Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οτι ενδιαφερον μπορουσε να πετυχει το παιχνιδι ηταν στις πρωτες μερες. Τωρα βγηκαν τοσα αλλα παιχνιδια και επεσε τοσο μεγαλη ξενερα που πλεον εχει ψιλο πατωσει και σε views στο twitch. Τα θελανε και τα παθανε ετσι οπως τα κανανε.

• Like 1
Δημοσ.
Υπάρχουν game που είναι fun το watch, υπάρχουν και αλλα που δεν είναι, το overwatch πιστεύω ότι είναι ένα από αυτά που δεν είναι.. Υπάρχουν και αυτή που απλά βλέπουν κάποιο stream για τον ίδιο τον streamer, όχι για το game.. 

οποτε δύσκολο να βγει συμπέρασμα για το ποσο κόσμος θέλει να παίξει και τα λοιπά από το twitch και μονο.. το μονο σίγουρο είναι ότι μετά από το "πήραν λίγα άτομα access" και από το b2p σε αυτή την τιμή σίγουρα το hype έπεσε σε μεγάλο βαθμό..

Δημοσ.

Παιδιά ας μην βιαζόμαστε το παιχνίδι ειναι ακόμα σε beta με 3 heroes μονο και το παίζουν ελάχιστα ας περιμένουμε να κυκλοφορήσει πρώτα να το παίξουμε και βλέπουμε , τώρα απο τα streaming κτλπ προσωπικά δεν μπορώ για κανενα παιχνίδι να βγάλω συμπέρασμα αμα δεν το πάρω στα χέρια μου ολοκληρωμένο

Δημοσ.

Παιδιά ας μην βιαζόμαστε το παιχνίδι ειναι ακόμα σε beta με 3 heroes μονο και το παίζουν ελάχιστα ας περιμένουμε να κυκλοφορήσει πρώτα να το παίξουμε και βλέπουμε , τώρα απο τα streaming κτλπ προσωπικά δεν μπορώ για κανενα παιχνίδι να βγάλω συμπέρασμα αμα δεν το πάρω στα χέρια μου ολοκληρωμένο

Τι εννοεις μονο 3 ηρωες???Δηλαδη οι αλλοι που παιζουν στο stream με τοσους ηρωες τους αγορασανε ολοι?

Δημοσ.

Εγω για το παιχνιδι θα εδινα βαρια μεχρι 15 ευρω, για 40 δεν το συζητω καν. Σιγα μην πληρωσω full price για μια κοπια του TF2. Blizzard ειναι λιγο απεριγραπτοι.. Αν ηταν λιγο πιο εξυπνοι θα βγαζαν f2p με κλειδωμενους χαρακτηρες κτλ που θα ξεκλειδωνες με καψιμο, οπως ειπε και καποιος πιο πριν... Ας παει ακλαφτο να τελειωνουμε..

Δημοσ.

Κάπου ειχα διαβάσει οτι μονο 3 μπορούσες να παίξεις στην beta μπορεί να έκανα και αλλους available μετα την blizzcon

Δημοσ.

Οχι κανονικα παιζεις και τους 21 εφοσον εχεις beta access

Limited access σε heroes/maps θα εχουν αυτοι που μπαινουν μονο απο τα beta weekends

Δημοσ.

μου ρθε ένα invite για Overwatch και στο ebay φευγουν σε τέντα τιμές, (είδα και κανα 200λιρο.)
έχω και αλλα 8 παιχνιδάκια μέσα που δεν παίζω πλέον και λέω να το στειλω το account.

Κυνδηνεύω νομικά λόγω της Beta μορφής του Overwatch? (ειναι closed).
Ποτέ δεν ξερεις τι μπορεί να συμβεί..

Τι θα κάνατε στη θέση μου;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...