gildo Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Ελα ρε με τα βουτυροπαιδα που εχουν 2 healer απο πισω .Τι να πουμε οι υπολοιποι που δεν βλεπουμε healer ουτε για δειγμα.
galanos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Καλά προφανώς ήταν ανάπηροι οι άλλοι.... Σαν στόχο που τον είδα δεν έκανε τιπτ τρελό... Απλά ξέρει καλά το Map περνει συνέχεια τα heal.. Και ξέρει να κουνιεται.... Και φυσικά ολο του το άλλο team ήταν πολύ καλό.
Fulgore Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Ελα ρε με τα βουτυροπαιδα που εχουν 2 healer απο πισω .Τι να πουμε οι υπολοιποι που δεν βλεπουμε healer ουτε για δειγμα. Λογικο ειναι οταν ολοι παιρνουν Dps και πανε με την νοοτροπια''ελα μωρε ολο και καποιος αλλος θα παρει support''.
opterios Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Καλά προφανώς ήταν ανάπηροι οι άλλοι.... Σαν στόχο που τον είδα δεν έκανε τιπτ τρελό... Απλά ξέρει καλά το Map περνει συνέχεια τα heal.. Και ξέρει να κουνιεται.... Και φυσικά ολο του το άλλο team ήταν πολύ καλό. Στο ότι όλο το team ήταν πολύ καλό συμφωνούμε απόλυτα! Στο ότι ήταν ανάπηροι οι άλλοι...καθόλου! Εξάλλου, αν είδες όλο το video θα είδες ότι στην επίθεση έπαιξαν κι οι άλλοι καλά μετά. Μιλάμε για match που όλοι είναι 73+ σε rank. Δεν έχουν φτάσει εκεί από τύχη. Επίσης, ο Shadder2k τις τελευταίες μέρες έφτασε top 3 Αμερικής. Δεν είναι ότι "απλά ξέρει καλά το map". Μάθε κι εσύ καλά το map, σου κάνω κι εγώ αν θες αποκλειστικό heal με Mercy και πάμε να δούμε τι θα κάνεις σε match με τέτοιους παίκτες σε rank Μιλάμε για έναν από τους καλύτερους παίκτες αυτή τη στιγμή. Κάθε του παιχνίδι είναι εξαιρετικό. Δεν είναι κάποιο σπάνιο highlight. 1
Fulgore Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Καλά προφανώς ήταν ανάπηροι οι άλλοι.... Σαν στόχο που τον είδα δεν έκανε τιπτ τρελό... Απλά ξέρει καλά το Map περνει συνέχεια τα heal.. Και ξέρει να κουνιεται.... Και φυσικά ολο του το άλλο team ήταν πολύ καλό. Seagul εσυ? 2
VampAurora Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Καλησπέρα και πάλι από εμένα, ορίστε και ένα sick ulti από Reinhardt να σας φτιάξει την μέρα! https://www.youtube.com/watch?v=APhExBpJcqk 2
batigoal9 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Καλησπέρα και πάλι από εμένα, ορίστε και ένα sick ulti από Reinhardt να σας φτιάξει την μέρα! Nice. Ρίχνε κι ενα firestrike αφού τους έχεις στην ευθεία.
Silverage Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Ελα ρε με τα βουτυροπαιδα που εχουν 2 healer απο πισω .Τι να πουμε οι υπολοιποι που δεν βλεπουμε healer ουτε για δειγμα. Αυτό βλέπω και εγώ σε όλα τα videaκια των pros. Καρφώνεται ένας healer απο πίσω τους και κάνουν παιχνίδι. Και εμένα προχθες που είχα πάρει reaper και μια mercy είχε κολλήσει πάνω μου τους είχα σκίσει. Σκοπός είναι να δούμε τί κάνουνε χωρίς να έχου healer κολλημένο στον κώλο τους. 1
VampAurora Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Nice. Ρίχνε κι ενα firestrike αφού τους έχεις στην ευθεία. Ναι εκείνη την ώρα με συνεπήρε η στιγμή και επειδή ήταν και scrim (practice εναντίον άλλου team) είχα και το συντελεστή του άγχους Παρ'όλα αυτά ήταν sixtuple kill καθώς μετά συνέχισε η φάση και έκανε ressurect η mercy οπότε και ξαναέπεσε η D.Va τους. 1
sistah Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δεν πολυ παιρνουν mercy παντως στο high "elo".Πιο πολυ Lucio/Ζen. Επιπλεον, η mercy δεν μπορει να καρφωθει σε εναν genji, θα φυγει ακλαφτη. 1
opterios Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Αυτό βλέπω και εγώ σε όλα τα videaκια των pros. Καρφώνεται ένας healer απο πίσω τους και κάνουν παιχνίδι. Και εμένα προχθες που είχα πάρει reaper και μια mercy είχε κολλήσει πάνω μου τους είχα σκίσει. Σκοπός είναι να δούμε τί κάνουνε χωρίς να έχου healer κολλημένο στον κώλο τους. Ξεχνάτε ότι σε τέτοια επίπεδα σε competitive, έχουν καρφωμένο από πίσω τους healer και οι αντίπαλοι. Παρόλα αυτά, they get wrecked! Ειλικρινά, αν με το gameplay αυτό εσείς αυτό που βλέπετε είναι "ο κωλόφαρδος, τι healer είναι αυτός που έχει, ας είχα κι εγώ healer για μια μέρα και θα σας έλεγα", τότε πάω πάσο. Αφήστε με εμένα το κουλάδι να εντυπωσιάζομαι Δεν πολυ παιρνουν mercy παντως στο high "elo". Πιο πολυ Lucio/Ζen. Επιπλεον, η mercy δεν μπορει να καρφωθει σε εναν genji, θα φυγει ακλαφτη. Σωστό. Ακόμα κι αν δεν είναι dps machines, ο Lucio κάνει heal τους πάντες ταυτόχρονα, και ο Zen συνεισφέρει αρκετά στο damage output μιας ομάδας μέσω των orbs του. Επίσης, στα high levels έχουν σχεδόν παγιοποιήσει το 2-2-2 (2 dps, 2 tanks, 2 healers) με εξαίρεση ίσως τους plain assault χάρτες (Hanamura, Anubis, Volskaya) όπου οι επιλογές ποικίλουν. 1
sistah Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Επίσης, στα high levels έχουν σχεδόν παγιοποιήσει το 2-2-2 (2 dps, 2 tanks, 2 healers) με εξαίρεση ίσως τους plain assault χάρτες (Hanamura, Anubis, Volskaya) όπου οι επιλογές ποικίλουν. To αυτο. 1
galanos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Στο ότι όλο το team ήταν πολύ καλό συμφωνούμε απόλυτα! Στο ότι ήταν ανάπηροι οι άλλοι...καθόλου! Εξάλλου, αν είδες όλο το video θα είδες ότι στην επίθεση έπαιξαν κι οι άλλοι καλά μετά. Μιλάμε για match που όλοι είναι 73+ σε rank. Δεν έχουν φτάσει εκεί από τύχη. Επίσης, ο Shadder2k τις τελευταίες μέρες έφτασε top 3 Αμερικής. Δεν είναι ότι "απλά ξέρει καλά το map". Μάθε κι εσύ καλά το map, σου κάνω κι εγώ αν θες αποκλειστικό heal με Mercy και πάμε να δούμε τι θα κάνεις σε match με τέτοιους παίκτες σε rank Μιλάμε για έναν από τους καλύτερους παίκτες αυτή τη στιγμή. Κάθε του παιχνίδι είναι εξαιρετικό. Δεν είναι κάποιο σπάνιο highlight. nai όκ το γαμισα... Όχι ανάπηροι.. Προφανώς κατοτεροι από τους άλλους... Απλά δεν τρελάθηκα με. Τον στόχο του.... Δεν είναι σαν τους τρελό κορεατες που δνε καταλαβαίνεις αν είναι aim η αληθινό :ρSeagul εσυ? Πάμε να σε δίδαξω τέκνον μου )
Προτεινόμενες αναρτήσεις