Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

klainmaingr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μου αρέσει πολύ το boost της Mercy. Όντως, οφείλει να είναι μακράν ο δυνατότερος healer.

Με το buff στον Hanzo, θα γεμίσουμε ξανά Hanzo. Ωστόσο, οι αλλαγές που του έκαναν τον κάνουν ενδεχομένως αρκετά ελκυστικό ακόμα και για μένα που τον σιχαίνομαι. Αυτό το inconsistency που περιγράφεται στα patch notes είναι που μας εκνευρίζει όλους νομίζω (σπαμάρισμα στο πουθενά και να πεθαίνεις με headshot). Τώρα, ενδεχομένως οι παίκτες να αφοσιωθούν σε πραγματικό σημάδι, που γίνεται λιγότερο εκνευριστικό στο killcam :P

Όσο για τον Genji, καλό το nerf στο dragonblade, αλλά το fix στο animation cancelling νομίζω είναι μεγάλο...χτύπημα. Το melee combo του ήταν πολύ δυνατό χαρτί. Βέβαια, exploit ήταν...Αλλά θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα κάνουν οι pro Genjis τώρα.

Επίσης, μου αρέσει πολύ που ενώ nerf-άρανε το discord orb του Zenyatta, του δώσανε buff στο orb of destruction, που σημαίνει ότι τουλάχιστον ο ίδιος θα συνεχίσει να κάνει το ίδιο damage σ' έναν discorded αντίπαλο. Πολύ σημαντική λεπτομέρεια!! Επίσης, I dreamt I was a butterfly :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νέα emotes (ένα για laugh, ένα για sit).

Της D.Va είναι legendary (1000 credits). Και ενώ παίζει, πίνει από πράσινο κουτάκι και τρώει τσιπς από πορτοκαλί σακούλα.

Gremlin D.Va acknowledged by Blizzard. :D

Επεξ/σία από GhostRiderLSOV

Βλέπω τώρα τον shadder2k που streamάρει από το PTR. Ο τύπος έχει ξεφύγει εντελώς. Παίζει genji σα διάολος, δεν έχει καταλάβει τίποτα από nerf. Κι ενώ έλεγε καθώς έπαιζε ότι δεν του αρέσει κι ότι θεωρεί ότι δεν ήταν απαραίτητο, έσπερνε ταυτόχρονα τον τρόμο σε όλους όσους παίζει κατά τη διάρκεια του match.

Δεν ξέρω μέχρι τι ώρα θα το έχει ανοικτό το stream, αλλά αν θέλετε να πάθετε πλάκα, ορίστε:

https://www.twitch.tv/shadder2k

Οποιος γραφει *** τυπου gg ez , το μηνυμα του θα αλλαζει αυτοματα οταν πατησει enter και θα μετατρεπεται σε preset απαντησεις απο την Blizzard . LUL

Source

• Like 3

Πάλι μέσα έπεσα με τον νερφ στο genji.Οσο έπαιζα hanjo τα περισσότερα kills προσπαθούσα και τα έκανα με headshot.Μετα έβλεπες τον αλλο να σπαμαρει και να κανει kill χωρις να σημαδεύει.Αυτο με το σπαμ ειναι το πιο εκνευριστικό κομμάτι του παιχνιδιου, βαράει ο καθένας στο γάμο του καραγκιόζη και kill.Σιγουρα και ο junkrat θα το φάει το νερφ και θα πρέπει να βελτιώσουν λιγο τον Winston γιατι στο τέλος θα μείνει στα αζήτητα.

Αυτο με το σπαμ ειναι το πιο εκνευριστικό κομμάτι του παιχνιδιου, βαράει ο καθένας στο γάμο του καραγκιόζη και kill.Σιγουρα και ο junkrat θα το φάει το νερφ.

Αυτό το spam είναι και ο λόγος που δύσκολα επιλέγεται ο Junkrat στα pro levels, ωστόσο, ο Junkrat έτσι *πρέπει* να παίζεται. Δεν έχει σχέση με το spamming του Hanzo. Στα υψηλά επίπεδα, αν θα επιλέξει κάποιος Junkrat (εχω δει ακόμα και τον Seagull να τον παίζει σε tournament) θα είναι μόνο στα πρώτα points των hybrid maps. Από τη στιγμή όμως που ενεργοποιηθεί το payload ανοίγει πολύ ο χάρτης, οπότε δεν είναι αποτελεσματικός.

Είδα και το χτεσινό stream του Seagull που δοκίμαζε στο PTR τις αλλαγές. Δήλωσε εντελώς ψυχρά "goodbye Genji, I'll see you in the next patch" και έλεγε ότι δεν υπάρχει πια λόγος να επιλέξει κανείς τον Genji από τη στιγμή που υπάρχει η Tracer. Μάλιστα, δεν τον απασχολούσε τόσο το melee combo, όσο το ότι βγάλανε το triple jump και του κόψανε αρκετό mobility (what?). Βέβαια, προφανώς ο τύπος μιλάει για τα επίπεδα των pro, όπου εκεί εξετάζουν λεπτομέρειες που ενδεχομένως σε casual παίκτες να μην κάνουν ιδιαίτερη διαφορά.

• Moderators

Kάποια χάσματα και κόλπα στις πίστες δεν θα γίνονται αφού δεν έχει το double jump reset. Εκτός αν έκοψαν και του ledge boost "tech".

Πάντως η Tracer, ναι, καλή είναι, αλλά δεν ανεβαίνει σε όλα τα μέρη που πάει ο Genji.

Kάποια χάσματα και κόλπα στις πίστες δεν θα γίνονται αφού δεν έχει το double jump reset. Εκτός αν έκοψαν και του ledge boost "tech".

Πάντως η Tracer, ναι, καλή είναι, αλλά δεν ανεβαίνει σε όλα τα μέρη που πάει ο Genji.

Παραδόξως, το ledge bug δεν το έκοψαν.

Όσο για την Tracer, με παραξένεψε κι εμένα αυτό που είπε, και μάλιστα είπε επί λέξει: "Tracer now deals more damage, is more mobile and has a better ultimate". ΟΚ, δεν μπορώ να μπω στο κεφάλι ενός pro player, αλλά μου φάνηκε πολύ τραβηγμένο.

Ορίστε και το video, πείτε κι εσείς τη γνώμη σας, μήπως κάτι έχασα:

https://www.youtube.com/watch?v=aMQoGd2Gvys

O Shadder2k παίζει στο PTR με νερφαρισμένο Genji. Όπως λέει κι ο τίτλος του video, "you can nerf Genji, but you can't nerf Shadder2k".

O Shadder2k παίζει στο PTR με νερφαρισμένο Genji. Όπως λέει κι ο τίτλος του video, "you can nerf Genji, but you can't nerf Shadder2k".

Και μας τι μας ενδιαφερει πως παιζει ο Shadder ειπαμε?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...