Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχω παίξει αρκετά games και το rank μου έπαιζε από 50 μέχρι 63. Ο μόνος τρόπος να ανέβεις είναι με winstreak όπου καταλήγεις να παίρνεις περίπου ένα rank ανά win. Το ίδιο ισχύει και στα lose streaks φυσικά.

Πιστεύω το καλύτερο είναι queue με 3 άτομα max με παρόμοιο rank. Αν μπεις με περισσότερα μπορεί να σε βγάλει και με 6άδα και εκεί τα πράγματα είναι σκούρα.

Μερικά βασικά "tips" είναι το grouping up μετά απο wipe, η αλλαγή ηρώων ανάλογα με τους αντιπάλους και balance team setup 2 tank,2 dps,2 healers. Τα περισσότερα games στο rank 50-60 χάνονται λόγω αυτών. 

Στο rank 60+ υπάρχει αισθητή διαφορά στο player skill και με βάση αυτό κρίνονται τα περισσότερα matches.

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φαίνεται ότι τα skins που θα έρθουν σύντομα θα έχουν σχέση με τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

https://www.twitch.tv/laceduplauren/v/81256908?t=18m20s

And fanart:

PaWmr9W.jpg

Edit:

Επίσης αυτές τις μέρες η Blizzard έριξε 2 banwaves.

Edit 2:

Clear Pics

Επεξ/σία από GhostRiderLSOV
  • Like 1
Δημοσ.

Μιας και έχουμε μαζευτεί περίπου 10 άτομα από εδώ που παίζουμε αρκετά συστηματικά, τι θα λέγατε να κανονίσουμε μία συγκεκριμένη βραδιά να μαζευτούμε 12 άτομα (προτείνω μία Παρασκευή πχ. ώστε να το ξενυχτίσουμε λίγο) και να παίξουμε μερικά 6vs6 custom rounds; Νομίζω θα έχει πολύ χαβαλέ μεταξύ μας!

• Like 6
Δημοσ.

Μεγαλη βλακεια παντως(και μου εκανε εντυπωση που δεν το ανεφερε καποιος)που δεν μπορεις να αγορασεις τα νεα skins/emote/intro με coins παρα μονο απο τα κουτια.

• Moderators
Δημοσ.

Μεγαλη βλακεια παντως(και μου εκανε εντυπωση που δεν το ανεφερε καποιος)που δεν μπορεις να αγορασεις τα νεα skins/emote/intro με coins παρα μονο απο τα κουτια.

Στο Reddit είχε γίνει ένας ψιλοχαμός.

Edit:

Topic που δείχνει τα νέα πράγματα:

https://www.reddit.com/r/Overwatch/comments/4vtvp4/all_new_skins_from_the_summer_games_update/

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...