batigoal9 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Άλλες επιλογές δεν έχει;! Από Ασιάτες όχι. 5 δε σου φτάνουν? Έχει κι ένα ρομπότ που είναι φάση Γκάντι. 21 ήρωες προς το παρόν, ο 22ος έρχεται σύντομα. Sniper healer περιέργως. 1
Occultist Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Από Ασιάτες όχι. 5 δε σου φτάνουν? Έχει κι ένα ρομπότ που είναι φάση Γκάντι. 21 ήρωες προς το παρόν, ο 22ος έρχεται σύντομα. Sniper healer περιέργως. Εννούσα εκτός από Ασιάτες. Όλοι οι ήρωες κινεζάκια είναι; 21 ήρωες έχει από διαφορετικές χώρες. https://playoverwatch.com/en-us/heroes/ Σωραίος. Όχι ότι δεν θα μπορούσαν να προσθέσουν μερικούς ακόμα...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Moderators Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Σωραίος. Όχι ότι δεν θα μπορούσαν να προσθέσουν μερικούς ακόμα... Με τον καιρό.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Moderators Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Comic-Con: Behind The Scenes of Overwatch's Newest Hero Θα μάθουμε στις 21 του μηνός στο Comic-Con.
Arkoudelos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Το competitive mode πάντως χωρίς στημένη ομάδα είναι πανωλεθρία. To τελευταίο παιχνίδι που έπαιξα είχε 2 Genji, 1 Symmetra, 1 Pharah (εγώ, για να τρώω τα turrets του χοντρού), 1 Tracer και 1 Reaper σε attack mode/ route 66. Δε χρειάζεται να περιγράψω τι επακολούθησε...... Ποτέ ξανά solo =(
Occultist Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Το competitive mode πάντως χωρίς στημένη ομάδα είναι πανωλεθρία. To τελευταίο παιχνίδι που έπαιξα είχε 2 Genji, 1 Symmetra, 1 Pharah (εγώ, για να τρώω τα turrets του χοντρού), 1 Tracer και 1 Reaper σε attack mode/ route 66. Δε χρειάζεται να περιγράψω τι επακολούθησε...... Ποτέ ξανά solo =( Δηλαδή, από matchmaking, τον κλαίγανε, ε;
Atallos1 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Aναλογα τι rating εχει κανεις Προσωπικα στο 52-60 που ανεβοκατεβαινω δεν μπορω να πω οτι βλεπω τραγικα πραγματα Προφανως και θα χασεις games επειδη εχεις κακα comps αλλα οχι οτινανικα . Δεν θα δεις 2 bastions ξερω γω , δεν θα δεις team χωρις healer η tank . Κακους παιχτες θα δεις , ιδιαιτερα αυτους που ειναι μικρα lvls και αποφασισαν να παιξουν ranked μετα το 25 και καπως ετυχε να κανουν καλουτσικα placement 2
suffocater Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Η φοβερή απορία. Πώς ο torbjorn καταπίνει λιωμένο μέταλλο; Aυτο ειναι μυστικο που γνωρίζουν μονο μεσα στον κυκλο των true metalheads. Εγω αναρωτιέμαι αν έχει ανθρακικο,γιατι μετα του φέρνει ρέψιμο ^^
galanos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 http://teamingame.gr/overwatch-%CF%83%CF%8D%CE%BD%CF%84%CE%BF%CE%BC%CE%B1-%CE%BD%CE%AD%CE%BF%CF%82-%CE%AE%CF%81%CF%89%CE%B1%CF%82-sombra/
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Moderators Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Yep, έχω κάνει link του tease tweet πιο πίσω. Kάπου πριν τα κλασσικά fanarts, κλπ. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Moderators Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) Edit: :lol: Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2016 από GhostRiderLSOV 3
KilliK Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 παντως αν ο νεος ηρωας ειναι ενας sniper που δινει health στους στοχους του αντι να τους σκοτωνει, ειναι αρκετα πρωτοτυπο.
*nenya* Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Γιορ χίλερ ιζ μπακ μπίατσιζζζζ! Miss u, είχα καιρό να μπω. Σας έχω φρέσκο βιντεάκι σε λίγο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις