Occultist Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Το σίγουρο είναι ότι πρόκειται για ένα fast paced shooter, το οποίο όμως στηρίζεται πολύ στο teamwork. Τα ματς είναι όλα 6v6. Αυτό που είναι το δυνατό του σημείο, κατ' εμέ, είναι ο τρόπος με τον οποίο δένουν τα special abilities των ηρώων μεταξύ τους. Έχει φοβερά ενδιαφέροντα mechanics και το παιχνίδι είναι πολύ καλογυαλισμένο, χωρίς bugs και προβλήματα. Εκτός αν έχεις αδυναμία με τα αγγλικά σου, μπορείς να βρεις απίστευτα πολύ υλικό στο YouTube, το οποίο μάλλον θα σε βοηθήσει περισσότερο από οποιαδήποτε κουβέντα κάνουμε εδώ για να καταλάβεις το αν θα σ' αρέσει ή όχι. Κι αυτό έχει το ρίσκο του, βέβαια, αλλά εμένα προσωπικά με βοηθά αρκετά η αναζήτηση στο YouTube. Αυτό που βλέπω στο yt μου φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον, αλλά έχει ανεβάσει και ο κάθε πικραμένος και δεν είναι να δίνεις βάση στον σχολιασμό και πολύ...
Fulgore Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Αυτό που βλέπω στο yt μου φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον, αλλά έχει ανεβάσει και ο κάθε πικραμένος και δεν είναι να δίνεις βάση στον σχολιασμό και πολύ... Το θεμα ειναι οτι επρεπε να το ειχες παιξει την μια κοντα εβδομαδα που ηταν δωρεαν να ειχες προσωπικη αποψη.Τωρα οτι και να γραψει ο καθενας δεν θα καταλαβεις και πολλα.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Moderators Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Αυτό τώρα πρόσφατα ξεκίνησε ή είναι ιδέα μου? Συμβαίνει αρκετά συχνά πάντως. Με το πρόσφατο patch έγινε αυτό.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Moderators Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Teaser: https://twitter.com/PlayOverwatch/status/750736158624215040/photo/1
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Έκανε μήνυση η Blizzard στον δημιουργό αλλά τι να το κάνεις άμα γέμισε ο τόπος..
Fulgore Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Ειδα και τους Κινεζους που μου βγαλανε ακριβη κοπια του overwatch και μαρεσει που λενε οτι δεν ειναι αντιγραφη κιολας....Ελεος δηλαδη http://www.gameslife.gr/legend-of-titan-83977 1
suffocater Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Ειδα και τους Κινεζους που μου βγαλανε ακριβη κοπια του overwatch και μαρεσει που λενε οτι δεν ειναι αντιγραφη κιολας....Ελεος δηλαδη http://www.gameslife.gr/legend-of-titan-83977 Κλάμα με το ΠΟΣΟ αντιγραφή ειναι. Καμία ντροπη ,χαχαχαχαχ 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Moderators Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Και το Team Fortress 2 το είχαν βγάλει σε κινέζικο clopy.
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Ε ότι και να κάνουν, το support της Blizzard δεν θα το 'χουν.
DeiX Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Ειδα και τους Κινεζους που μου βγαλανε ακριβη κοπια του overwatch και μαρεσει που λενε οτι δεν ειναι αντιγραφη κιολας....Ελεος δηλαδη http://www.gameslife.gr/legend-of-titan-83977 Ρε αυτο ειναι για tablets/κινητα οχι για pc/κονσολες. Ενταξ φτηνη αντιγραφη ειναι, f2p ειναι δεν θα νοιωσει και τπτ η απληστη Blizzard μη φοβαστε
StigmaX Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Κλάμα με το ΠΟΣΟ αντιγραφή ειναι. Καμία ντροπη ,χαχαχαχαχ Demo είναι για να δείξει της δυνατότητες της game engine του κινεζου για φορητές συσκευές. Αλλά και πάλι, η αντιγραφή, αντιγραφή ειναι
k4ts0u Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Παιδιά, επειδή, γενικώς, μου αρέσει το είδος και εμπιστεύομαι Blizzard, θα ήθελε κάποιος που το έχει παίξει να κάνει μια περίληψη για το τι μπορώ να περιμένω σε επίπεδο gameplay, κυρίως; Το game είναι ότι δείχνει! Όπως είπαν και άλλοι fast paced team based hero shooter. Είναι αρκετά polished με ενδιαφέρον gameplay. Το competitive έχει τα θεματάκια του ακόμα αλλά είναι νωρίς ακόμα και το tweakaroune. Εμένα μου δίνει λίγο το feeling των mobas στο γεγονώς ότι βασίζεσαι αρκετά στην ομάδα σου, πολύ δύσκολα κάνεις carry παιχνίδια μόνος σου και τα teamfights εξαρτώνται από τα ultimates. Οι ήρωες είναι ιδιαίτεροι και έχουν διαφορετικό gameplay για όλα τα γούστα.
opterios Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Αυτό που βλέπω στο yt μου φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον, αλλά έχει ανεβάσει και ο κάθε πικραμένος και δεν είναι να δίνεις βάση στον σχολιασμό και πολύ... Υπάρχουν μερικοί έμπειροι σε shooters reviewers, όπως ο XFactorGaming, ο LevelCapGaming, o Jackfrags κι ο Matimi0. Ψάξε τα reviews για το overwatch από αυτούς. Παρουσιάζουν το παιχνίδι αρκετά ολοκληρωμένα και σίγουρα οι συγκεκριμένοι δεν είναι "ο κάθε πικραμένος". Αυτό δε σημαίνει ότι τα γούστα μας θα ταυτίζονται με τους έμπειρους reviewers. Ό,τι υλικό και να δεις, το αν τελικά θα σου αρέσει το παιχνίδι μπορείς να το ξέρεις μόνο αν το παίξεις. Και μάλιστα, θα έλεγα ότι θέλει και τουλάχιστον 2-3 ώρες καθαρό gameplay για να αρχίσεις να μπαίνεις στο πνεύμα. Εγώ στα πρώτα λεπτά παιχνιδιού δεν είχα εντυπωσιαστεί, αλλά όταν άρχισα να μαθαίνω τα skills των ηρώων και γενικώς άρχισα να συνηθίζω το περιβάλλον του παιχνιδιού, άρχισα και να εθίζομαι όλο και περισσότερο. Τώρα, σχετικά με το σχολιασμό του κάθε πικραμένου στο YouTube...ε, το ίδιο δεν ισχύει και στα fora;
Προτεινόμενες αναρτήσεις