Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όποιο βίντεο για genji και να δω όλοι λένε τα αυτονόητα.

Aκόμα περιμένω να δω κανένα pro/gosu genji αλλά με τον seagull με βλέπω να μένω.

Αυτός που είχε ποστάρει ένας εδώ μέσα που πήγε από 81-82 rating έπαιζε καλά genji αλλά όχι αυτό που θα περίμενα από κάποιον "επαγγελματία".

Δημοσ.

Όποιο βίντεο για genji και να δω όλοι λένε τα αυτονόητα.

Aκόμα περιμένω να δω κανένα pro/gosu genji αλλά με τον seagull με βλέπω να μένω.

Αυτός που είχε ποστάρει ένας εδώ μέσα που πήγε από 81-82 rating έπαιζε καλά genji αλλά όχι αυτό που θα περίμενα από κάποιον "επαγγελματία".

Η αλήθεια είναι ότι μόνο του Seagull τα videos με βοήθησαν κι εμένα να βελτιώσω τον Genji. Και ακόμα προσπαθώ δηλαδή...Το melee combo που έχει ακόμα δεν μπορώ να το επαναλάβω με συνέπεια σε πραγματικό περιβάλλον.

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι μόνο του Seagull τα videos με βοήθησαν κι εμένα να βελτιώσω τον Genji. Και ακόμα προσπαθώ δηλαδή...Το melee combo που έχει ακόμα δεν μπορώ να το επαναλάβω με συνέπεια σε πραγματικό περιβάλλον.

Νιώθεις πολύ "alpha" όταν το καταφέρνεις αυτό. :D

Το "μυστικό" είναι να σκας από ψηλά, και όπως πέφτεις να στοχεύεις κεφάλι σε melee range και μετά melee,dash.

το να το κάνεις γρήγορα δεν αλλάζει κάτι, το δύσκολο είναι να πετύχεις κεφάλι με right click.

Genji που δεν χοροπηδάει σα λαγουδάκι δε ξέρει να παίζει :D

p.s ετοιμάζω 2ο βίντεο που έχω πολλά τέτοια μέσα(μιας και στο 1ο ακόμα δε το είχα μάθει καλά)

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά, επειδή, γενικώς, μου αρέσει το είδος και εμπιστεύομαι Blizzard, θα ήθελε κάποιος που το έχει παίξει να κάνει μια περίληψη για το τι μπορώ να περιμένω σε επίπεδο gameplay, κυρίως;

Δημοσ.

Παιδιά, επειδή, γενικώς, μου αρέσει το είδος και εμπιστεύομαι Blizzard, θα ήθελε κάποιος που το έχει παίξει να κάνει μια περίληψη για το τι μπορώ να περιμένω σε επίπεδο gameplay, κυρίως;

Το σίγουρο είναι ότι πρόκειται για ένα fast paced shooter, το οποίο όμως στηρίζεται πολύ στο teamwork. Τα ματς είναι όλα 6v6. Αυτό που είναι το δυνατό του σημείο, κατ' εμέ, είναι ο τρόπος με τον οποίο δένουν τα special abilities των ηρώων μεταξύ τους. Έχει φοβερά ενδιαφέροντα mechanics και το παιχνίδι είναι πολύ καλογυαλισμένο, χωρίς bugs και προβλήματα.

Εκτός αν έχεις αδυναμία με τα αγγλικά σου, μπορείς να βρεις απίστευτα πολύ υλικό στο YouTube, το οποίο μάλλον θα σε βοηθήσει περισσότερο από οποιαδήποτε κουβέντα κάνουμε εδώ για να καταλάβεις το αν θα σ' αρέσει ή όχι. Κι αυτό έχει το ρίσκο του, βέβαια, αλλά εμένα προσωπικά με βοηθά αρκετά η αναζήτηση στο YouTube.

• Like 3
Δημοσ.

Ε, κάτι KOTH stats που σταματάνε να γράφονται... ;)

Αυτό τώρα πρόσφατα ξεκίνησε ή είναι ιδέα μου? 

Συμβαίνει αρκετά συχνά πάντως. 

Δημοσ.

relax your tittiez

Δεν χρειαζεται να διαβαζουμε το προσωπικο σας δραμα στο thread.

Να πω παντως πανω σε αυτο οτι αυτο εν μερη δεν πηγαινει και για το αν αναφερουμε διαφορα περιστατικα που εχουν πετυχει στα διαφορα παιχνιδια?και αυτα προσωπικο δραμα ειναι τις περισσοτερες φορες :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...