suffocater Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Eγω ταλαντευομαι αναμεσα σε 55-58,αλλα μολις παω να κανω την υπερβαση,ολο κανα drop/leave γινεται
Xvipes Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Eγω ταλαντευομαι αναμεσα σε 55-58,αλλα μολις παω να κανω την υπερβαση,ολο κανα drop/leave γινεται SoloQ? Εγώ από 53 κατάφερα να φτάσω 48. Ποτέ ξανά soloq
suffocater Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 SoloQ? Εγώ από 53 κατάφερα να φτάσω 48. Ποτέ ξανά soloq Μονο solo...λειπουν ολοι (καλοκαίρι γαρ,εγω ακομα δουλεια ) 1
alex_000 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δεν έχω αρχίσει ranked ακόμα. Μου φαίνεται απαράδεκτο και χάσιμο χρόνου εφόσον κάνουν match solo queue με teams. Εσείς πως το βλέπετε μήπως κάνω λάθος και ολα είναι γενικά ομαλά? Έχει τοποθετηθεί ή blizzard για το θέμα? Υπάρχουν καθόλου σχέδια οπως να χωρίσουν το ranked σε solo league και team league όπως στο hots πχ? Έχουν τουλάχιστον κάνα logic που να matchαρει τις ομάδες μεταξύ τους? ------------------ Πλέον QM παίζω 90% Phara και Reinhardt και ο στόχος 1 gold metal ανά match συνήθως πιάνεται win or lose.
Occultist Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Έχει κανείς άλλος θέμα με την σύνδεση του παιχνιδιού; Το gameplay τσουλάει, αλλά μου αναβοσβήνουν τα warning icons για ping ή packet loss και μάλλον θα έχει αντίκτυπο και στο gameplay (χτες το αγόρασα, οπότε δε σκαμπάζω και πολλά)...Επίσης, από που βλέπουμε πόσο Ping έχουμε στο game?
Atallos1 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Κανεις enable στα options το Display Perfomance Stats Εκει θα δειχνει Ping/Temps κτλ Tα notifications που βγαζει τα κανεις ignore , ετσι κ αλλιως δεν μπορεις να κανεις κατι Αντικτυπο στο gameplay δυσκολα θα δεις εκτος κι αν οντως εχεις ανεβασμενο ping . Ειτε εσυ ειτε ο αλλος 1
KilliK Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 βγηκε patch. buffs σε mccree/ana. http://us.battle.net/forums/en/overwatch/topic/20747615932
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Moderators Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Πάλι επίκαιρο σήμερα
ADHD Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Που το ειδατε το buff?? nerf είναι εκτος αν παιζεις μονο flashbang/fan the hammer και δεν μπορεις να πετυχεις τιποτα απο μακρια.. Peacemaker Primary Fire Damage falloff range decreased by 10 meters Damage falloff amount is unchanged As a result, even with this change, McCree’s effective range is still higher than it was at launch Κλασσικα μη χρειαστεί λίγο aim το παιχνίδι και πάθουν τίποτα τα blizzardboys, η πλάκα ειναι το εμμέσως το παραδέχονται κιόλας.. McCree’s latest range increase helped him quite a bit, but it was a bit too much in the right hands. 3
Silverage Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Έχει κανείς άλλος θέμα με την σύνδεση του παιχνιδιού; Το gameplay τσουλάει, αλλά μου αναβοσβήνουν τα warning icons για ping ή packet loss και μάλλον θα έχει αντίκτυπο και στο gameplay (χτες το αγόρασα, οπότε δε σκαμπάζω και πολλά)...Επίσης, από που βλέπουμε πόσο Ping έχουμε στο game? Και εμένα μου τα βγάζει συχνά αυτά. Μερικές φορές το καταλαβαίνω και εγώ γιατί το παιχνίδι ψιλοκολλάει. 1
KilliK Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Κλασσικα μη χρειαστεί λίγο aim το παιχνίδι και πάθουν τίποτα τα blizzardboys, η πλάκα ειναι το εμμέσως το παραδέχονται κιόλας.. τι σχεση εχει το aim με το range nerf? Που το ειδατε το buff?? nerf είναι εκτος αν παιζεις μονο flashbang/fan the hammer και δεν μπορεις να πετυχεις τιποτα απο μακρια.. το flashbang stun εληγε πριν ολοκληρωθει το fan the hammer, με αποτελεσμα ειτε ο αντιπαλος να το σκαει, ειτε να ανταποδιδει τα πυρα ενω εσυ ησουν κλειδωμενος στο shooting animation. προβλημα το οποιο ειχα επισημανει πριν μερικα ποστς εδω.
xtrmsnpr Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Αρκετοί χαρακτήρες χρειάζονται νερφάρισμα,και άσχημα. Ειδικά κάποιες ultimate είναι για κλάματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις