Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

klainmaingr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Κανενας να παιζουμε μαζι?

Ειμαι 14 lvl και παιζω καλα support (mercy και Lucio).

Επισης μπορει να μου εξηγησει καποιος γιατι παιζω συνεχεια με μεγαλα level και παικτες με αστερια απο κατω???

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ενα tweak για να παιζετε το παιχνιδι χωρις οριο στα frames, χωρις tearing και με μικροτερο input lag.

προκειται για το καινουργιο fast sync feature που υπαρχει κρυφο στους nvidia drivers και υποστηριζεται απο τις kepler/maxwell/pascal καρτες.

τωρα δεν ξερω αν εχει καμια ουσιαστικη διαφορα, αλλου διαβαζω οτι για 60mhz monitors καλυτερα να ειναι το vsync ενεργοποιημενο για πιο smooth γραφικα, ενω το fast sync αξιζει μονο για frame rate πανω απο 200fps στα 144mhz monitors.

αλλοι λενε οτι το προτιμανε απο το vsync στα 60mhz mοnitors τους. 

τεσπα οποιος θελει το δοκιμαζει και αν του αρεσει, μπορει να τρεξει το fast sync και για τα υπολοιπα παιχνιδια:

1.βαζετε τους τελευταιους Nvidia Drivers

http://www.guru3d.com/files-categories/videocards-nvidia-geforce-vista-%7C-7.html

2.κατεβαζετε το Nvidia Inspector

http://www.guru3d.com/files-details/nvidia-inspector-download.html

3.στο Nvidia Control Panel, στο Overwatch profile, βαζετε σε off τα Triple Buffering/Vsync.

4.ομοιως μεσα απο το settings menu του παιχνιδιου, βαζετε σε off τις ιδιες ρυθμισεις καθως και την Limit Fps ρυθμιση.

5.τρεξτε το nvidia inspector. στο profiles drop menu, πατηστε overwatch. επιλεξτε το profile του και στο vsync drop menu, επιλεξτε 0x18888888. πατηστε apply changes και κλειστε την εφαρμογη.

6.τρεξτε το παιχνιδι. το framerate δεν θα περιοριζεται πλεον απο το vsync ενω δεν θα υπαρχει tearing. αν θελετε να ανεβασετε το framerate, κατεβαστε το Render Scale απο τις ρυθμισεις στο 75% με μικρο κοστος στην ποιοτητα των γραφικων.

7.αν σας αρεσει το τελικο αποτελεσμα και το θελετε για τα υπολοιπα παιχνιδια, απλως εφαρμοστε τις ιδιες ρυθμισεις στο γενικο προφιλ των nvidia control panel/nvidia inspector.

υγ. το fast sync ειναι συμπληρωματικο του g-sync, οποτε μπορειτε να το ενεργοποιησετε ακομη και αν εχετε g-sync monitor.

• Like 1

δεν παρατηρησα κατι. οπως ειπα το δοκιμαζει οποιος θελει και κρινει αν του κανει η οχι. εγω παντως για την ωρα το εχω κρατησει. δεν το εχω τρεξει στα αλλα παιχνιδια ομως.

οχι, το κλεινεις αφου πατησεις apply changes. το nvidia inspector δεν ειναι τιποτα αλλο παρα μια advanced εκδοση του nvidia control panel, σε αφηνει να κανεις edit σε ολες τις ρυθμισεις των nvidia drivers. 

Λοιπόν το δοκίμασα και έχει μια περίεργη αίσθηση. Απο την μία smoothίλα και απο την άλλη σαν stutter(?), σαν να είναι πολύ άμεσος ο χειρισμός(?), δεν ξέρω ακριβώς. Θα παίξω μερικά παιχνίδια και θα δώ.  80fps μου δίνει με 141% (auto) render scale.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...