Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

klainmaingr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Βάζω άλλο ένα ωραίο gameplay. Είναι πάλι του Shadder2k, αλλά αυτό δεν το βάζω για να δούμε πόσο καλό Genji παίζει. Θα ακούσετε συνεχώς έναν τύπο να μιλάει (o Graceful, που εδώ παίζει Lucio). Ο τύπος αυτός σχεδόν κάθε φορά αναλαμβάνει το ρόλο του συντονιστή και αυτό που κάνει κυρίως είναι να έχει awareness του τι ακριβώς γίνεται και να συντονίζει την ομάδα.

Όπως λέει και στην αρχή του δεύτερου γύρου και ο ίδιος ο Shadder, "σήμερα ό,τι έχω κάνει το οφείλω στην καθοδήγηση του Graceful". Ο Graceful τους λέει συνεχώς και πότε να κάνουν group up, αλλά και πότε να μπουν επίθεση (πολύ βασικό), οπότε παρόλο που η ομάδα δεν είναι fully premade (μόνο οι 3 είναι Premade), λειτουργεί εντελώς έτσι όπως πρέπει: ως ομάδα.

Επίσης, είναι εξαιρετικά σημαντικό που έχει αναλάβει ένας τύπος μόνο αυτή τη δουλειά, για να μη γίνεται μπάχαλο συνεννόησης.

Επίσης, αν δεν εντυπωσιάζεστε από αυτό που γίνεται μεταξύ 17:55 και 18:10, τότε δεν ξαναλέω τίποτα για top players. Προφανώς, έχουμε πολύ ταλέντο εδώ μέσα :D

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ακριβώς όπως τα λέει ο opterios είναι. Σε ένα οργανωμένο team το σημαντικότερο ρόλο έχει ο shotcaller, χωρίς αυτόν δεν γίνεται παιχνίδι. Συνήθως υπάρχει ένας αλλά σε κάποιες περιπτώσεις και δυο. 

Με λίγα λόγια και τους πιο skilled players να έχεις στην ομάδα σου, αν δεν υπάρχει συντονισμός θα χάνεις από team λιγότερο ικανά αλλά καλύτερα συντονισμένα.

• Like 1

Δεν πολυ παιρνουν mercy παντως στο high "elo".

Πιο πολυ Lucio/Ζen.

Επιπλεον, η mercy δεν μπορει να καρφωθει σε εναν genji, θα φυγει ακλαφτη.

Ναι το meta πια ειναι Zen/Lucio. Ο Zen δινει τρελη βοηθεια επιθετικα, ενω κανει heal μια χαρα και εχει και ulti που κερδιζει μαχες. 

Τωρα θα τον νερφαρουν βεβαια (το discord μαλλον), οποτε μπορει να ξαναδουμε λιγο Mercy. Προς το παρον παντως ο Lucio ειναι ο must κι απο κει και περα ακομα κι η Ana πιο πολλα picks εχει απο Mercy.

Κατά τη γνώμη μου, το κακό με τη Mercy είναι πως είναι εντελώς defenseless αν τη βάλει κάποιος στο μάτι. Θα μπορούσαν να της δώσουν ένα extra ability για defense (αφού έχει μόνο ένα ούτως ή άλλως). Κάτι σαν ένα προσωρινό shield πχ. ή κάποιο autohealing ώστε να μπορεί να φάει λίγο damage μέχρι να φύγει η απειλή, ή ας πούμε να μπορεί να πετάξει μερικά μέτρα μακριά με μία παραλλαγή του Guardian Angel. Κανένα άλλο support δεν είναι τόσο ευάλωτο σε μία επίθεση.

Γενικα αμα εισαι πολυ καλος σε εναν παιχτη μπορεις να τον παιξεις και off meta.Επισης συμφωνα με τους devs ερχεται νερφ σε Zenyatta.Και τεστάρουνε καποιο buff σε Mercy,ειχανε δοκιμασει κατι σαν group heal αλλα αποριφθηκε και τωρα δοκιμαζουν να αλλαξουν κατι με το dmg γιατι οταν παιζεις mercy εχεις εναν τεραστιο στοχο πανως σου χωρις κανεναν τροπο σχεδον να ξεφυγεις οπως lucio(speed),zenyatta(damage),ana(sleep)

Eιναι λιγο τσουρεκι αλλα αμα ξερεις να παιζεις το Guardian Angel γλυτωνεις.

Αμα βαλει καποιος το support στο ματι, για μενα εχει τελειωσει ότι abilities και να εχει.

Δεν ειμαι master mercy αλλα καταφερνω να κανω bounce σαν μπαλα στους teammates και να γλυτωνω (εστω προσωρινα) ακομα και απο Winston. Στοχευω στον πιο μακρινο ally και τους παω βολτα, εαν οι δικοι μου δεν τον φανε, τοτε ειναι αξιοι της μοιρας τους.

• Like 1

Γενικα αμα εισαι πολυ καλος σε εναν παιχτη μπορεις να τον παιξεις και off meta.Επισης συμφωνα με τους devs ερχεται νερφ σε Zenyatta.Και τεστάρουνε καποιο buff σε Mercy,ειχανε δοκιμασει κατι σαν group heal αλλα αποριφθηκε και τωρα δοκιμαζουν να αλλαξουν κατι με το dmg γιατι οταν παιζεις mercy εχεις εναν τεραστιο στοχο πανως σου χωρις κανεναν τροπο σχεδον να ξεφυγεις οπως lucio(speed),zenyatta(damage),ana(sleep)

Το οτι ο Zeny κανει dmg δεν ειναι escape mechanic. 

Το οτι ο Zeny κανει dmg δεν ειναι escape mechanic. 

Oχι αλλα ειναι survival mechanism. Και reaper να στην πεσει, με discord και κανα hs, την κανει με ελαφρα. 

Εχει καλο damage o Zen που μπορει να τον σωσει περιστασιακα.

Eιναι λιγο τσουρεκι αλλα αμα ξερεις να παιζεις το Guardian Angel γλυτωνεις.

Αμα βαλει καποιος το support στο ματι, για μενα εχει τελειωσει ότι abilities και να εχει.

Δεν ειμαι master mercy αλλα καταφερνω να κανω bounce σαν μπαλα στους teammates και να γλυτωνω (εστω προσωρινα) ακομα και απο Winston. Στοχευω στον πιο μακρινο ally και τους παω βολτα, εαν οι δικοι μου δεν τον φανε, τοτε ειναι αξιοι της μοιρας τους.

Μα το προβλημα αυτο ειναι(και δεν μιλαμε για tournament players,high rank κλπ).

Το προβλημα ειναι οχι το αν βαλει ο αλλος το support στο ματι(γιατι ετσι πρεπει να κανει ουτως ή αλλως),αλλα τι κανουν οι υπολοιποι στην ομαδα.

Οταν πχ ενας αποφασιζει να παρει Support σε quick match ή και ranked(οχι ψηλο rank),πρεπει οι αλλοι που θα παρουν dmg στην ομαδα ή και tank να νιωθουν αναλογα τους ρολους τους. Ειχε γινει λογος και πιο παλια και το ειχα πει και εγω προσωπικα που επαιζα περισσοτερο support στις αρχες.Τι να το κανω πχ αν μου παιρνουν στην ομαδα Maccree τους δινω dmg boost με mercy και δεν μπορουν και παλι να σκοτωσουν. Το ιδιο και σε Sniper βεβαια.

Εχει ανοιξει η ψηφοφορια για το OW World Cup για το ποιος θα εκπροσωπησει την Ελλαδα

https://playoverwatch.com/en-us/worldcup

Εγω ψηφισα αναλογα με το rating μπας και δεν αποκλειστουμε κατευθειαν :D

• Like 1

Ε, ψιτ! Μόρτες!

Παρατήρησα ότι στο logo summer games, κάτω δεξιά, στο κεντρικό menu, έχει η αριστερή πλευρά του πλαισίου κάτι σαν πράσινο flicker, και η δεξιά πλευρά του πλαισίου κάτι σαν κόκκινο flicker, ενώ περιοδικά σαρώνεται όλο το logo από μία οριζόντια μαύρη γραμμή, όση και το πλάτος του. Αυτό, το έχετε και εσείς; Είναι έτσι σχεδιασμένο ή έχω artifacts, για τον οποιοδήποτε λόγο;

(Εκεί που έχω κυκλώσει με edit)

post-275810-0-11740800-1471273924_thumb.png

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...