Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

klainmaingr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Genji on point. ^_^

(όχι δικό μου βίντεο :P)

Κάτι τέτοια βλέπουμε οι κοινοί θνητοί και πάμε να παίξουμε τον Genji λες κι είναι ο Rambo και παίρνουμε τα τέτοια μας...!  :unsure:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ε καλά, Genji δεν είναι Rambo. :P

Το θέμα είναι η ομάδα να πλησιάσει όσο είναι απασχολημένοι οι εχθροί.

Ο Genji μπορεί να είναι Rambo στα σωστά χέρια. Το θέμα είναι ότι εγώ δεν είμαι Seagull :P

Πάντως, η αλήθεια είναι ότι ακόμα κι αν δεν κάνω παπάδες με τον Genji, μπορώ πολύ εύκολα σε maps τύπου Hanamura, Temple of Anabus κλπ να τρέξω άμεσα προς το πρώτο point, οπότε να αναγκάσω την αντίπαλη ομάδα να έρθει πίσω και να αφήσει εύκολη δίοδο στους δικούς μου. Στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτό καταλήγει με το να πεθάνω εγώ σχετικά νωρίς (στα πολύ καλά μου παιχνίδια μπορεί να έχω και δυο eliminations πηγαίνοντας, αλλά συνήθως κανένα ή ένα), αλλά να καταφέρει τελικά να περάσει η ομάδα.

Βέβαια, τέτοια....αυτοθυσία στα quick plays σπάνια δικαιώνεται, αλλά έτσι είναι το πνεύμα του Samurai :P  B)

Ο Genji μπορεί να είναι Rambo στα σωστά χέρια.

Yosh!

Πάντως για το προηγούμενο βίντεο δε μπορώ να πω ότι είναι και κάτι ιδιαίτερα τρελό.

Το συνηθίζω πολλές φορές να βρίσκομαι σε τέτοια κατάσταση που όλοι έχουν ψοφήσει και έχω μείνει μόνος μου να χοροπηδάω σα λαγουδάκι που έχει πάρει κόκα. Μετά από κάνα λεπτό ή θα έχω πεθάνει ή θα έχουν έρθει οι δικοί μου.

Αυτό που παρατηρώ είναι ότι σπάνια βλέπω άτομα να επιλέγουν Genji ( good for me :D ).

Imho ο Genji είναι σε κάθε πίστα καλός και θα έπρεπε να είναι standard pick.

• Moderators

Χτες είδα αρκετούς double Genji πάντως.

Καλά ναι, αυτό με το λαγουδάκι, όλο γκρινιάζουν οι αντίπαλοι και ειδικά για την ulti.

Πάρτε κι εσείς Genji και κάντε το, τότε. :P

• Like 1

Εμένα πολύ σπάνια μου έχουν τύχει τέτοια πράγματα, και σε αρκετά γρήγορες φάσεις. Μήπως είναι θέμα ping; Δεν έχω δει καθόλου τι γίνεται με το netcode, αλλά συγκρίνοντας kill cams με το τι βίωσα εγώ, είναι εξαιρετικά κοντά πάντα, ακόμα και σε φάσεις πολύ γρήγορες. Το προσέχω από τότε που ξεκίνησα να παίζω.

δεν ειναι μονο θεμα killcams, ειναι η γενικη αισθηση απο την αποκριση του παιχνιδιου, η οποια εχει γινει χειροτερη τον τελευταιο καιρο.

πχ τα stuns του McCree κρατανε ελαχιστα σε σχεση με το παρελθον. μιλαμε για περιπτωσεις οπου ακομη και ο Zenyatta επιβιωνει το fan the hammer εξεπαφης, γιατι το stun του ληγει και φευγει απο το πεδιο βολης του πιστολιου ενω το animation του ειναι στην μεση.

το ιδιο συνεβη με μια αντιπαλη Mercy εχτες, stun,hammer αλλα ξεφευγει με μιση ζωη ενω το hammer animation ειναι στην μεση. 

αυτο δεν συνεβαινε ποτε παλιοτερα, ουτε η αντιδραση μου στο stun/hammer combo εχει γινει πιο αργη. ομοιως με τον Roadhog, προλαβαινα να εκτελεσω το hook/shoot/melee combo. το τελευταιο διαστημα, πολλες φορες δεν προλαβαινω ουτε shoot να κανω.

το ping μου ειναι 50-60.

Χτες είδα αρκετούς double Genji πάντως.

Καλά ναι, αυτό με το λαγουδάκι, όλο γκρινιάζουν οι αντίπαλοι και ειδικά για την ulti.

Πάρτε κι εσείς Genji και κάντε το, τότε. :P

Συμφωνώ!

Εμένα το bunny hopping με εκνευρίζει πολύ όταν το βλέπω σε κάποιους ήρωες, αλλά σε άλλους τύπου Lucio είναι μέρος του παιχνιδιού τους. Στον Genji, όχι απλώς είναι μέρος του παιχνιδιού, αλλά είναι επιβεβλημένο!

Οπως σου ειπα, στην αρχη δεν ηξερες καλα το παιχνιδι και σου φαινόταν καλό οσο το μαθαίνεις ολο και περισσότερο συνηθίζεις το movement και τα hitboxes οποτε μπορείς να καταλάβεις πότε είναι kill και ποτε φταίει το netcode και τα 20tick καλύτερα.

https://www.youtube.com/watch?v=0MgzgK2Eky8

Το χα βαλει και πιο παλια και μου λεγατε "το ping φταιει" "το netcode ειναι μια χαρα" γενικα αν ψαξεις θα βρεις πολλα τετοια video(αξιόπιστα η οχι κρινεις ο ιδιος). 

• Like 3

απο τα yt comments:

dude i have 6 ping on eu and this happens in allmost every game where i either play genji tracer or even mccree with mccree you can flashbang and they can still use abilities in the stun randomly it doesnt happen often with mccree but the others its basicly every game

yep. 3 φορες μου το εκανε ενας Reaper εχτες. stun και μου βγαζε wraith form στην μεση του fan the hammer.

Μου εχουν τύχει αρκετές φορες και το ειχα γράψει και στην beta αυτο το προβλημα.Κατι φορες μετα απο ulti μένουν με 10 health και λες πως στο διάολο γλίτωσε.Παντως θελω να πετύχω πάλι αυτο το genji που μας σκότωνε 6vs2 γιατι στο 1vs1 έκανε τον κινέζο!!!!!!!!!!!Κανονικα ήθελε hero limit και στο quick play.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...