Fulgore Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 το shield της Zarya μονο 200 damage απορροφαει, οποτε ειναι αχρηστο απεναντι στον Bastion. δεν νομιζω. παντως φοβερη η πιτσιρικα, κοιταω το βιντεο της για να βελτιωθω στην Zarya. Μια χαρα αρκετο ειναι το Shield της Zarya να το πεταξεις Vs bastion.Μην το πας παλι με την λαθος νοοτροπια οτι θα εισαι φατσα με τον Bastion και αυτος θα σε γαζωσει. Σε ενα Roadhog/Genji/Maccree/Junkrat ειναι αρκετο για να πλησιασει τον ακινητο στοχο που λεγεται Bastion και να τον φανε με 2κινησεις. Οσο για την Zarya το μονο που μπορεις να κανεις για να βελτιωθεις ειναι να δεις κινησεις οπως στο 1:13:45 με τα Jump. Ο μονος τροπος για να βελτιωθεις(και στο ειχα πει και εγω πιο παλια αλλα κλασσικα με εγραψες)ειναι να κατσεις να λιωσεις/παιξεις συνεχομενα ενα χαρακτηρα. Αλλα εσυ μου ειχες απαντησει οτι θες να τους παιξεις ολους. Και για αυτο σου ειχα πει οτι ειναι λαθος νοοτροπια. Εξειδικευση σε λιγους ηρωες>να παιζω ολους τους ηρωες απο λιγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MechaCorn Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Οποιος ενδιαφερεται για competitive ας με κανει add, mechacorn#2782, παιζω πανω κατω τα παντα εκτως απο symmetra και zenyatta που δεν παιρνω σχεδον ποτε σε competitive παρα μονο σε normal. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Καλύτερα 5 λεπτά σε overtime με συνεχείς μάχες, παρά να κάνουν leave οι παίχτες... Το ξέρω, για πλάκα το είπα. Κανονικά όμως δεν έπρεπε να ακυρώσει το match που έφυγε σχεδόν όλη η αντίπαλη ομάδα; Απο την βαρεμάρα που περιμέναμε να περάσει ο χρόνος στηνόμασταν σε ουρά και έπαιρνε ο άλλος bastion και μας γάζωνε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) Μια χαρα αρκετο ειναι το Shield της Zarya να το πεταξεις Vs bastion.Μην το πας παλι με την λαθος νοοτροπια οτι θα εισαι φατσα με τον Bastion και αυτος θα σε γαζωσει. Σε ενα Roadhog/Genji/Maccree/Junkrat ειναι αρκετο για να πλησιασει τον ακινητο στοχο που λεγεται Bastion και να τον φανε με 2κινησεις. Οσο για την Zarya το μονο που μπορεις να κανεις για να βελτιωθεις ειναι να δεις κινησεις οπως στο 1:13:45 με τα Jump. Ο μονος τροπος για να βελτιωθεις(και στο ειχα πει και εγω πιο παλια αλλα κλασσικα με εγραψες)ειναι να κατσεις να λιωσεις/παιξεις συνεχομενα ενα χαρακτηρα. Αλλα εσυ μου ειχες απαντησει οτι θες να τους παιξεις ολους. Και για αυτο σου ειχα πει οτι ειναι λαθος νοοτροπια. Εξειδικευση σε λιγους ηρωες>να παιζω ολους τους ηρωες απο λιγο. ε ναι, απλως το αναφερω γιαυτους που νομιζουν οτι το shield εχει infinite damage block. oμως τους δινει μια εξτρα βολη κατα του bastion and that's it. ναι το timestamp στο οποιο αναφερεσαι ειναι ολα τα λεφτα. τρομερη τεχνικη. μπα, εγω θα συνεχιζω να παιζω ολους τους ηρωες, the more, the merrier. περιμενω τωρα και το πρωτο MILF hero που θα ανακοινωσουν, να την δοκιμασω. ηδη εχω μαζεψει 1000 credits για το legendary skin της. Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2016 από KilliK Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Κανονικά όμως δεν έπρεπε να ακυρώσει το match που έφυγε σχεδόν όλη η αντίπαλη ομάδα; Από την στιγμή που μπορεί να ξαναγυρίσουν, δεν κλείνει. Άλλο βέβαια αν έφυγαν ragequit, το παιχνίδι δεν το ξέρει. Πάντως πολλούς mid-game leavers το competitive, ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Ο μονος τροπος για να βελτιωθεις(και στο ειχα πει και εγω πιο παλια αλλα κλασσικα με εγραψες)ειναι να κατσεις να λιωσεις/παιξεις συνεχομενα ενα χαρακτηρα. Αλλα εσυ μου ειχες απαντησει οτι θες να τους παιξεις ολους. Και για αυτο σου ειχα πει οτι ειναι λαθος νοοτροπια. Εξειδικευση σε λιγους ηρωες>να παιζω ολους τους ηρωες απο λιγο. μπα, εγω θα συνεχιζω να παιζω ολους τους ηρωες, the more, the merrier. περιμενω τωρα και το πρωτο MILF hero που θα ανακοινωσουν, να την δοκιμασω. ηδη εχω μαζεψει 1000 credits για το legendary skin της. Καλη ωρα οτι ελεγα. Κανε οτι θελεις αλλα δυστηχως με νοοτροπια casual μην περιμενεις να γινεις competitive παικτης(γιατι εκει παει η βελτιωση,σαν casual δεν σε ενδιαφερει αυτο απλα παιζεις να παιρναει η ωρα). Επισης ολους τους ηρωες δεν τους παιζεις γιατι δεν σε εχω δει ως τωρα(και ας στο εχω πει και αυτο και μεσα στο παιχνιδι)να εχεις παιξει ποτε Mercy ή Lucio. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 εχω ξεκινησει Lucio, την Mercy πιο μετα. περιμενω ομως πρωτα την Sobra, απο οτι ακουγεται θα ειναι sniper-healer, αρκετα πρωτοτυπο. Πάντως πολλούς mid-game leavers το competitive, ε; μου κανει εντυπωση αυτο. με τοσα πολλα penalties, στο τελος δεν θα μεινει κανεις να παιζει competitive. η πλακα ειναι οτι το μηνυμα που βγαζει για το 1m penalty leave ειναι λιγο μπερδεμενο, και πολλοι φευγουν στο πρωτο λεπτο για να μην φανε penalty, αλλα στην πραγματικοτητα πρεπει να περιμενουν να περασει το πρωτο λετπο και μετα να φυγουνε. οποτε χωρις να το ξερουν τρωνε το πεναλτυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Θελει ακομα δουλεια το παιχνιδι..Πρεπει να κανουν nerf σε ορισμενους ηρωες και να βαλουν hero limit εστω στο competitive. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Με 21 ηρωες δεν προκειται να μπει hero limit , ετσι κ αλλιως αυτο θελουν Να παιρνεις παραπανω απο εναν ηρωα αν νομιζεις οτι ετσι θα κερδισεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Οποιος ενδιαφερεται για competitive ας με κανει add, mechacorn#2782, παιζω πανω κατω τα παντα εκτως απο symmetra και zenyatta που δεν παιρνω σχεδον ποτε σε competitive παρα μονο σε normal. Σου διορθωνω το battle tag σου γιατι με το παραπανω δεν σε εμφανιζει και βαζω και το Profile σου εδω για να ξερουν και οι αλλοι σε τι rank εισαι http://masteroverwatch.com/profile/pc/eu/MechaCorn-2782 .Προσοχη οσοι δινεται ονοματα με τα κεφαλαια γραμματα btw 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k4ts0u Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Το master overwatch δεν είναι updated για το δικό μου account. Δεν ξέρω αν δουλεύει σωστά για εσάς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MechaCorn Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Σου διορθωνω το battle tag σου γιατι με το παραπανω δεν σε εμφανιζει και βαζω και το Profile σου εδω για να ξερουν και οι αλλοι σε τι rank εισαι http://masteroverwatch.com/profile/pc/eu/MechaCorn-2782 .Προσοχη οσοι δινεται ονοματα με τα κεφαλαια γραμματα btw ευχαριστω, θα ημουν 3-4 ranks πανω αλλα επεσα παρα πολυ λογω 2 afk (θεματα με το Internet, τωρα ειναι οκ), το καθενα πρεπει να με εριξε κοντα 2 ranks. Τωρα ανεβαινω σιγα σιγα, αν θελει κανεις να μπουμε κανα game ας στειλει invite. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Το master overwatch δεν είναι updated για το δικό μου account. Δεν ξέρω αν δουλεύει σωστά για εσάς. Εχει κολλησει εδω και αρκετες μερες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 επιτελους... http://us.battle.net/forums/en/overwatch/topic/20745824399#post-3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 επιτελους... http://us.battle.net/forums/en/overwatch/topic/20745824399#post-3 οταν ο αλλος εχει ψυχολογικα που λεμε λογικα να γραφονται τετοια.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις