raxanas Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Κανει flicker αρχηγε απο σχεδιασμού οπότε μην ανήσυχεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Κανει flicker αρχηγε απο σχεδιασμού οπότε μην ανήσυχεις Σωραίος. Είπα και εγώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
raxanas Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Μα το θεο το παιχνιδι ειναι βαλτο τις τελευταιες 3 μερες να με ξενερωσει. Εχω πετυχει ατομα που δεν ξερουν ουτε το payload να πουσαρουν.Δεν μενουν ποτε πισω απο το τανκ και πανε μονοι τους να πεθανουν.Τους κανω ulti με zenyatta και τρεχουν να το αποφυγουν.Κανω ulti με lucio και αντι να κανουμε teamfight αυτοι τρεχουν πισω.4x windowmaker και 3x tracer σε διαφορετικο match.Επισης ειχα ομαδα 5χ dps κ οταν λεω αν γινεται να αλλαξουμε σε 2x dps 2x tank 2x support μου λεει ενας "Lol level 26 thinking he knows the game".Προφανως εκανα leave και δεν ξαναπεξα απο τοτε. Δεν ειμαι ετοιμος για competitive ακομη για αυτο πρεπει να υποστω αυτο το μαρτυριο του quick play Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Μα το θεο το παιχνιδι ειναι βαλτο τις τελευταιες 3 μερες να με ξενερωσει. Εχω πετυχει ατομα που δεν ξερουν ουτε το payload να πουσαρουν.Δεν μενουν ποτε πισω απο το τανκ και πανε μονοι τους να πεθανουν.Τους κανω ulti με zenyatta και τρεχουν να το αποφυγουν.Κανω ulti με lucio και αντι να κανουμε teamfight αυτοι τρεχουν πισω.4x windowmaker και 3x tracer σε διαφορετικο match.Επισης ειχα ομαδα 5χ dps κ οταν λεω αν γινεται να αλλαξουμε σε 2x dps 2x tank 2x support μου λεει ενας "Lol level 26 thinking he knows the game".Προφανως εκανα leave και δεν ξαναπεξα απο τοτε. Δεν ειμαι ετοιμος για competitive ακομη για αυτο πρεπει να υποστω αυτο το μαρτυριο του quick play Οταν τα περισσοτερα fps παιχνιδια ειναι μονο Deathmatch ή Team Deathmatch ειναι λογικο να εχουμε τετοια χαλια στο Overwatch. Δεν ειναι κατι το καινουργιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
raxanas Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Νέο video από blizzard για season 2.Εισαγωγη τ ανκ από 1-5000.Καθε βαθμίδα θα λέγεται με όνομα (Gold κλπ)Επίσης τέλος το coin flip!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Moderators Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 https://www.youtube.com/watch?v=Nqh8tnHhIjg&feature=youtu.be 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2016 από KilliK Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deathshade Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Παιδία καλημέρα! Σαν "νέος" στο site και εγω (πολλές φορές μπαίνω και διαβάζω αλλα δεν γράφω καθόλου στο forum) είπα να γράψω εδώ μιας και το Overwatch είναι το βασικό παιχνίδι που παίζω αυτην την περίοδο. Ψάχνω άτομα για να παίζουμε παρέα ranked καi quickplay (ποιό πολυ ranked). Είχα πρωτοαγοράσει το παιχνίδι σε PS4 αλλά δεν την πάλευα καθόλου με τον στόχο σε κονσόλα, μιας και έχω συνηθίσει σε PC από CS 1.6 πριν χρόνια. Έτσι αποφάσισα το αγοράσω πάλι σε PC , αλλά το Solo Queue δυστυχώς δεν παλεύεται. Παίζω κατα κυρίως Support. Πολύ Mercy/Lucio και λίγο Zenyatta(αν και πλέον Mercy μετά το buff σε Zennyatta δεν την πολυ επιλέγουν σε ranked) αν και πλέον αρχίζω και μαθαίνω Lucio σε όλων των ειδών maps. Το rank μου (με πολύ λίγα παιχνίδια λόγο δουλείας + οτι έπαιζα σε PS4) είναι 47 με υψηλότερο το 49. Αν ενδιαφέρεται κανείς μπορεί να μου στείλει το Battle Tag του σε μύνημα να τον κάνω add (αν και μπορώ να αφήσω και το δικό μου ) Τέλος σκεύτομαι να συνεχλιζω να γράφω και εγώ τις απόψεις μου σε αυτήν την κοινότητα μιας και έχω καιρό να γίνω μέλος μιας παρέας που σε όλους αρέσει το ίδιο παιχνίδι ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δεν πέφτει το skin του Genji. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ShooterX Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Επιτέλους.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 αυριο βγαινει και το animated short του Bastion. bepbopbap. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Α, γι'αυτό ήθελε να κατεβάσει καμιά 300MB χθες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
raxanas Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δεν ξερω αν ειναι εφικτο αλλα θα μπορουσαμε να φτιαξουμε σε ενα spreadsheet στη google ολα τα battle net tags να μαζευομαστε να παιζουμε κανενα παιχνιδακι.Πιστευω θα εχει φαση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VampAurora Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Πολύ όμορφο το new map! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις