Fulgore Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 εντάξει,μια παρέα να παίζω μου αρκεί..και μια πινα κολαδα Η παρέα της Μυτιλήνης δε με παίζει,επείδη δεν είμαι προ για competitive Επρεπε να σου εκανα ντου οταν εκανα στρατο Μυτιληνη που περναγα και απο τα internet cafe,βεβαια ολο lol,dota και κανενα counter εβλεπα να παιζουν αρα σε καταλαβαινω.
KilliK Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 https://www.reddit.com/r/pharmercy NSFW and then there is this: http://kotaku.com/zarya-from-overwatch-has-become-a-gay-icon-ironically-1782833947 2
xtrmsnpr Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Τον βλέπω να κάνει ragequit πριν πάει καν 10 lvl. νταξ πριν μάλωσα με τον GhostRiderLSOV με την *nenya* πέρσι με πόσους ακόμα; Επρεπε να σου εκανα ντου οταν εκανα στρατο Μυτιληνη που περναγα και απο τα internet cafe,βεβαια ολο lol,dota και κανενα counter εβλεπα να παιζουν αρα σε καταλαβαινω. νταξ,δε θα με πετύχαινες ποτέ σε νετ καφέ,γιατί σπάνια σύχναζα σε αυτά.Μόνο με την παρέα για κανά moha σε καμιά γιορτή παρέλασης ή κάνα κενό ή άκυρο σάββατο
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Moderators Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 νταξ πριν μάλωσα με τον GhostRiderLSOV με την *nenya* πέρσι με πόσους ακόμα; Όταν είσαι lvl 5 και σου λένε τι να κάνεις με τον χαρακτήρα σου ενώ έχεις ανοίξει την ulti του και αρχίζεις τα "Μην μου μιλάς" και κάτι άλλα κουλά, μην περιμένεις να σε πάρει κάποιος στα σοβαρά. Παραέχεις γίνει μυγιάγγιχτος, σχεδόν όσο εγώ και δεν μου αρέσει.
xtrmsnpr Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Όταν είσαι lvl 5 και σου λένε τι να κάνεις με τον χαρακτήρα σου ενώ έχεις ανοίξει την ulti του και αρχίζεις τα "Μην μου μιλάς" και κάτι άλλα κουλά, μην περιμένεις να σε πάρει κάποιος στα σοβαρά. Παραέχεις γίνει μυγιάγγιχτος, σχεδόν όσο εγώ και δεν μου αρέσει. μη μου μιλάς έτσι σου είπα,γιατί ήσουν επιθετικός και επιτακτικός.. Έχω ξαναπαίξει τον γορίλα,ξέρω πως να τον δουλέψω αυτό σου είπα μαζί.
Xvipes Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 μη μου μιλάς έτσι σου είπα,γιατί ήσουν επιθετικός και επιτακτικός.. Έχω ξαναπαίξει τον γορίλα,ξέρω πως να τον δουλέψω αυτό σου είπα μαζί.
sistah Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 relax your tittiez Δεν χρειαζεται να διαβαζουμε το προσωπικο σας δραμα στο thread. 1
xtrmsnpr Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 δε ξέρω με πόσους έπαιζα πριν από δω μέσα πλην του ghostriderlsov και του dreyar.. Πολύ δραματική εμπειρία,μου χάλασε η βραδιά τελείως. Όπως και η διάθεση. Όλο ενοχλήσεις και συμβουλές και φαγωμάρα. και αφού πριν έγινε και θέμα ,εγώ μόλις ξεκίνησα,και όπως είπατε δε ξέρω τίποτα,ΑΝ δε παίξω να μάθω τους χαρακτήρες τότε τί; Απαιτήσεις λοιπόν από τα μεγάλα levels με 100+ . Οκ είπαμε να παίξουμε συντονισμένα και να μην είναι αχταρμάς το παιχνίδι,αλλά κάποιοι έχουν μπερδέψει το competitive με το casual. Αν θέλουν ας πάνε εκεί,και ας αφήσουν να διασκεδάσουμε και να κάνουμε τον χαβαλέ μας. Το δηλώνω, μη με ξαναφωνάξετε σε game,πέρα κάποιους γνωστούς. Θα περιμένω να με παίξει και η παρέα μου,δε χάλασε και ο κόσμος,ώστε να μη πάνε στράφι τα 40€. 2
*nenya* Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Προσπάθησε να μη χαλιεσαι πάντως, it's just a game εμένα π.χ. κάποια στιγμή ενώ έπαιζα μου λέει ένας 'it's attack, don't take Symmetra'...και δεν ήμουν καν στο competitive. Ήθελα να παίξω απλά μια χαρακτήρα που γουστάρω. Και φάνηκε όντως ότι γούσταρα κ έκανα καλή δουλειά και πήρα στο τέλος κάμποσες θετικές ψήφους (προφανώς όχι και απ'τον γκρινιάρη :Ρ ) Όμως αν θέλει κάποιος να πει συμβουλή με ωραίο ύφος τότε είναι καλοδεχούμενη! Με ύφος διαταγής ούτε κι εμένα θα μ'αρέσει και από πείσμα πιθανόν να κάνω το αντίθετο χοχοχο. Επίσης, και το χιούμορ δεν βλάπτει ενώ παίζουμε, είναι όλα στα πλαίσια της διασκέδασης, και αποφεύγουμε έτσι και τις παρεξηγήσεις. (Σωστά τα λέω νουμπακι Nova;;;; 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Moderators Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Let's get the topic back on track: Hanzo PotG που έγινε αφού έχασαν (και τέλειωσε το timer) https://gfycat.com/ComfortableSaneFinch Ένα διαφορετικό guide για Ultimates: Solo queue What time is it? 4
Fulgore Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 δε ξέρω με πόσους έπαιζα πριν από δω μέσα πλην του ghostriderlsov και του dreyar.. Πολύ δραματική εμπειρία,μου χάλασε η βραδιά τελείως. Όπως και η διάθεση. Όλο ενοχλήσεις και συμβουλές και φαγωμάρα. και αφού πριν έγινε και θέμα ,εγώ μόλις ξεκίνησα,και όπως είπατε δε ξέρω τίποτα,ΑΝ δε παίξω να μάθω τους χαρακτήρες τότε τί; Απαιτήσεις λοιπόν από τα μεγάλα levels με 100+ . Οκ είπαμε να παίξουμε συντονισμένα και να μην είναι αχταρμάς το παιχνίδι,αλλά κάποιοι έχουν μπερδέψει το competitive με το casual. Αν θέλουν ας πάνε εκεί,και ας αφήσουν να διασκεδάσουμε και να κάνουμε τον χαβαλέ μας. Εχω την εντυπωση οτι ο Ghost ελεγε οτι ελεγε(δεν ξερω ακριβως μετα μπηκα στο group)επειδη ησασταν premade και αρα ειχε και αντιπαλους μεγαλυτερα lvl(Κοινως να το ξερουν το παιχνιδι παραπανω),αλλα το ζουμι της υποθεσης ειναι το παραπανω οντως που ειναι σε bold(οσο αχταρμας και να ειναι το competitive στην παρουσα φαση).
xtrmsnpr Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Προσπάθησε να μη χαλιεσαι πάντως, it's just a game εμένα π.χ. κάποια στιγμή ενώ έπαιζα μου λέει ένας 'it's attack, don't take Symmetra'...και δεν ήμουν καν στο competitive. Ήθελα να παίξω απλά μια χαρακτήρα που γουστάρω. Και φάνηκε όντως ότι γούσταρα κ έκανα καλή δουλειά και πήρα στο τέλος κάμποσες θετικές ψήφους (προφανώς όχι και απ'τον γκρινιάρη :Ρ ) Όμως αν θέλει κάποιος να πει συμβουλή με ωραίο ύφος τότε είναι καλοδεχούμενη! Με ύφος διαταγής ούτε κι εμένα θα μ'αρέσει και από πείσμα πιθανόν να κάνω το αντίθετο χοχοχο. Επίσης, και το χιούμορ δεν βλάπτει ενώ παίζουμε, είναι όλα στα πλαίσια της διασκέδασης, και αποφεύγουμε έτσι και τις παρεξηγήσεις. (Σωστά τα λέω νουμπακι Nova;;;; το it's just a game,πρέπει να το θυμούνται αυτοί που μας τα πρήζουν. λες και χάνουν από τον μισθό τους κάνουν.
ADHD Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Προσπάθησε να μη χαλιεσαι πάντως, it's just a game εμένα π.χ. κάποια στιγμή ενώ έπαιζα μου λέει ένας 'it's attack, don't take Symmetra'...και δεν ήμουν καν στο competitive. Ήθελα να παίξω απλά μια χαρακτήρα που γουστάρω. Και φάνηκε όντως ότι γούσταρα κ έκανα καλή δουλειά και πήρα στο τέλος κάμποσες θετικές ψήφους (προφανώς όχι και απ'τον γκρινιάρη :Ρ ) Όμως αν θέλει κάποιος να πει συμβουλή με ωραίο ύφος τότε είναι καλοδεχούμενη! Με ύφος διαταγής ούτε κι εμένα θα μ'αρέσει και από πείσμα πιθανόν να κάνω το αντίθετο χοχοχο. Επίσης, και το χιούμορ δεν βλάπτει ενώ παίζουμε, είναι όλα στα πλαίσια της διασκέδασης, και αποφεύγουμε έτσι και τις παρεξηγήσεις. (Σωστά τα λέω νουμπακι Nova;;;; Οχι, εγω παιζω για να κερδίζω μόνο και φυσικά θα σου λεω ποιον χαρακτήρα να παρεις η να μην πάρεις και το βασικότερο πότε να με κανεις heal... 1
batigoal9 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Οχι, εγω παιζω για να κερδίζω μόνο και φυσικά θα σου λεω ποιον χαρακτήρα να παρεις η να μην πάρεις και το βασικότερο πότε να με κανεις heal... Eνα toxic trick που τον θελουν μερικοι.
Fulgore Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Το προβλημα δυστηχως ειναι στο matchmaking με τα lvl. Σε μικρα lvl το καλυτερο ειναι premade 2αδα μονο ή αντιστοιχα περιπου lvl γιατι αν εισαι πχ 10lvl και οι αντιπαλοι 90+τοτε δυσκολα να μαθεις καποιο χαρακτηρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις