Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

klainmaingr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

κατι πρεπει να γινει με το netcode/tickrate παντως, διοτι αρχιζει να προσεγγιζει το φιασκο που ηταν το BF4

μερικα παραδειγματα:

1.το hook απο τον αντιπαλο Roadhog να σε πιανει ενω εισαι πισω απο τοιχο. ομοιως, να σκοτωνεσαι απο αντιπαλα πυρα ενω ηδη εχεις καλυφθει πισω απο τοιχο.

1. τα stuns απο flashbang/hook κρατανε λιγοτερο απο 1sec. το fan the hammer δεν ολοκληρωνεται, ουτε προλαβαινω να πυροβολησω μολις κανω hook, η το hook αφηνει τον αντιπαλο μισο μετρο μπροστα απο εμενα. αυτο συμβαινει random αλλα συχνα.

2.συναντω ξαφνικα τον αντιπαλο ενω μπαινω σε μια πορτα. πυροβολαμε ταυτοχρονα, 2 φορες εγω, μια αυτος. με σκοτωνει. στο killcam με εχει πυροβολησει 3 φορες και εγω μια.

3.κανω ultimate με τον Roadhog, εχω την αντιπαλη ομαδα μπροστα μου, ενω ο ninja τους ειναι απο πισω μου. με σκοτωνει. στο killcam του κανει deflect ενω ειναι απο πισω μου και εγω πυροβολαω προς την αντιθετη πλευρα.

4.κανω ultimate με τον reaper σε εναν αντιπαλο ninja. τον σκοτωνω και βλεπω το πτωμα του στο πατωμα. ξαφνικα πανω απο το πτωμα του, υπαρχει αλλος ninja και με σκοτωνει. στο killcam, υπαρχει μονο αυτος και κανενα πτωμα.

αμεσως κοιταω το roster της αντιπαλης ομαδας και εχουν μονο εναν νιντζα.

πληθος απο παρομοια παραπονα υπαρχουν στο επισημο forum του OW. αν η Blizz θελει το παιχνιδι να ειναι competitive, θα πρεπει να κοιταξει να βελτιωσει την online αποκριση του. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οταν ελεγα εγω για τα 20 tick οτι ειναι unsuitable για competitive και ειχα βαλει και video μου ελεγες "μια χαρα ειναι το netcode ο τυπος ειναι ασχετος" και κατι τετοια, τωρα τι εγινε το νιωθεις και εσυ?? :P

Εγω το βαρεθηκα γρηγορα παντως περιμενω τη νεα sniper μηπως και μου ερθει παλι λιγο ορεξη.

• Like 1

Εμένα πολύ σπάνια μου έχουν τύχει τέτοια πράγματα, και σε αρκετά γρήγορες φάσεις. Μήπως είναι θέμα ping; Δεν έχω δει καθόλου τι γίνεται με το netcode, αλλά συγκρίνοντας kill cams με το τι βίωσα εγώ, είναι εξαιρετικά κοντά πάντα, ακόμα και σε φάσεις πολύ γρήγορες. Το προσέχω από τότε που ξεκίνησα να παίζω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...