Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

klainmaingr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μα το θεο το παιχνιδι  ειναι βαλτο τις τελευταιες 3 μερες να με ξενερωσει.

Εχω πετυχει ατομα που δεν ξερουν ουτε το payload να πουσαρουν.Δεν μενουν ποτε πισω απο το τανκ και πανε μονοι τους να πεθανουν.Τους κανω ulti με zenyatta και τρεχουν να το αποφυγουν.Κανω ulti με lucio και αντι να κανουμε teamfight αυτοι τρεχουν πισω.4x windowmaker και 3x tracer σε διαφορετικο match.Επισης ειχα ομαδα 5χ dps κ οταν λεω αν γινεται να αλλαξουμε σε 2x dps 2x tank 2x support μου λεει ενας "Lol level 26 thinking he knows the game".Προφανως εκανα leave και δεν ξαναπεξα απο τοτε.

Δεν ειμαι ετοιμος για competitive ακομη για αυτο πρεπει να υποστω αυτο το μαρτυριο του quick play

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μα το θεο το παιχνιδι  ειναι βαλτο τις τελευταιες 3 μερες να με ξενερωσει.

Εχω πετυχει ατομα που δεν ξερουν ουτε το payload να πουσαρουν.Δεν μενουν ποτε πισω απο το τανκ και πανε μονοι τους να πεθανουν.Τους κανω ulti με zenyatta και τρεχουν να το αποφυγουν.Κανω ulti με lucio και αντι να κανουμε teamfight αυτοι τρεχουν πισω.4x windowmaker και 3x tracer σε διαφορετικο match.Επισης ειχα ομαδα 5χ dps κ οταν λεω αν γινεται να αλλαξουμε σε 2x dps 2x tank 2x support μου λεει ενας "Lol level 26 thinking he knows the game".Προφανως εκανα leave και δεν ξαναπεξα απο τοτε.

Δεν ειμαι ετοιμος για competitive ακομη για αυτο πρεπει να υποστω αυτο το μαρτυριο του quick play

Οταν τα περισσοτερα fps παιχνιδια ειναι μονο Deathmatch ή Team Deathmatch ειναι λογικο να εχουμε τετοια χαλια στο Overwatch. Δεν ειναι κατι το καινουργιο.

Παιδία καλημέρα!

Σαν "νέος" στο site και εγω (πολλές φορές μπαίνω και διαβάζω αλλα δεν γράφω καθόλου στο forum) είπα να γράψω εδώ μιας και το Overwatch είναι το βασικό παιχνίδι που παίζω αυτην την περίοδο. Ψάχνω άτομα για να παίζουμε παρέα ranked καi quickplay (ποιό πολυ ranked). Είχα πρωτοαγοράσει το παιχνίδι σε PS4 αλλά δεν την πάλευα καθόλου με τον στόχο σε κονσόλα, μιας και έχω συνηθίσει σε PC από CS 1.6 πριν χρόνια. Έτσι αποφάσισα το αγοράσω πάλι σε PC , αλλά το Solo Queue δυστυχώς δεν παλεύεται. Παίζω κατα κυρίως Support. Πολύ Mercy/Lucio και λίγο Zenyatta(αν και πλέον Mercy μετά το buff σε Zennyatta δεν την πολυ επιλέγουν σε ranked) αν και πλέον αρχίζω και μαθαίνω Lucio σε όλων των ειδών maps. Το rank μου (με πολύ λίγα παιχνίδια λόγο δουλείας + οτι έπαιζα σε PS4) είναι 47 με υψηλότερο το 49. 

Αν ενδιαφέρεται κανείς μπορεί να μου στείλει το Battle Tag του σε μύνημα να τον κάνω add (αν και μπορώ να αφήσω και το δικό μου :-D )

Τέλος σκεύτομαι να συνεχλιζω να γράφω και εγώ τις απόψεις μου σε αυτήν την κοινότητα μιας και έχω καιρό να γίνω μέλος μιας παρέας που σε όλους αρέσει το ίδιο παιχνίδι !  :-D

Δεν ξερω αν ειναι εφικτο αλλα θα μπορουσαμε να φτιαξουμε σε ενα spreadsheet στη google ολα τα battle net tags να μαζευομαστε να παιζουμε κανενα παιχνιδακι.Πιστευω θα εχει φαση

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...