Fulgore Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Έχω ξαναγράψει ότι δεν βγάζω κανένα rage στο chat γιατί δεν έχει νόημα. Όταν βλεπεις οτι ο άνθρωπος αυτός έχει πρόβλημα δεν υπάρχει λόγος να του πεις το οτιδήποτε. Θα μου πεις γιατί τα λέω εδώ; Εδώ ξεχνάς τι έγραφες για Hanzo σε defence που είναι παρόμοιας λογικής με αυτό που έγραψα; Άλλοι δεν έγραψαν για το matchmaking και μάλιστα άνθρωποι που μόλις είχαν αρχίσει το παιχνίδι; Δηλαδή πρέπει να κάτσω να κάνω quotes; Τελοσπάντων, κακώς ασχολούμαι σε κάθε περίπτωση. η διαφορα ειναι οτι εχουμε κερδισει και εχουμε χασει παιχνιδια με hanzo σε Defence,εσυ παραπανω μου βγαζεις τον αλλο σκουπιδι επειδη πηρε νανο σε control point. Ουτε εμενα μου αρεσε ο νανος ή ο bastion σε control point αλλα εχω κερδισει/χασει παιχνιδια και με τους 2 που ειχα στην ομαδα(ευτυχως δεν ηταν πολλα τα παιχνιδια που επαιξα). Για τους αλλους που λες οτι μολις ειχαν αρχισει το παιχνιδι για το matchmaking δυστηχως δεν θυμαμαι.Ειναι και 144σελιδες που εχουμε φτασει. Το θεμα ειναι οτι το παιχνιδι ειναι φρεσκο και ακομα πιο φρεσκο ειναι και το ranked/competitive.Και επισης ειναι αρκετα εμπορικο το παιχνιδι και αυτο σημαινει οτι παιζουν παρα πολλοι και αρα ναι θα υπαρχουν(ειδικα τωρα στις αρχες)και πολλοι κακοι παιχτες αυτο ειναι λογικο και αναμενομενο. Και μου αρέσει που κι εσύ έχεις αναφέρει τα ίδια πράγματα με μένα σχετικά με το τι επιλέγουν αλλά εγώ γίνομαι ο αντιπαθής που τα γράφει ωμά. Ειδες πχ εμενα καθολου στις τελευταιες σελιδες να καθομαι πλεον να ασχολουμαι με picks κλπ?Εμενα με ενδιαφερει πλεον να εχουμε ενα tank και ενα support στο team σαν basic και ας παρουν οτι θελουν. Η να στο πω και πιο απλα ακομα.Ελεγα οτι ελεγα για τα picks κτλπ στις αρχες.Και τι βγηκε?Η αμα του πω του αλλου να αλλαξει τον ταδε ηρωα αυτος πρεπει να με ακουσει κιολας.... Να και ενα αλλο παραδειγμα πανω σε αυτο που ελεγα οσον αφορα το Elitist με αφορμη τα play of the game video που ανεβαζεις(και πιο παλια)+οτι αλλο εχεις πει για το πως παιζεις με τον συγκεκριμενο ηρωα Ναι με Reinhardt που θελει και πολυ skill.. :P
jim777 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Καλό πάντως το community μέχρι στιγμής με λίγες εξαιρέσεις που ήταν και αναμενόμενες. Με τα picks δεν έχω σοβαρό θέμα. Αν δω ότι το team σκοπεύει να κάνουμε ένα σοβαρό comp και να tryhardάρουμε παίρνω και γω tank/healer/dmg ή ό,τι χρειαζόμαστε ανεξάρτητα αν με ευχαριστεί. Αν απ'την άλλη δω 3 hanzo σε attacking point, καταλαβαίνω ότι λογικά ό,τι και να κάνω το ματς δε θα πάει και πολύ καλά οπότε παίρνω και γω κάτι που δε παίζω συχνά να βγάλω τη κάβλα μου. Το μόνο που με αρρωσταίνει είναι τα παλικάρια με τους 3 hanzo να αρχίσουν να ουρλιάζουν "we need this we need that". Να ζητήσει ένα support ένα tank για να έχει κάτι να healάρει ή ένα tank να ζητήσει ένα support για τον αντίστοιχο ρόλο το καταλαβαίνω και το σέβομαι. Να ζητήσει ο Mcree οτιδήποτε με τσιριχτή φωνή στο mic του...μου γυρνάει τα μυαλά.
gildo Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2016 από gildo 1
*nenya* Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 <p>Επεσα 51 αμεσως με τους nabs φιλους που παιζω , που εισαι ρε nenya να με helareis λιγο?? </p> Ένα πράμα θα σου πω ρε γείτονα, μ'έχουν χώσει σε κοινωνικές υποχρεώσεις a.k.a. γαμοβαπτισεις όλο το Σ/Κ κ αντί να παίζω αυτή την στιγμή με τραβανε να χορεψω τσάμικα :Ρ κλαψ, θέλω να παιξωωωωωω
Xvipes Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Επιτέλους κατάφερα να το μάθω. Μένει να το καταφέρνω και σε κανονικό game
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Moderators Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Επιτέλους κατάφερα να το μάθω. Μένει να το καταφέρνω και σε κανονικό game Πρέπει κι εγώ να το μάθω, αφού με βλέπω να παίρνω όλο και περισσότερο Genji... 1
Fulgore Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 https://www.twitch.tv/tvique rank 2(81-82rating) Και σε μια απο τις κλασσικες ερωτησεις για ranked soloq The best heroes to carry in ranked soloQ are as following: Genji, Soldier, Tracer, Roadhog and Zarya.
Belisarius Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Μόλις ολοκλήρωσα τα 10 πρώτα placement matches. 7/10 και 58. Ξέρουμε τί μετράει στο skill rating? Γιατί κι άλλοι είχαν 7/10 από την ομάδα και πήραν 49 και 45 για παράδειγμα. Στις πίσω σελίδες κάποιος με το ίδιο σκορ αναφέρει ότι τον έβαλε με 54. Μετράει μετάλλια κτλ;
SPANK Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Νομίζω ότι το ranking που θα σε βάλει έχει να κάνει καθαρά με τις νίκες ή ητες της ομάδας
Xvipes Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Νομίζω ότι το ranking που θα σε βάλει έχει να κάνει καθαρά με τις νίκες ή ητες της ομάδας 4/10 νίκες είχα και με έβγαλε 53. Σίγουρα δεν μετράει μόνο νίκες.
batigoal9 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Mετράει και το individual performance. Εγώ τα έπαιξα και τα 10 placement με ένα όχι random σκουπίδι ονόματι Barbara, κι ο noobas πηγε rank 52 κι εγώ 56. 1
Sazerac Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Ο,τι να ναι το ranked για την ώρα. Αν για οποιοδήποτε λόγο κάνεις disconnect από το ματς και μετά rejoin, ακόμα κι αν κερδίσεις το ματς ΧΑΝΕΙΣ αυτό το ranked xp για να ανέβεις ladder. Να παίζω ματσαρα 40αλεπτη στην ανουμπις και να γίνεται απίστευτο ματς, ισοπαλίες συνέχεια, να αμυνομαστε ποιντ 8 λεπτά επιτυχημένα, να παίρνουμε 2 ποιντ σε 1 μισή λεπτό και να κερδίζουμε και μα βλέπω στο τέλος Ν; και χάνω πόντους και να λέω τι έγινε, δεν κερδίσαμε, τόσο στόκος είμαι, αφού βγήκε και το victory. Να έχω περισσότερες νίκες από ήττες μετά τα placements, και γενικά, και να είμαι ένα λαδδερ κάτω αντί ένα πάνω από όσο ξεκίνησα. Επίσης αν η μέση βαθμολογία της ομάδας σου ειναι έστω και έναν πόντο, έναν ολόκληρο πόντο, για τεράστια διαφορά skill μιλάμε, αν κερδίσεις παίρνεις απειροελάχιστο ranked xp, και ας μην συζητήσουμε πόσα θα χάσεις άμα χάσεις το ματς... Επίσης από ο,τι ακούω αν παίζεις support παίρνεις πολύ λιγότερο ranked xp επίσης...
ilos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Mετράει και το individual performance. Εγώ τα έπαιξα και τα 10 placement με ένα όχι random σκουπίδι ονόματι Barbara, κι ο noobas πηγε rank 52 κι εγώ 56. Barbara most clutch reaper eu dough. 'Ασχετα αν αναγκάζεται να παίζει Roadhog επειδή δε νιώθετε tank xD.
Προτεινόμενες αναρτήσεις