Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

klainmaingr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επειδη ειδα αυτο σημερα

https://gfycat.com/EdibleDeepArgentineruddyduck

Υπαρχει περιπτωση να μην εχει hack?Δεν εξηγειται αλλιως

Ο τυπος ειναι pro player στην ομαδα EnvyUs

Φαινεται καπως..αλλα πολλα παιζουν...απο χαμενα frames..lag..tick rate..

Pro και hack ενω streamarei??Και αυτο ειναι καπως..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ξαναειδα το gameplay trailer που ειχε δειξει η Blizz πριν 2 χρονια, σε καποιες σκηνες προς το τελος ειναι φανερο πως καποιοι ηρωες ειναι σε nanoboost mode.  αρα την Ana, και φανταζομαι και την Sombra και αλλους, πρεπει να τους ειχαν υπο αναπτυξη απο τοτε και  τους ανακοινωνουν σταδιακα.

ξαναειδα το gameplay trailer που ειχε δειξει η Blizz πριν 2 χρονια, σε καποιες σκηνες προς το τελος ειναι φανερο πως καποιοι ηρωες ειναι σε nanoboost mode.  αρα την Ana, και φανταζομαι και την Sombra και αλλους, πρεπει να τους ειχαν υπο αναπτυξη απο τοτε και  τους ανακοινωνουν σταδιακα.

Δεν ήταν κανείς nanoboosted. Αν εννοείς την Tracer προς το τέλος, Mercy buff ήταν. Απλά είχε visual effect παρόμοιο τότε.

Γεια σας μάγκες.

Αξίζει να το αγοράσει κανείς το OW? Κάποιοι που έπαιξαν την beta μου είπαν ότι το βαριέσαι γρήγορα. Γενικά τα καρτουνιστικά γραφικά της Blizz δεν με τρελαίνουν αλλά παλέυονται. Πως συγκρίνεται με το Doom (το οποίο το έχω λίωσει στο multiplayer)?

Αυτό δε λέει τίποτα, γιατί και άλλοι που έπαιξαν τη Beta τρελάθηκαν και κόλλησαν :P

Το αν θα σου αρέσει το παιχνίδι ή όχι δεν μπορεί να στο πει κανένας. Αν το βρίσκεις ενδιαφέρον από τα videos που βλέπεις στο youtube (δες όσο περισσότερα μπορείς), τότε είναι στο χέρι σου να αποφασίσεις αν θα το ρισκάρεις να το αγοράσεις.

Το μόνο το οποίο δεν επιδέχεται αμφισβήτησης είναι ότι πρόκετιαι για πολύ καλοπροσεγμένο παιχνίδι.

• Like 2

Γεια σας μάγκες.

Αξίζει να το αγοράσει κανείς το OW? Κάποιοι που έπαιξαν την beta μου είπαν ότι το βαριέσαι γρήγορα. Γενικά τα καρτουνιστικά γραφικά της Blizz δεν με τρελαίνουν αλλά παλέυονται. Πως συγκρίνεται με το Doom (το οποίο το έχω λίωσει στο multiplayer)?

Το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν ισχυει το παραπανω.Αν σαρεσει το παιχνιδι οντως τοτε για να το βαρεθεις πραγματικα θα πρεπει να κλεισεις ουτως ή αλλως παρα πολλες ωρες. Ασε που δεν χρειαζεται να αγορασεις τιποτα season pass κοινως και να το αγορασεις τωρα να παιξεις 20ωρες και να ξαναπαιξεις πχ τον Οκτωβριο δεν τρεχει τιποτα.

Δεν μπορω παλι να πω το ιδιο και για το Doom που εδω η πλειοψηφια κυριολεκτικα το παρατησε το multiplayer,και μαρεσει που βγαλανε και πανακριβο season pass οι κεφτεδες(παντως το single player ειναι καλο).

Για όποιον ενδιαφέρεται τρέχω και ένα giveaway για να κερδίσετε ένα αντίτυπο στο Overwatch :) Το έχω δημοσιεύσει και στο νήμα για τα giveaways, αλλά το βάζω κι εδώ για τους ενδιαφερόμενους :)

https://gleam.io/nZGXS/vampaurora-overwatch-giveaway

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...