Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Ana patch is here. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nomes Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δεν εχει σχεση το κολλημα της κινησης με το ping Προφανως εχεις stuttering απο κατι αλλο Εννοώ ότι είναι κολημένη η κίνηση. ΠΧ πάει μπροστα ο ηρωας ενω εγω δεν παταω κουμπια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Μεγαλα lag spikes μπορει να δωσουν την αίσθηση stuttering, έχε το info ανοιχτο και δες αν εκεινη τη στιγμη ανεβαινει αποτομα το ping σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nomes Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Τίποτα το διαφορετικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Πανω που ειδα τον mccree να κοβει, error και παει ο σερβερ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Α το πάθατε και άλλοι το error ε; D.va μου έχει σπάσει τα νεύρα με τις ασπίδες της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Site: [PC] Overwatch Patch Notes – July 19, 2016 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 ^(Guilty of this)^ In other news: Έχει φάση το νέο Defense Matrix, αν και μέχρι κι εγώ ξέχασα ότι δεν έχουμε self-harm με την ulti, οld habits die hard. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Μετα την αλλαγη στους ηρωες και με την προσθηκη της ana εχει καταντησει παιδικη χαρα το παιχνιδι.Παιρνουν support και αντι να κανουν healing κανουν τους snipers.Θα το ξαναγραψω αλλα χρειαζεται hero limit και στο quick play. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Χωρις να εχω εμπειρια και απλα απο observation, η Ana ειναι hybrid support.ΔΕΝ ειναι Widowmaker No2 αλλα σε mid range με sleep dart - melee combo μπορει να κανει dmg και να βοηθαει και στο healing.Εχθες ειδα λιγο stream απο competitive με Ana (και Mercy ως main support) να κανει ακριβως το παραπανω και φαινοταν να δουλευει. Anaφορικα με την παιδικη χαρα, ετσι γινεται και ειναι φυσικο. Και στο LoL, σε καθε νεο champion release τον/την παιζουν σε καθε role μεχρι να βρουν το καταλληλο, ασχετα αν οι devs βαλανε μια ταμπελα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Η ulti της πάντως σε άτομο που είναι σε θέση να την αξιοποιήσει, κάνει δουλειά. Και αντίστοιχα το sleeping dart σε κάποιον αντίπαλο που είναι nanoboosted. Αρκεί να τον αφήσουν να κοιμηθεί λίγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) μου αρεσει πολυ η Ana, ως secondary support ειναι εξαιρετικη, αλλα χρειαζεται μεγαλη εξασκηση μεχρι να την μαθεις να την παιζεις σωστα. το μονο προβλημα ειναι οτι τουλαχιστον για την ωρα, η υπολοιπη ομαδα δεν εκτιμαει η δεν κατανοει τις ικανοτητες της, με αποτελεσμα να μενει underused. δυο παραδειγματα απο εχτες: στο chat συνεχεια ανεφερα το ult status μου για να ενισχυσω το ult συμπαικτων μου , αλλα κανενας δεν ανταποκρινοταν. ακομη και οταν το εδινα σε καποιον χωρις ult οταν η ομαδα μας ηταν υπο πιεση, δεν το αξιοποιουσε. κανω sleep στο αντιπαλο τανκ το οποιο ηταν μονο του και το προσπερναω ενω ηταν στο πατωμα. ξαφνικα ειμαι νεκρος. κοιταω στο killcam του: βλεπω το tank να κοιμαται και αμεσως να εμφανζιεται ο (ηλιθιος) soldier της ομαδας μας, το πυροβολαει, σηκωνεται και με κοπαναει απο πισω ενω ειχα γυρισμενη την πλατη μου και προχωρουσα μπροστα. ακουσε μπολικα μπινελικια στο chat. η πλακα ειναι οτι σχεδον σε ολα τα παιχνιδια, οταν ειχα την Ana, υπηρχε παντα ενας που φωναζε οτι ειναι αχρηστη, μην την παρεις, θα χασουμε, κτλ. δεν την εκτιμανε ακομη και την υποτιμανε πολυ. πιστευω θα αλλαξει αυτη αρνητικοτητα με το περασμα του χρονου. ειναι δυνατος ηρωας. Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2016 από KilliK 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 η πλακα ειναι οτι σχεδον σε ολα τα παιχνιδια, οταν ειχα την Ana, υπηρχε παντα ενας που φωναζε οτι ειναι αχρηστη, μην την παρεις, θα χασουμε, κτλ. δεν την εκτιμανε ακομη και την υποτιμανε πολυ. πιστευω θα αλλαξει αυτη αρνητικοτητα με το περασμα του χρονου. ειναι δυνατος ηρωας. Νεος ηρωας ειναι και μαλιστα δυσκολος,αρα ειναι λογικο να φοβαται ο κοσμος γιατι εχουν γινει και πολλα fail σκηνικα,αρα ειναι κατανοητο να υπαρχει μια ανησυχια τουλαχιστον στις αρχες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Ειναι καλη hero γιατι συνδυάζει πολλά πράγματα αλλα θέλει να εχεις και μια mercy η lucio παρέα.Αν παίξεις έξυπνα μπορει να κανει τα σχεδόν τα πάντα αλλα οι πιο πολλοί παιζουν σαν την window.Δεν τσαντιστηκα που θα πάρει κάποιος νεο hero αλλα για το λογο οτι έβλεπα 2-3 αννα μέσα στην ομάδα και κανένας να μην κανει heal. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις