ADHD Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Στο PTR έχουν γίνει πιο "tight" πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 ωχ.... Site: Hindu Leader Wants Blizzard To Drop Symmetra's Devi Skin From Overwatch Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suffocater Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 ωχ.... Site: Hindu Leader Wants Blizzard To Drop Symmetra's Devi Skin From Overwatch aaaaaaaand.... 0 fux were given that day. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Magic: The Overwatch 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suffocater Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Magic: The Overwatch Εξαιρετική δουλειά...Aπο art μεχρι επιλογή των skill και stats Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Genji on point. (όχι δικό μου βίντεο ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xvipes Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Genji on point. (όχι δικό μου βίντεο ) meh... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Birds...https://gfycat.com/SpotlessImpracticalCockatoo 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 κατι πρεπει να γινει με το netcode/tickrate παντως, διοτι αρχιζει να προσεγγιζει το φιασκο που ηταν το BF4 μερικα παραδειγματα: 1.το hook απο τον αντιπαλο Roadhog να σε πιανει ενω εισαι πισω απο τοιχο. ομοιως, να σκοτωνεσαι απο αντιπαλα πυρα ενω ηδη εχεις καλυφθει πισω απο τοιχο. 1. τα stuns απο flashbang/hook κρατανε λιγοτερο απο 1sec. το fan the hammer δεν ολοκληρωνεται, ουτε προλαβαινω να πυροβολησω μολις κανω hook, η το hook αφηνει τον αντιπαλο μισο μετρο μπροστα απο εμενα. αυτο συμβαινει random αλλα συχνα. 2.συναντω ξαφνικα τον αντιπαλο ενω μπαινω σε μια πορτα. πυροβολαμε ταυτοχρονα, 2 φορες εγω, μια αυτος. με σκοτωνει. στο killcam με εχει πυροβολησει 3 φορες και εγω μια. 3.κανω ultimate με τον Roadhog, εχω την αντιπαλη ομαδα μπροστα μου, ενω ο ninja τους ειναι απο πισω μου. με σκοτωνει. στο killcam του κανει deflect ενω ειναι απο πισω μου και εγω πυροβολαω προς την αντιθετη πλευρα. 4.κανω ultimate με τον reaper σε εναν αντιπαλο ninja. τον σκοτωνω και βλεπω το πτωμα του στο πατωμα. ξαφνικα πανω απο το πτωμα του, υπαρχει αλλος ninja και με σκοτωνει. στο killcam, υπαρχει μονο αυτος και κανενα πτωμα. αμεσως κοιταω το roster της αντιπαλης ομαδας και εχουν μονο εναν νιντζα. πληθος απο παρομοια παραπονα υπαρχουν στο επισημο forum του OW. αν η Blizz θελει το παιχνιδι να ειναι competitive, θα πρεπει να κοιταξει να βελτιωσει την online αποκριση του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Καλά αυτό με το hook μου 'χει κάτσει στο λαιμό..Επίσης, έχει τύχει ΚΑΙ να σκοτωθώ από αντίπαλα πυρά ενώ έχω καλυφθεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Οταν ελεγα εγω για τα 20 tick οτι ειναι unsuitable για competitive και ειχα βαλει και video μου ελεγες "μια χαρα ειναι το netcode ο τυπος ειναι ασχετος" και κατι τετοια, τωρα τι εγινε το νιωθεις και εσυ?? Εγω το βαρεθηκα γρηγορα παντως περιμενω τη νεα sniper μηπως και μου ερθει παλι λιγο ορεξη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opterios Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Εμένα πολύ σπάνια μου έχουν τύχει τέτοια πράγματα, και σε αρκετά γρήγορες φάσεις. Μήπως είναι θέμα ping; Δεν έχω δει καθόλου τι γίνεται με το netcode, αλλά συγκρίνοντας kill cams με το τι βίωσα εγώ, είναι εξαιρετικά κοντά πάντα, ακόμα και σε φάσεις πολύ γρήγορες. Το προσέχω από τότε που ξεκίνησα να παίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Ε τώρα για να 'ναι αρκετοί που κάνουν παράπονα και στο forum του OW, σημαίνει ότι όντως υπάρχει θέμα με το netcode. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις