Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δοκίμασα D.Va λίγο στο quick play. Μου άρεσε περισσότερο απο πρώτα και μάλλον θα την δοκιμάσω σε μερικά ματσάκια γιατί είχα πάίξει συνολικά μαζί της λιγότερο απο μισή ώρα απο την αρχή. Πάντως συνεχίζει να μου σπάει τα νεύρα όταν την έχω απέναντι.

Δημοσ.

Ειναι καλη hero γιατι συνδυάζει πολλά πράγματα αλλα θέλει να εχεις και μια mercy η lucio παρέα.Αν παίξεις έξυπνα μπορει να κανει τα σχεδόν τα πάντα αλλα οι πιο πολλοί παιζουν σαν την window.Δεν τσαντιστηκα που θα πάρει κάποιος νεο hero αλλα για το λογο οτι έβλεπα 2-3 αννα μέσα στην ομάδα και κανένας να μην κανει heal.

Δεν ειναι ετσι οπως τα λες αγαπητε. Σε διαφορα τετοια παιχνιδια ο ρολος που εχουν μεσα το Difficulty δεν ειναι για πλακα και ανουσιος. Οταν λοιπον βλεπεις ηρωα να σου εχει μεγιστο βαθμο δυσκολιας(για τα δεδομενα του παιχνιδιου παντα)ειναι λογικο στις αρχες που δοκιμαζει ο κοσμος να δεις και το μεγαλυτερο ποσοστο να ειναι αποτυχιες.

Οταν πχ ο αλλος δεν εχει παιξει πριν βγει η Ana τοσες ωρες ποτε του support ειναι λογικο να βλεπεις οι περισσοτεροι να παιζουν επιθετικα. Σωστο δεν ειναι αλλα ειναι αναμενομενο.

http://overwatch.wikia.com/wiki/Heroes

Για δες λοιπον ποιοι εχουν 3αστερακια και πες μου τελικα αν ειναι παραλογα αυτα που βλεπεις.

Δεν γραφανε πιο παλια καποιοι πχ για fail walls απο Mei(3αστερακια),hanzo να παιρνει kills μονο με ulti και λιγα(3αστερακια),Genji να χωνεται μονος του και να φευγει ακλαυτος(3αστερακια)και βεβαια ο Zenyatta που εβλεπες οτι να ναι ulti απο αυτον?

Για μενα βεβαια και η tracer κανονικα για 3 αστερακια ειναι αλλα τεσπα

Δημοσ.

Δεν έκανα σχόλιο για το αν θα πάρει κάποιος το νεο ήρωα αλλα για ποιο λογο να έχουμε 2-3 Ana μέσα στην ομάδα.

• Moderators
Δημοσ.

Δεν έκανα σχόλιο για το αν θα πάρει κάποιος το νεο ήρωα αλλα για ποιο λογο να έχουμε 2-3 Ana μέσα στην ομάδα.

Γιατί μερικές φορές δεν περιμένουν να έρθει η σειρά τους και θέλουν 3 άτομα να την μάθουν.

Καλώς ή κακώς, τους υπόλοιπους ήρωες τους ξέρουν (όσοι έπαιζαν εκεί) από τόσες beta, αλλά η Ana είναι τελείως new. Και όπως γίνεται πάντα = let's play with the new stuff / character. :P

Edit: Πρέπει το kill participation calculation με D.Va να είναι off.

B1OenO7.jpg

Στo Reddit έβαλε κι ένας με 102%

Και μην ξεχάσω fanart :P

tumblr_oan79pUQlb1rb9b56o1_1280.png

tumblr_oan79pUQlb1rb9b56o2_1280.png

tumblr_oan79pUQlb1rb9b56o3_1280.png

tumblr_oan79pUQlb1rb9b56o4_r1_1280.png

---

2c94b36ec7a566381be604eafc493095de8d236c

-----

265949be0763121559305d2a4ea2d6a1def5e493

----

356e0c55a686e71c887ad78bfb7494ccf20a55c9

• Like 2
Δημοσ.

Γιατί μερικές φορές δεν περιμένουν να έρθει η σειρά τους και θέλουν 3 άτομα να την μάθουν.

Καλώς ή κακώς, τους υπόλοιπους ήρωες τους ξέρουν (όσοι έπαιζαν εκεί) από τόσες beta, αλλά η Ana είναι τελείως new. Και όπως γίνεται πάντα = let's play with the new stuff / character. :P

Edit: Πρέπει το kill participation calculation με D.Va να είναι off.

B1OenO7.jpg

Στo Reddit έβαλε κι ένας με 102%

Και μην ξεχάσω fanart :P

tumblr_oan79pUQlb1rb9b56o1_1280.png

tumblr_oan79pUQlb1rb9b56o2_1280.png

tumblr_oan79pUQlb1rb9b56o3_1280.png

tumblr_oan79pUQlb1rb9b56o4_r1_1280.png

---

2c94b36ec7a566381be604eafc493095de8d236c

-----

265949be0763121559305d2a4ea2d6a1def5e493

----

356e0c55a686e71c887ad78bfb7494ccf20a55c9

ZHCPKiy.jpg

Έκανα και εγώ εχθές 100% :D Όσο για την Άνα υπήρχαν πολλά παιχνίδια που δεν την είχε πάρει κανείς από καμία ομάδα.

Προσωπικά δε μαρέσει σαν χαρακτήρας (1 φορά την πήρα βέβαια :P )

Δημοσ.

Γιατι και εγω οταν ειχα μπει την πρωτη μερα που βγηκε η Ana σε καθε παιχνιδι που επαιξα ο αλλος της ομαδας μου εκανε instant lock.Δηλαδη εγω πως θα παιξω με τον ηρωα για να τον μαθω?

Δημοσ.

Ετσι ομως δεν γινεται παιχνίδι για αυτο μπαίνουν και τα hero limit.Δε χάθηκε ο κόσμος για μια μερα αν δεν πάρει κάποιος τον καινούργιο.Σήμερα για παράδειγμα δεν ειδα πολλούς να παίρνουν την Ana.Δεν εχω κάτσει ποτε να γράψω σε chat τι να πάρει ο καθένας εκτος απο το να συνεννοηθούμε σε κατι με την ομάδα.Αν δω τίποτα περίεργα σχήματα θα βγω πριν ξεκινήσει το παιχνίδι.

Δημοσ.

Ετσι ομως δεν γινεται παιχνίδι για αυτο μπαίνουν και τα hero limit.Δε χάθηκε ο κόσμος για μια μερα αν δεν πάρει κάποιος τον καινούργιο.Σήμερα για παράδειγμα δεν ειδα πολλούς να παίρνουν την Ana.Δεν εχω κάτσει ποτε να γράψω σε chat τι να πάρει ο καθένας εκτος απο το να συνεννοηθούμε σε κατι με την ομάδα.Αν δω τίποτα περίεργα σχήματα θα βγω πριν ξεκινήσει το παιχνίδι.

Με την μονη διαφορα οτι εχω μονο σε quick match εχω δει να παιρνουνε 2 και 3 Ana. Σε quick match/play/normal game ή οπως λεγεται σε καθε fps παιχνιδι το mode αυτο,δεν ειναι για να παιζεις με την λογικη του tryhard. Οκ προφανως και παιζεις για να κερδισεις αλλα για οποιον νιωθει οτι θελει να ξεχωρισει,γιαυτο υπαρχει το ranked.

Ειναι σε κατι που ειχα διαφωνισει(οχι ακριβως διαφωνια γιατι ειναι μονοπλευρο το πραγμα αλλα τεσπα)οτι δεν προκειται να ξεχωρισει απο το quick play,αρα ουτε πρεπει να εχεις μεγαλες απαιτησεις απο τους συμπαικτες ή αντιπαλους. Γιαυτο και υπαρχει το ranked

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...