sistah Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Η λογικη ειναι κατι σαν το "monkey see monkey do".Δεν ειπα οτι οποιος δει stream θα παρει μαγικα το skill, σιγουρα εαν δεν προπονηθει-σκιστει δεν θα αλλαξουν πολλα.Ειναι μικρα πραγματακια που σε βοηθουν να κατανοησεις το game. Γιατι να πας εκει, γιατι να κανεις αυτο, πως παιζεται "σωστα" ο insert hero, γιατι να παρεις τον ταδε στο ταδε map και γιατι δεν δουλευει ο ταδε στο αλλο map.Αν δεν σουν ανοιξει τα ματια ο αλλος που το εχει λιωσει το game ποιος θα το κανει?Γιατι εμεις οι plebs των 50 rank δεν νομιζω να εχουμε ανοιχτα ματια. Winston ανετα γινεσαι καλυτερος αμα δεις καποιον που δεν παει οφθια ντουγρου να κανει bzzzzz τον αντιπαλο.Εαν κρινω απο τον εαυτο μου, μεχρι να δω καποιον -εστω και ατομο που παιζουμε παρεα- πως παιζεται, απορουσα γιατι ψοφαω τοσο ευκολα. 3
Fulgore Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Ειναι μικρα πραγματακια που σε βοηθουν να κατανοησεις το game. Γιατι να πας εκει, γιατι να κανεις αυτο, πως παιζεται "σωστα" ο insert hero, γιατι να παρεις τον ταδε στο ταδε map και γιατι δεν δουλευει ο ταδε στο αλλο map. Αν δεν σουν ανοιξει τα ματια ο αλλος που το εχει λιωσει το game ποιος θα το κανει? Γιατι εμεις οι plebs των 50 rank δεν νομιζω να εχουμε ανοιχτα ματια. Βρε δεν διαφωνω με αυτο που γραφεις ή θες να πεις. Εγω αυτο που λεω ειναι οτι δυστηχως στην πραγματικοτητα ομως(πχ τωρα που παιζουμε μερικοι περισσοτερο quick match)τι να το κανεις οταν οι υπολοιποι ειτε αντιπαλοι(που μπορει στο επομενο παιχνιδι να ειναι στην ομαδα σου)ή συμπαικτες σου(που παλι μπορει να ειναι στο επομενο παιχνιδι στην αντιπαλη ομαδα)πικαρουν οτι να ναι ηρωες και κανουν και οτι να ναι? Κατι σελιδες πιο πισω δεν διαβαζαμε οτι με το ζορι καποιος παιρνει support ή να πολεμανε μακρυα απο το objective? Διολου τυχαιο πως αυτοι οι streamer που εχουν και τον περισσοτερο κοσμο δεν παιζουν support και ελαχιστες φορες παιζουν tank(πιο πολυ dps δηλαδη),για να μην βαρεθει ο κοσμος που τους βλεπει,μιας και οπως και να το κανουμε το να παιζεις Genji ή Tracer ειναι πιο απολαυστικο απο Lucio και Mercy. 1
raxanas Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Προφανως.Παιζω quick play και απο τα 20 μου με βαζει με 100αριδες+ σε λεβελ.Η πρωτη φορα π ειδα λεω επιτελους καποιος θα παρει σαπορτ και δεν θα αναγκαστω να κανω φιλ.Ελα ντε που ομως ειναι οι χειροτεροι και λενε σιγα quick play μπαινω για practice και κοψτε το λαιμο σας.Ετσι ουτε σωστο team εχεις γιατι εχεις τον κλασσικο widow/torbjorn/hanzo που ειναι αθλιος αλλα θα λοκαρει ανεξαρτητα αν κολλαει με το team η θα κλαιγονται γιατι κανεις δεν πηρε healer.Απλα σιγουρα θα μαθεις καποια πραγματα απο καποιον pro.Αλλα το 80% ειναι για την "τηλεθεαση".Δεν ειναι τυχαιο πως μονο DPS παιχτες εχουν πολλους viewers εξαλλου
Fulgore Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Με προλαβε ο Ghost πισω για το video του bastion.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Super Moderators Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 too slow...
Deathshade Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Καλημέρα και πάλι ! Έχω αφήσει ένα ποστ τρεις σελίδες πίσω αλλά μάλλον δεν το είδατε Ψάχνω παρέα για quickplay και ranked κυρίως με το που αρχίσει η σεζόν. Παίζω κυρίως Support . Αν ενδιαφέρεται καένας μπορεί να με κάνει add . Το BattleTag είναι : Deathshade#1160
suffocater Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Καλημέρα και πάλι ! Έχω αφήσει ένα ποστ τρεις σελίδες πίσω αλλά μάλλον δεν το είδατε Ψάχνω παρέα για quickplay και ranked κυρίως με το που αρχίσει η σεζόν. Παίζω κυρίως Support . Αν ενδιαφέρεται καένας μπορεί να με κάνει add . Το BattleTag είναι : Deathshade#1160 Οχι ρε,μην στεναχωριέσαι,το ειδαμε. Απλά το αγνοήσαμε επιδεικτικα 1
Deathshade Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Οχι ρε,μην στεναχωριέσαι,το ειδαμε. Απλά το αγνοήσαμε επιδεικτικα χχααχ γιατί έτσι ?
opterios Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Στη beta, όποτε η Widow έκανε ulti, συνέβαινε το παρακάτω https://imgur.com/oomyzMS 1
opterios Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Route 66 quick play. Δύο Reinhardts φυλάνε έναν Torbjorn κι έναν Bastion κι έχουν όλοι κατσικωθεί πάνω στο payload. Λίγο πιο πίσω, ακολουθεί η Mercy με την Tracer. Δυστυχώς...μου γλύτωσε η Tracer (1440p @ 60fps) 4
Fulgore Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Πολυ ωραιο το play of the game αλλα βλεπω στο τελος Defeat και μαλιστα αν κρινω απο τις καρτελες με διαφορα Επισης τεραστια και η διαφορα στα levels....
opterios Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Whatever, man...Τι ακριβώς θες να σου πω; Ότι χάσαμε από noobs; Happy now?
Silverage Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δεν πέφτει με τίποτα το κωλο skin του Genji, όλο κάτι μαλακίες σπρέυ και η πόζα του 76 που παίζει golf. Έτσι μου έρχεται να αγοράσω lootboxes.
Fulgore Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Whatever, man...Τι ακριβώς θες να σου πω; Ότι χάσαμε από noobs; Happy now? Γιατι Whaever ρε Οπτεριε? Σου ειπα ωραιο το εν λογω Play of the game με την tracer αλλα αν ομως ολο το υπολοιπο παιχνιδι ηταν τελειως διαφορετικο(βλεπω 2 bastion και στις δυο μεριες πχ)το θεμα ειναι αν ειχε και καθολου επιρροη στο παιχνιδι. Εκτως αν θελετε να το κανουμε εδω Facebook και απλα να ανεβαζει ο καθενας play of the game μονο για τα likes χωρις να σχολιαζουμε αρα πασο. Και για την διαφορα στο level παλι τοσο αδικο ειχα? Ουτε εβρισα πουθενα,ουτε ειπα τιποτα χαρακτηρισμους,σχολιασα το video που ανεβηκε(forum ειμαστε αλλωστε)αρα προς τι η ολη αντιδραση? Δεν πέφτει με τίποτα το κωλο skin του Genji, όλο κάτι μαλακίες σπρέυ και η πόζα του 76 που παίζει golf. Έτσι μου έρχεται να αγοράσω lootboxes. Προσπαθησε να κρατηθεις Ασε γιατι και boxes να αγορασεις ποιος ξερει ποσα θα πρεπει να αγορασεις για 1 skin Ειναι κατι παντως που επεσε τρελο κραξιμο(και δικαιολογημενα αλλωστε)προς την Blizzard με αυτο το event του να μην μπορεις να αγορασεις οποιο skin θες με gold.Ελπιζω να το αλλαξουν στο τελος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις