*nenya* Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 :'( ζηλεύω ρε παιδιά. Εσείς παίζετε κι εγώ τρέχω για μετακόμιση και γίνεται χαμός, δεν ξέρω πότε θα καταφέρω να ξαναπαίξω [πρεπει να βάλω και γραμμή για ίντερνετ πφφφφ γαμώτη μου]. Miss u! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Moderators Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Τουλάχιστον πας κάπου καλά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Ναι βρήκα μια δική μου ωραία gaming φωλιά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
batigoal9 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Ναι βρήκα μια δική μου ωραία gaming φωλιά. Εφυγες απο το γειτονα σου? Θα πεσει σε καταθλιψη το παιδι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Λίγο πριν βγεί το patch με τους Ολυμπιακους πήρα level, έχασα 1 lootbox. Κατα τα άλλα, ωραίο το Lucioball, λέτε την άλλη εβδομάδα να βάλουν άλλο σπορ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δορυφορικη στο overwatch 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Moderators Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Ρε σε όλους πέφτει η Zarya εκτός από Dreyar και μένα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Και εμένα χθες μου έπεσε Zarya, πιο πολύ tracer θέλω όμως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trelas007 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 StaxtoPusths#2837 mainarw Mercy! Το απογευματάκι θα είμαι ονλινε. Όποιος θέλει να καβλαντίσουμε είμαι έτοιμος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opterios Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 StaxtoPusths#2837 mainarw Mercy! Το απογευματάκι θα είμαι ονλινε. Όποιος θέλει να καβλαντίσουμε είμαι έτοιμος. Ενδιαφέρον nickname Με Mercy για main, νομίζω θα σε αγαπήσουμε!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 υπαρχει τροπος να δουμε απο τα battletags, απο ποια χωρα ειναι ο καθενας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
superidis7 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Καλησπέρα και από εμένα, έχω ήδη γνωρίσει κάποια παιδιά που ασχολούνται με το Overwatch από εδώ μέσα όσοι θέλουν παρέα το battletag μου είναι Superidis#2877. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 http://www.ign.com/articles/2016/08/05/overwatch-surpasses-15-million-total-players-world-cup-announced Και φυσικα ξεχωριζει απο κατω το σχολιο ''Well....I guess that answers the people asking "People still play this?" lol'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Λογικό αφού βγήκε σε περίοδο που δεν υπάρχει τίποτα άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 πήρα 50 κουτια μπας και βρω την ελληνική σημαία.... ακόμα την ψάχνω #@#%@#%@#% Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις