Επισκέπτης Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 θα είναι buy to play με microtransactions καπάκι; στα 60; κατήφορος.
Maktro Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 τι σκέφτονται δεν μπορώ να καταλάβω, συμφέρει να πουλήσουν μερικές χιλιάδες κομμάτια 60 euro από το να το κάνουν f2p και να παίξουν εκατοντάδες χιλιάδες άτομα?
Prospector8 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Βασικά αν δεν ειχε ανακοινωθεί για κονσόλες,πιστεύω θα είχε το ίδιο μοντέλο με αυτό του Hots ωστε να ερθει οσο περισσότερος κόσμος γίνεται. Αλλα εφόσον δεν θα γίνει ετσι FU pc gamers, θα πληρώσετε κανονικά οπως οι αλλοι δυο ωστε να ξεκολοθουμε στο χρήμα!
DeiX Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δεν ξερω αν θα πατωσει ή οχι, αλλα σιγουρα θα εχει μικροτερη επιτυχια ως b2p. Ακομα και το hots θεωρω οτι ενας απο τους λογους που δεν επιασε οσο θα επρεπε ειναι το οτι οι τιμες για heroes/skins κτλ ειναι αρκετα τσιμπημενες σε σχεση με αλλα mobas. Ισως το hearthstone να μπορουσαν να το σπρωξουν στην αγορα ως b2p γιατι εν τελη ειναι 1vs1 αλλα σε παιχνιδια που απαιτουν κοσμο αυτο δεν ισχυει. Απο την αλλη ισως με 10-20 ευρω να το αγοραζε ο κοσμος αλλα τα 60 ειναι υπερβολικα πολλα. Και το απιστευτα αδιανοητο που πραγματικα δειχνει ποσο greedy εχει γινει η εταιρια ειναι τα microtransactions. Ελεος δηλαδη, και 60 ευρω αγορα και microtransactions? Ας τα παρεχει τουλαχιστον ολα και ας πληρωνεις για κανα dlc.....Αnyway, εγω προσωπικα αν και το περιμενα θα το προσπερασω.
jim777 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Μια ειλικρινής απορία. Το Call of Duty free είναι και σας κάνει τόσο μεγάλη αίσθηση που ένα παιχνίδι θα κοστίζει λεφτά?
Atallos1 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Μονο που το Call of Duty εχει και SP content , μαζι με αλλα πραγματακια οπως Zombies κτλ MP only με 2-3 διαφορετικα modes ειναι ακριβο
jim777 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Χωρίς να θέλω να μπω σε διαδικασία αντιπαράθεσης και πάλι δε νομίζω ότι κάποιος τα τελευταία χρόνια παίρνει το CoD για να παίξει το SP του. Τώρα το αν ένα παιχνίδι σαν το Overwatch αξίζει 60€ είναι άλλη κουβέντα που στη τελική έχει να κάνει με τη τσέπη του καθενός και τα θέλω του από ένα παιχνίδι. Απλά νομίζω οι περισσότεροι για κάποιο περίεργο λόγο το περίμεναν f2p και θα γκρίνιαζαν και 20€ να ήταν το παιχνίδι. Προσωπικά το προτιμώ b2p ανεξαρτήτως ποσού σε σχέση με τις τιμολογιακές πολιτικές στα f2p HotS και Hearthstone που στη πράξη χρειάζονται 100-200€ για να παίξεις το παιχνίδι με αρκετές κάρτες/χαρακτήρες.
Atallos1 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δεν συμφωνω οτι ειναι αναλογα την τσεπη του καθενος Καθε παιχνιδι κοστολογειται απο την εκαστοτε εταιρεια αναλογα τον χρονο κ το χρημα που εχει ξοδευτει για να το φτιαξεις . Αν ο Atallos1 επιλεξει να μην παιξει το SP του CoD που εφερες ως παραδειγμα , ειναι δικο του προβλημα . Αυτο δεν μειωνει την αξια του παιχνιδιου ως προς τα εξοδα του Το CoD λοιπον ειναι ενας AAA τιτλος με SP+MP και κοστιζει 60 To Overwatch αντιστοιχα δεν το λες ΑΑΑ τιτλο και εχει μονο MP με ελαχιστα modes playable Δεν βλεπω πως μπορει να κοστιζει 40 η 60 ευρω που θα εχει οπως φαινεται 1
Maktro Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Χωρίς να θέλω να μπω σε διαδικασία αντιπαράθεσης και πάλι δε νομίζω ότι κάποιος τα τελευταία χρόνια παίρνει το CoD για να παίξει το SP του. Τώρα το αν ένα παιχνίδι σαν το Overwatch αξίζει 60€ είναι άλλη κουβέντα που στη τελική έχει να κάνει με τη τσέπη του καθενός και τα θέλω του από ένα παιχνίδι. Απλά νομίζω οι περισσότεροι για κάποιο περίεργο λόγο το περίμεναν f2p και θα γκρίνιαζαν και 20€ να ήταν το παιχνίδι. Προσωπικά το προτιμώ b2p ανεξαρτήτως ποσού σε σχέση με τις τιμολογιακές πολιτικές στα f2p HotS και Hearthstone που στη πράξη χρειάζονται 100-200€ για να παίξεις το παιχνίδι με αρκετές κάρτες/χαρακτήρες. όντως τώρα? εσύ θα έδινες 60 euro για αυτό το πράγμα?
jim777 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δε νομίζω ότι χρειάζεται να αναφερθούμε άλλο στο αν έχει SP ή όχι. Θα μπορούσαν να είχαν βάλει ένα υποτυπώδες SP campaign του κώλου όπως το CoD αλλά δε θα άλλαζε κάτι σε αυτό που συζητάμε. Μιλάμε για ένα "competitive" online FPS και στις 2 περιπτώσεις. Δεν είμαι και τόσο σίγουρος κατά πόσο ο χρόνος και το χρήμα που έχει ξοδευτεί για να φτιαχτεί ένα παιχνίδι επηρεάζει το αν θα το βγάλουν 40 ή 60. Όπως και στις ταινίες, δε κοστίζει ακριβότερα να δεις το Star Wars ή να το πάρεις σε DVD σε σχέση με το "Κυνόδοντα". Υπάρχουν πολλές τιμολογιακές πολιτικές σήμερα: -F2P με cosmetics -F2P με άπειρα πράγματα να αγοράσεις από το shop που κάποια είναι απαραίτητα (βλέπε χαρακτήρες lol/hots,κάρτες Hearthstone, παίκτες/coins στο Fifa FUT) -B2P χωρίς τίποτα -B2P με cosmetics -B2P με άπειρα πράγματα να αγοράσεις από το shop που κάποια είναι απαραίτητα -B2P με συνδρομή Σε σχέση με το Overwatch δε ξέρω καν αν τα 60€ είναι τα πρώτα και τελευταία που χρειάζεται να δώσεις ή μετά θα πρέπει να πληρώνεις και για να ξεκλειδώνεις χαρακτήρες και ιστορίες. Ακόμη και αν παίρνεις το full πακέτο δε πιστεύω ότι αξίζει 60€ αλλά αυτό είναι τελείως υποκειμενικό γιατί για μένα ούτε το Hearthstone ή το HotS θα τα άξιζε αυτά τα λεφτά (αν κ τα έχω δώσει και με το παραπάνω) ενώ το Diablo ας πούμε τα αξίζει ενώ κάποιος άλλος μπορεί να νιώθει το ανάποδο. Η εταιρία διαλέγει τη τιμολογιακή πολιτική που πιστεύει θα τους φέρει τα περισσότερα λεφτά. Τώρα πώς κατέληξαν στη συγκεκριμένη πολιτική άγνωστο. Γενικά με έχει απογοητεύσει λίγο η Blizzard αν και είμαι fanboy της γιατί βλέπω μια στροφή μεγάλη προς κονσολοπαίχνιδα που δεν είναι κακό αλλά δεν είναι για μένα που περιμένω χρόνια ένα Online παιχνίδι της προκοπής να geekάρω. Ας βγάλει ένα τέτοιο και ας το χρεώσει 200€ και να ζητήσει και το πρωτότοκό μου. Όσο βγάζει όμως παιχνίδια επιπέδου Angry Birds τότε το τελευταίο που με απασχολεί είναι πόσο θα τα χρεώσει. 1
Atallos1 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δεν μας ειπε τιποτα που δεν ξεραμε στην ουσια ο φιλος Jeff Δεν ανεφερε καν αν αυτοι που παιρνουν το παιχνιδι θα εχουν beta access Noice
devil-ji Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Μιλαμε η Blizzard εχει σκοπο μονο το αρμεγμα πλεον. Και απο τη μυγα ξυγκι, τερμα γυφτια. BB bliz, μονο στηριξη σε εταιριες σαν CDprojekt, telltale κτλ 1
Prospector8 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Οχι, ακομα δεν λυγιζω... Nice try though..
SPANK Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Εγώ ακόμα δεν εχω καταλάβει δηλαδή αν δεν το αγοράσουμε δεν θα μπορούμε να παίξουμε δεν θα εχει καθόλου free to play ? , εμενα πχ δεν με ενδιαφέρουν ουτε τα skin ουτε οι heroes κτλπ απλα θέλω να πάιξω το παιχνίδι με οτι δίνει στο free 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις