opterios Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Το να κάνει deflect σφαίρες, στέκει, το να κάνει deflect την ulti του Hanzo ας πούμε, ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΙ. Ναι, γιατί το να βγάζεις δράκους από τον ώμο σου, στέκει! Εκανα deflect στην window σημερα και της καρφωθηκε headshot.Κριμα που δεν το εγραψα να το ανεβαζα βιντεακι. Έκανα κι εγώ ένα πολύ καλό round με τον Genji (κι έκανα και POTG), και ενώ έχω κανονικά το video, δεν το ανεβάζω γιατί είχα και mic recording στο on και ακούγομαι να λέω συνέχεια "πωπω, έχω κάνει παιχνιδάρα"... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Το να κάνει deflect σφαίρες, στέκει, το να κάνει deflect την ulti του Hanzo ας πούμε, ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΙ. Μια χαρά στέκει. Κάνει deflect το βέλος πριν μεταμορφωθεί στους δράκους / λύκους. Αν έχει γίνει η μεταμόρφωση δεν κάνει deflect. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Ναι, γιατί το να βγάζεις δράκους από τον ώμο σου, στέκει! Καλά, λέμε τώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Έχω πιάσει τώρα να μάθω τον Genji. Είχα κάτι μέρες να μπώ να παίξω και χθές που μπήκα με σκίζανε συνέχεια ενώ πρώτα έκανα καλό παιχνίδι. Θέλει καθημερινή ενασχόληση για να είσαι σε φόρμα με Genji. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) Είναι γενικά αρκετά situational ο Genji. Το θέμα είναι να έχεις και κάποιον 2ο flanker να βοηθάει ή την ομάδα να σπρώχνει όταν εσύ κάνεις kills / harassment. Πόσες φορές η ομάδα τα ξύνει, φωνάζω για βοήθεια και μου λένε π.χ. ο random Hanzo, "You are Genji, you have to do it alone, otherwise don't pick him". Ένα μερικό δίκιο το έχει, αλλά αν είναι 1 εναντίον 6 να παίξει, τότε cool story bro. Edit: Ψήνομαι. Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2016 από GhostRiderLSOV 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k4ts0u Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Το να κάνει deflect σφαίρες, στέκει, το να κάνει deflect την ulti του Hanzo ας πούμε, ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΙ. Έχει projectile και η ulti του hanzo άμα το παρατηρήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Έχει projectile και η ulti του hanzo άμα το παρατηρήσεις. Ναι, αυτό είπα πιο πριν για το βέλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opterios Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Ψήνομαι. Σίγουρα η πιο ενδιαφέρουσα από το support class. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k4ts0u Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Ναι, αυτό είπα πιο πριν για το βέλος. Όταν το διάβασα ήταν αργά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Μην ξεχάσεις και τον απόλυτο οδηγό που είπαμε για τον genji!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 ΕΤΑ για το patch εχουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Το είδα και χτες αυτό ενώ κυνηγούσα μια Widow. Δεν το ήξερα ότι υπάρχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k4ts0u Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Το γύρισα σε zarya/roadhog/tracer και ανέβηκα στα μπαμ στο 60. Θα παίζω πάντα zarya αν το σηκώνει η ομάδα, τα κάνει όλα και συμφέρει ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Κι εγώ θέλω να μάθω Tracer (για τα μέρη που δεν κάνει τόσο ο Genji), Zarya (works everywhere). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις