Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

klainmaingr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Και μας τι μας ενδιαφερει πως παιζει ο Shadder ειπαμε?

Ξέρω γω; Απ' ό,τι φαίνεται δε μας ενδιαφέρει! My bad...!  :mellow:

Νόμιζα ότι είναι by default ενδιαφέρον το πώς παίζει ένας από τους καλύτερους στον κόσμο...!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δεν εχω προβλημα(και φανταζομαι ουτε οι αλλοι)απο το αν μπορουν να παιξουν ορισμενοι γνωστοι επαγγελματικες παικτες καλα νερφαρισμενους παικτες/χαρακτηρες/ηρωες σε παιχνιδια,αυτο ειναι κατι που το ξερουμε και απο πιο παλια.

Η τσαμπα προβολη/διαφημιση ειναι που δεν ειναι οτι το καλυτερο. Το βλεπεις και απο το In game chat οταν παιζουν παιχνιδια τι τους γραφουν οι αντιπαλοι ή αυτοι στην ομαδα.

Ουτως ή αλλως ειναι λογικο να ξεφευγουν απο την μαζα οι κυριοι οπως ο Shadder,ο Seagul κλπ.Γιαυτο αλλωστε ειναι σε ομαδες που πανε σε τουρνουα,γιαυτο πληρωνονται και εχουν σπονσορες απλα παιζοντας το παιχνιδι αντι για μας,γιαυτο και θεωρουνται η κορυφη σε τετοια παιχνιδια(που ξεχωριζουν απο την μαζα).

Και για τον Maccree οταν επεσε το πρωτο γερο nerf,ολοι κλασσικα γραφανε''unplayable'',τωρα δεν θα τον παιζει σχεδον κανεις και αλλες τετοιες καταστροφολογιες.Αλλα οπως βλεπεις και παλι μια χαρα κανει την δουλεια του και παλι και τοτε τις πρωτες μερες υπηρχαν streamer που θεριζαν με αυτον στο ptr και ας εφαγε nerf.

Μάλλον έγινε κάποια παρεξήγηση. Ίσως εγώ φταίω.

Δε με ενδιαφέρει καθόλου αν θα μπορεί ή δεν θα μπορεί να παίξει ο Shadder και ο Seagull με τον Genji και αν θα βάλουν ή δε θα βάλουν τα κλάματα. Τo video του Seagull το έβαλα για όποιον ενδιαφέρεται να δει τα νέα mechanics και αυτά που είχε να πει ο ίδιος ως πρώτη εντύπωση. Το video του Shadder το έβαλα απλώς επειδή ο τύπος είναι (για μένα τουλάχιστον) απόλαυση να τον βλέπεις κι επειδή με έχουν βοηθήσει πολύ όλα αυτά τα clips να βελτιώσω και το δικό μου gameplay.

Με το nerf του Genji ασχολούμαι απλά γιατί πρόκειται για τον αγαπημένο μου ήρωα, κι όχι για το αν θα μπορούν ή όχι να παίξουν οι pros.

Από εκεί και πέρα, ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς εννοείς με το "τσάμπα διαφήμιση"...Μάλλον κάτι χάνω...;

Τo video του Seagull το έβαλα για όποιον ενδιαφέρεται να δει τα νέα mechanics και αυτά που είχε να πει ο ίδιος ως πρώτη εντύπωση. Το video του Shadder το έβαλα απλώς επειδή ο τύπος είναι (για μένα τουλάχιστον) απόλαυση να τον βλέπεις κι επειδή με έχουν βοηθήσει πολύ όλα αυτά τα clips να βελτιώσω και το δικό μου gameplay.

Με το nerf του Genji ασχολούμαι απλά γιατί πρόκειται για τον αγαπημένο μου ήρωα, κι όχι για το αν θα μπορούν ή όχι να παίξουν οι pros.

Από εκεί και πέρα, ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς εννοείς με το "τσάμπα διαφήμιση"...Μάλλον κάτι χάνω...;

Υπαρχουν stream για να βλεπει ο καθενας οποιον θελει και προτιμαει αυτο εννοω. Αν ηταν να γεμιζαμε το θεμα με videos του καθε streamer που βλεπαμε τοτε μετα θα χανώταν η μπαλα.

Επισης για τα περι mechanics θα μου επιτρεψεις να γελασω χοντρα με αυτο.Το ειδες και στο τελευταιο παιχνιδι που παιξαμε και ο Ghost και ολοι οι αλλοι. Εσυ μπορει να παρακολουθεις τα mechanics(με γεια σου με χαρα σου)το προβλημα ειναι οτι αν δεν παιζεις 6αδα pre made ή να εισαι σχετικα ψηλα στο ranked,οι περισσοτεροι κλασσικα δεν δινουν σημασια και παιζουν οτι να ναι.

Video που να λενε τις αλλαγες στο παιχνιδι ειναι ευπροσδεκτα για οσους φυσικα ασχολουνται λιγο παραπανω αρα καλα εκανες και το ανεβασες. Το δευτερο παλι θα ηταν καλυτερο απλα να ελεγες οτι σου αρεσει ο εν λογω κυριος και οποιος θελει να τον δει στο youtube αυτο ειπα.

Και εμενα μου αρεσει ο Seagul ή του Ghost.Θες να ανεβαζουμε ο καθενας παρομοια με τον Shadder video καθε φορα(γιατι βγαζουν και αρκετα αυτοι λογω stream)να δεις πως θα γεμισει το topic? :P

Με το ίδιο σκεπτικό, μπορούμε να δώσουμε links για Overwatch art και να μην ξαναποστάρουμε εδώ, για να μη γεμίζει το topic. Τα videos αυτά τα έβαλα στη φάση "συζήτηση να γίνεται". Δε νομίζω ότι έχω σπαμάρει το topic (το λέω επειδή είπες "κάθε φορά") και σε περίπτωση που κάποιος αντίστοιχα πέσει πάνω σε ένα επικό στιγμιότυπο, θα ήθελα να το ποστάρει, ακόμα κι αν είναι από γνωστό streamer, για να το δω. But that's just me.

Επισης για τα περι mechanics θα μου επιτρεψεις να γελασω χοντρα με αυτο.Το ειδες και στο τελευταιο παιχνιδι που παιξαμε και ο Ghost και ολοι οι αλλοι. Εσυ μπορει να παρακολουθεις τα mechanics (με γεια σου με χαρα σου) το προβλημα ειναι οτι αν δεν παιζεις 6αδα pre made ή να εισαι σχετικα ψηλα στο ranked,οι περισσοτεροι κλασσικα δεν δινουν σημασια και παιζουν οτι να ναι.

Να γελάσεις όσο χοντρά θες με τα mechanics (με γεια σου με χαρά σου) και πες μου κι εμένα το λόγο να γελάσουμε μαζί, γιατί δεν κατάλαβα τι σχέση έχει αν είσαι premade ή αν είσαι ψηλά στο rank για να θες να παίξεις σωστά το παιχνίδι και να μάθεις τα specifics των mechanics, όπως οι τιμές του damage, τα combos κλπ...

Με το ίδιο σκεπτικό, μπορούμε να δώσουμε links για Overwatch art και να μην ξαναποστάρουμε εδώ, για να μη γεμίζει το topic. Τα videos αυτά τα έβαλα στη φάση "συζήτηση να γίνεται". Δε νομίζω ότι έχω σπαμάρει το topic (το λέω επειδή είπες "κάθε φορά") και σε περίπτωση που κάποιος αντίστοιχα πέσει πάνω σε ένα επικό στιγμιότυπο, θα ήθελα να το ποστάρει, ακόμα κι αν είναι από γνωστό streamer, για να το δω. But that's just me.

Να γελάσεις όσο χοντρά θες με τα mechanics (με γεια σου με χαρά σου) και πες μου κι εμένα το λόγο να γελάσουμε μαζί, γιατί δεν κατάλαβα τι σχέση έχει αν είσαι premade ή αν είσαι ψηλά στο rank για να θες να παίξεις σωστά το παιχνίδι και να μάθεις τα specifics των mechanics, όπως οι τιμές του damage, τα combos κλπ...

Για το πρωτο ειπα καθε φορα εννοωντας μελλοντικα δεν ειπα οτι εσυ προσωπικα εχεις σπαμαρει σε video.

Οσο για το δευτερο πιο ξεκαθαρος δεν μπορουσα να γινω. Ολα αυτα που γραφουμε εδω(στην θεωρια δηλαδη)ειναι πολυ ομορφα και σωστα. Στην πραξη ομως ειναι τελειως διαφορετικα τα πραγματα. Εκει παει το '' ας γελασω ''που εγραψα. Και ειδικα σε Quick play που δεν εχει κανεις να χασει κατι,εκει και αν δεν δινουν 10φορες σημασια.

Ναι το εχουμε καταλαβει οτι ο Shadder,ο Seagull και οι αλλοι που μπαινουν premade ξερουν να παιζουν.

Το θεμα ειναι οταν μπαινουμε Quick match ή rank στο δικο μας χαμηλοτερο elo τι γινεται.

Νόμιζα ότι είναι by default ενδιαφέρον το πώς παίζει ένας από τους καλύτερους στον κόσμο...!

Επισης αυτο που γραφεις εν μερη δεν ισχυει σε team game. Το να μου πεις ενας απο τους καλυτερους Assasin ή Dps ή Genji ναι οκ δεκτο,αλλα οχι γενικα ενας απο τους καλυτερους.Εκτως αν ξερει να παιζει το ιδιο καλα ολους τους ρολους πραγμα χλωμο εως αδυνατο.Και οχι για τον Shadder αυτο αλλα γενικα.

Τι σκαλωμα εφαγες τωρα?
Δεν βρισκω τον λογο να δινονται απαντησεις του στυλ "και εμας τι μας ενδιαφερει".
Συζητηση και contribute γινεται, και σε αλλα games ποσταρονται plays απο pros και ο σκοπος τους ειναι να ενημερωνομαστε και να μαθαινουμε μεσα απο αυτα.

Στο overwatch δεν υπαρχουν αρκετοι γνωστοι top lvl -ακομα- και λογικο ειναι να αναφερονται οι ιδιοι και οι ιδιοι.

Αν δεν σε ενδιαφερει (κατι απολυτα κατανοητο) τοτε κανε skip το ποστ.

• Like 4

Τι σκαλωμα εφαγες τωρα?

Δεν βρισκω τον λογο να δινονται απαντησεις του στυλ "και εμας τι μας ενδιαφερει".

Συζητηση και contribute γινεται, και σε αλλα games ποσταρονται plays απο pros και ο σκοπος τους ειναι να ενημερωνομαστε και να μαθαινουμε μεσα απο αυτα.

Στο overwatch δεν υπαρχουν αρκετοι γνωστοι top lvl -ακομα- και λογικο ειναι να αναφερονται οι ιδιοι και οι ιδιοι, αν δεν σε ενδιαφερει (κατι απολυτα κατανοητο) τοτε κανε skip το ποστ.

Πως ακριβως θα βελτιωθει καποιος απλα βλεποντας τα αντανακλαστικα που εχουν οι pro παικτες?Επισης πως θα μαθει καποιος απο τα video αυτα αν δεν παιζει τους χαρακτηρες που παιζουν σε αυτα.

Και αυτο παει κυριως σε support και tank ρολους.

Αλλωστε οπως ειχαμε πει και στο πρωτο video του κυριου Shadder,ηταν σε rank 72-78 απο οτι ειδα μεσο ορο οι υπολοιποι που παιζανε.Και στο premade με αυτον,και στην ομαδα του αλλα και αντιπαλοι.

Τελειως διαφορετικα απο το ranked των περισσοτερων απο μας που φανταζομαι οτι μεσο ορο θα ειναι 50-56 στην καλυτερη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το οτι εσυ και εγω δεν παιζουμε genji δεν παει να πει οτι θα ποσταρουμε αρνητικα σχολια..

Προσωπικα, για να βελτιωθω σε ενα game βλεπω videos ή stream απο high skilled players ωστε να μου δωσουν
μια εικονα για το πως παιζεται το game σε υψηλοτερα elo και να μαθω γενικες ή ειδικες πληροφοριες γυρω απο αυτο.
Οι 4 που χαζευω τον τελευταιο καιρο (moonmoon,ster,seagull,shadder) παιζουν τους heroes που δεν εχω παιξει πανω απο μια ωρα αλλα μαθαινω πολλα για το ιδιο το game.

Αλλωστε πως θα βελτιωθει καποιος, βλεποντας καποιον που ειναι rank 55 ή καποιον που ειναι 70?

Επεξ/σία από sistah
  • Like 1

• Moderators

Με το ίδιο σκεπτικό, μπορούμε να δώσουμε links για Overwatch art και να μην ξαναποστάρουμε εδώ, για ναμη γεμίζει το topic.

Ποτέ! Θα παλέψω ενάντια στο κατεστημένο και θα βάζω.

• Like 2

Το οτι εσυ και εγω δεν παιζουμε genji δεν παει να πει οτι θα ποσταρουμε αρνητικα σχολια..

Προσωπικα, για να βελτιωθω σε ενα game βλεπω videos ή stream απο high skilled players ωστε να μου δωσουν

μια εικονα για το πως παιζεται το game σε υψηλοτερα elo και να μαθω γενικες ή ειδικες πληροφοριες γυρω απο αυτο.

Οι 3 που χαζευω τον τελευταιο καιρο (moonmoon,ster,seagull,shadder) παιζουν τους heroes που δεν εχω παιξει για πανω απο μια ωρα αλλα μαθαινω πολλα για το ιδιο το game.

Αλλωστε πως θα βελτιωθει καποιος, βλεποντας καποιον που ειναι rank 55 ή καποιον που ειναι 70?

Και εγω εβλεπα τον Seagul,τον Ster,Tvique πιο πολυ για να περασει η ωρα/ψυχαγωγια.Δεν υπαρχει περιπτωση να μαθω και να βελτιωθω βλεποντας τους να κανουν σε παιρνουν σε καθε σχεδον παιχνιδι χρυσο σε eliminations/dmg παιζοντας με αντιπαλους 70+rank.

Συμφωνω με αυτο που λες περι του οτι στεκει πιο πολυ να βλεπεις(για ψυχαγωγια ομως)καποιο σε μεγαλυτερο rank/elo πως παιζει(που εκει το παιχνιδι νιωθει πιο πολυ ομαδικο απο οτι στα quick match και low rank)αλλα δυστηχως η βελτιωση ειναι καθαρα στην προσωπικη αντιληψη και το skill του καθενος.

Αν ειμαι παικτης rank 30 και γενικα το οριο μου ειναι 30-40 με βαση το προσωπικο skill,οσα stream και να δω των παραπανω εκει θα μεινω.

Εγω παντα μαρεσει να μιλαω με το τι βλεπω προσωπικα στα παιχνιδια που παιζω.Αυτο δεν σημαινει βεβαια οτι δεν θα κοιταζω που και που τους pro παικτες πιο πολυ απο περιεργεια για το τι παιχνιδια παιζονται στο rank τους(ανεξαρτητως παιχνιδιου βεβαια). 

Δεν βλεπω ομως τοποθετηση του Ghost σε αυτο και αγχωνομαι :P

Εγω προσωπικα χαζεύω pro players αλλα οχι τοσο για τον τροπο που παιζουν τον παιχτη καθως πιστευω οτι εξαρταται απο το προσωπικο playstayle του καθενος αλλα πιο πολυ για την "νοοτροπια" στο game καθώς και για διαφορα patterns στο στυλ παιχνιδιου του καθενος που μπορώ να κάνω και εγώ.Πχ tracer σωστο flanking κλπ.Προφανώς και αν δεν το δεις καπως σοβαρα δεν θα βελτιωθεις μαγικα αλλα συνησφερουν ενα 20% αν καταλαβαινεις πως το κανουν και γιατι.Ομως δεν ειναι το ιδιο στο top 500 με το ρανκ 40 πχ καθως εκει δεν παιρνουν καν healers.Απλα μπορεις παντα να μαθεις νεα πραγματα κοιτοντας καποιον καλυτερο να παιζει.

• Like 1

Το να βλεπουμε ορισμενους χαρακτηρες με ξεχωριστα abilities οπως ο Genji,Mei(που ανεβαινει πανω στα ice wall που φτιαχνει),tracer ναι οκ το καταλαβαινω. Αλλα σε χαρακτηρες οπως πχ ο Maccree,ο Soldier,η Widowmaker,ο Winston που ειναι καθαρα του ποσο νιωθει ο αλλος(και δεν βαραει μυγες κοινως)ε τι θα μαθει καποιος βλεποντας τους pro?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...