Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

klainmaingr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δεν εχει σχεση το κολλημα της κινησης με το ping

Προφανως εχεις stuttering απο κατι αλλο

Εννοώ ότι είναι κολημένη η κίνηση. ΠΧ πάει μπροστα ο ηρωας ενω εγω δεν παταω κουμπια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators

17d2c1d9ab82044a810ccb06fecaaa6133befef4

4692ac7b7e98c2acf7874361f72bf53e4b3395b6

^(Guilty of this)^

f781fa0e65f58813cb98d7524accfc24b6ce63af

In other news:

Έχει φάση το νέο Defense Matrix, αν και μέχρι κι εγώ ξέχασα ότι δεν έχουμε self-harm με την ulti, οld habits die hard.

• Like 1

Μετα την αλλαγη στους ηρωες και με την προσθηκη της ana εχει καταντησει παιδικη χαρα το παιχνιδι.Παιρνουν support και αντι να κανουν healing κανουν τους snipers.Θα το ξαναγραψω αλλα χρειαζεται hero limit και στο quick play.

• Like 1

Χωρις να εχω εμπειρια και απλα απο observation, η Ana ειναι hybrid support.
ΔΕΝ ειναι Widowmaker No2 αλλα σε mid range με sleep dart - melee combo μπορει να κανει dmg και να βοηθαει και στο healing.
Εχθες ειδα λιγο stream απο competitive με Ana (και Mercy ως main support) να κανει ακριβως το παραπανω και φαινοταν να δουλευει.

Anaφορικα με την παιδικη χαρα, ετσι γινεται και ειναι φυσικο. Και στο LoL, σε καθε νεο champion release τον/την παιζουν σε καθε role μεχρι να βρουν το καταλληλο, ασχετα αν οι devs βαλανε μια ταμπελα.

• Moderators

Η ulti της πάντως σε άτομο που είναι σε θέση να την αξιοποιήσει, κάνει δουλειά. Και αντίστοιχα το sleeping dart σε κάποιον αντίπαλο που είναι nanoboosted. Αρκεί να τον αφήσουν να κοιμηθεί λίγο. :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μου αρεσει πολυ η Ana, ως secondary support ειναι εξαιρετικη, αλλα χρειαζεται μεγαλη εξασκηση μεχρι να την μαθεις να την παιζεις σωστα.

το μονο προβλημα ειναι οτι τουλαχιστον για την ωρα, η υπολοιπη ομαδα δεν εκτιμαει η δεν κατανοει τις ικανοτητες της, με αποτελεσμα να μενει underused.

δυο παραδειγματα απο εχτες:

στο chat συνεχεια ανεφερα το ult status μου για να ενισχυσω το ult συμπαικτων μου , αλλα κανενας δεν ανταποκρινοταν. ακομη και οταν το εδινα σε καποιον χωρις ult οταν η ομαδα μας ηταν υπο πιεση, δεν το αξιοποιουσε.

κανω sleep στο αντιπαλο τανκ το οποιο ηταν μονο του και το προσπερναω ενω ηταν στο πατωμα. ξαφνικα ειμαι νεκρος. κοιταω στο killcam του:

βλεπω το tank να κοιμαται και αμεσως να εμφανζιεται ο (ηλιθιος) soldier της ομαδας μας, το πυροβολαει, σηκωνεται και με κοπαναει απο πισω ενω ειχα γυρισμενη την πλατη μου και προχωρουσα μπροστα.

ακουσε μπολικα μπινελικια στο chat.

η πλακα ειναι οτι σχεδον σε ολα τα παιχνιδια, οταν ειχα την Ana, υπηρχε παντα ενας που φωναζε οτι ειναι αχρηστη, μην την παρεις, θα χασουμε, κτλ. δεν την εκτιμανε ακομη και την υποτιμανε πολυ. πιστευω θα αλλαξει αυτη αρνητικοτητα με το περασμα του χρονου.

ειναι δυνατος ηρωας.

Επεξ/σία από KilliK
  • Like 1

η πλακα ειναι οτι σχεδον σε ολα τα παιχνιδια, οταν ειχα την Ana, υπηρχε παντα ενας που φωναζε οτι ειναι αχρηστη, μην την παρεις, θα χασουμε, κτλ. δεν την εκτιμανε ακομη και την υποτιμανε πολυ. πιστευω θα αλλαξει αυτη αρνητικοτητα με το περασμα του χρονου.

ειναι δυνατος ηρωας.

Νεος ηρωας ειναι και μαλιστα δυσκολος,αρα ειναι λογικο να φοβαται ο κοσμος γιατι εχουν γινει και πολλα fail σκηνικα,αρα ειναι κατανοητο να υπαρχει μια ανησυχια τουλαχιστον στις αρχες.

Ειναι καλη hero γιατι συνδυάζει πολλά πράγματα αλλα θέλει να εχεις και μια mercy η lucio παρέα.Αν παίξεις έξυπνα μπορει να κανει τα σχεδόν τα πάντα αλλα οι πιο πολλοί παιζουν σαν την window.Δεν τσαντιστηκα που θα πάρει κάποιος νεο hero αλλα για το λογο οτι έβλεπα 2-3 αννα μέσα στην ομάδα και κανένας να μην κανει heal.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...