Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

klainmaingr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το να κάνει deflect σφαίρες, στέκει, το να κάνει deflect την ulti του Hanzo ας πούμε, ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΙ.

Ναι, γιατί το να βγάζεις δράκους από τον ώμο σου, στέκει!  :ph34r:

Εκανα deflect στην window σημερα και της καρφωθηκε headshot.Κριμα που δεν το εγραψα να το ανεβαζα βιντεακι.

Έκανα κι εγώ ένα πολύ καλό round με τον Genji (κι έκανα και POTG), και ενώ έχω κανονικά το video, δεν το ανεβάζω γιατί είχα και mic recording στο on και ακούγομαι να λέω συνέχεια "πωπω, έχω κάνει παιχνιδάρα"...  :devil:

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators

Το να κάνει deflect σφαίρες, στέκει, το να κάνει deflect την ulti του Hanzo ας πούμε, ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΙ.

Μια χαρά στέκει. Κάνει deflect το βέλος πριν μεταμορφωθεί στους δράκους / λύκους. 

Αν έχει γίνει η μεταμόρφωση δεν κάνει deflect.

Έχω πιάσει τώρα να μάθω τον Genji. Είχα κάτι μέρες να μπώ να παίξω και χθές που μπήκα με σκίζανε συνέχεια ενώ πρώτα έκανα καλό παιχνίδι. Θέλει καθημερινή ενασχόληση για να είσαι σε φόρμα με Genji.

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι γενικά αρκετά situational ο Genji. 

Το θέμα είναι να έχεις και κάποιον 2ο flanker να βοηθάει ή την ομάδα να σπρώχνει όταν εσύ κάνεις kills / harassment.

Πόσες φορές η ομάδα τα ξύνει, φωνάζω για βοήθεια και μου λένε π.χ. ο random Hanzo, "You are Genji, you have to do it alone, otherwise don't pick him".

Ένα μερικό δίκιο το έχει, αλλά αν είναι 1 εναντίον 6 να παίξει, τότε cool story bro.

Edit:

Ψήνομαι.

Επεξ/σία από GhostRiderLSOV
  • Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...