Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Moderators Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Sombra ARG in one easy picture 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Moderators Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
batigoal9 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 https://out.reddit.com/t3_4w6bcn?url=https%3A%2F%2Fplayoverwatch.com%2Fen-us%2Fblog%2F20228352&token=AQAAbKWkV7IwUe7UPk8FLrCB-Rlw3iAg2lnIxVl3KpnfiIDlNime Ghost ψήσου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Moderators Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Γιατί, θα κατεβάσουμε Εθνική Ελλάδος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
batigoal9 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Γιατί, θα κατεβάσουμε Εθνική Ελλάδος; Ναι ρε, εύκολα χρυσό. Εγώ, εσύ, ίλος συνdream team. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Ναι ρε, εύκολα χρυσό. Εγώ, εσύ, ίλος συνdream team. Δε ξέρω για χρυσό winning αλλά το χρυσό whining το χούμε καβατζoμένο ez pz. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Εμενα δεν μου στειλανε , κακο scouting Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Κοιτα που σφηνωσε ο junkrat Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 .......overwatch ή wow legion + 2μηνη ? (+1 μήνας π έχω)i3 5405770 1gb4gb ram καλά ναι αρχαίο pc ikr αλλα μέχρι τώρα ότι άλλο παιχνίδι έβγαλε η blizzard μου έτρεχε νερό και δυστηχώς την beta δεν την πρόλαβα γιατι δεν είχα pc εκείνες τις μέρες οπότε ?υπάρχει τρόπος να βρω αν θα μου παίζει το ow χωρίς να το αγοράσω? καλά trial δεν έχει , invite υπάρχει αυτή τη στιγμή? #πονοκέφαλος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Moderators Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Θα έλεγα WoW Legion γιατί στο OW θα πρέπει να ρίξεις τα γραφικά πολύ και δεν ξέρω τι framerates θα πιάνεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Θα έλεγα WoW Legion γιατί στο OW θα πρέπει να ρίξεις τα γραφικά πολύ και δεν ξέρω τι framerates θα πιάνεις. αυτό φοβάμαι ενώ το wow τρέχει νερό , απλά έλεγα μπας κ υπάρχει κανένας άλλος τρόπος πχ κάτι σαν benchmark για να βεβαιωθώ πως είναι playable , long shot .. i know edit : βρήκα αυτό το βίντεο https://www.youtube.com/watch?v=jHWm2ynr54I αλλά είναι too risky , μάλλον για wow με κόβω , κρίμα :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Moderators Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Benchmark μπορούσες με την open beta... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Έπρεπε να αφήνουν 2-3 μέρες να παίξει κάποιος να το δεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stathis85 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Γεια σας μάγκες. Αξίζει να το αγοράσει κανείς το OW? Κάποιοι που έπαιξαν την beta μου είπαν ότι το βαριέσαι γρήγορα. Γενικά τα καρτουνιστικά γραφικά της Blizz δεν με τρελαίνουν αλλά παλέυονται. Πως συγκρίνεται με το Doom (το οποίο το έχω λίωσει στο multiplayer)? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις