι 200ωρες δεν αντιπροσωπευουν skill sony και ντε, δεν εχεις δει κανεναν τετοιον που κανεις facepalm και λες h-how?

Τελος, δεν εχεις χασει κερδισμενο game απο μικροτερα lvl γιατι ξαφνικα αρχιζουν τα solo 1vs6 οι δικοι σου?

• Like 1

Απο περιεργεια, τι ειδες στις καρτελες? To οτι τους πηγαν τρενο γιατι μαλλον δεν ξερανε πως να σταματησουν 2 turrets πισω απο shield?

Ενα single quadra ή και ενα team kill δεν σου κερδιζει το game αυτοματα.

Αμα η ομαδα τον πινει και ας ειναι 300lvl τοτε ειναι σαν να ειναι 6 κουλοι.

Kαι οχι οι 200ωρες δεν αντιπροσωπευουν skill sony και ντε, δεν εχεις δει κανεναν τετοιον που κανεις facepalm και λες h-how?

Τελος, δεν εχεις χασει κερδισμενο game απο μικροτερα lvl γιατι ξαφνικα αρχιζουν τα solo 1vs6 οι δικοι σου?

Εχω βεβαια δεν εχω παιξει και ποτε μου 6αδα(περαν της beta που παιζαμε στο Insomnia)για να εχω δει να το κανουν αυτο.

Ουτως ή αλλως προσωπικα σπανια εντυπωσιαζομαι πλεον με τα περισσοτερα κουλα που γινονται στο παιχνιδι αυτο(οπως 5tobjorn 1lucio πριν κατι μερες).

Επισης αν παιζω premade 6αδα και οντως εχω ατομο που το βλεπει rambo και χωνεται 1v6 απλα δεν ξαναπαιζω μαζι του.

Kαλα, για να μην λεμε ***, το να μαζευτουν 6 ατομα να χαβαλεδιασουν premade δεν εχει καμια διαφορα με το να παιζει καποιος soloq.

Πολυ γενικο ομως το παραπανω. Γιατι τις περισσοτερες φορες απο τα premade που εμπαινα δεν μπορω να πω οτι στο chat εβλεπα τοσο πολυ χαβαλε και πλακα.Και δεν μιλαω φυσικα pre made με ακυρους αλλα και με παιδια απο το θεμα αυτο. Οχι οτι εχω προσωπικα προβλημα με το try hard,απλα σαν απαντηση στο παραπανω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...