Fulgore Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Εσκασε και σε εμας ( κονσολες ) το patch Για Xbox απο οτι ειχα διαβασει πρεπει να ειχε μπει απο Τεταρτη ή Πεμπτη αλλα εδω ειναι θεμα που αφορα την pc εκδοση του Αν σκεφτουμε οτι το παιχνιδι βγηκε τελη Μαιου και μαλιστα και για δεδομενα Ελλαδας θεωρω οτι και στην Ελλαδα το overwatch πουλησε παρα πολυ(κλασσικα οπως και οι προηγουμενοι Blizzard τιτλοι) http://www.gameslife.gr/top-10-%CF%80%CF%89%CE%BB%CE%AE%CF%83%CE%B5%CF%89%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1-%CE%BC%CE%AC%CE%B9%CE%BF%CF%82-27220 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Καλα οκ αλλα στις κονσολες δεν ενδιαφερεται κανεις περα απο 2 ατομα, ειπα να το αναφερω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Καλα οκ αλλα στις κονσολες δεν ενδιαφερεται κανεις περα απο 2 ατομα, ειπα να το αναφερω Ε, νομίζω ότι οι γρήγορες κινήσεις βγαίνουν πιο εύκολα στο PC. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Καλα οκ αλλα στις κονσολες δεν ενδιαφερεται κανεις περα απο 2 ατομα, ειπα να το αναφερω Ε ναι αλλα οταν τα λεγαμε εμεις ειμασταν οι κακοι pc master race.... Γιαυτο εκτως απο κατι pro και Fifa κυριως ολα τα θεματα οσον αφορα το multiplayer κομματι παιχνιδιων ειναι νεκρα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Κοιτα και εγω pc gamer ειμαι αλλα λογω σπουδων συμβιβαστηκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bowsy Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 χμμμ μετά απο τα 10 placement και αφού έπαιζα αναγκαστικά μόνο healer, τρελό γέλιο με lucio και enviromental kills, τελείωσα με 4w - 6l και με βαλέ 45 rating. περίμενα πάνω απο 50 αλλά ίσως φταίει που δεν έπεζα το role που μου ταιρίαζει. μπαίνω λοιπόν στο πρώτο mm με rating αυτήν την φορά. team rating 46 vs team rating 46, balanced ομάδες και καλά, αλλά πολύ ez win. ez carry me mei με gold eliminations, obj kill k dmg done στην volskaya industris. πήρα την πρώτη νική μετά τα placement πολύ ez και πήγα 46. σολο mm θα συνεχίσω έτσi, να παίζω μόνο offense, junkrat, mei, roadhog, winston. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 lol 45... εγω με nabs φιλους επαιζα οτι να ναι εκανα και με εβγαλε 52, l2p brah. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bowsy Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 τι να σου πω, τα placement matches είναι περίεργα. μπορεί να σου καθόντουσαν καλά teams κ να τα νικούσατε γιαυτό σε βαλε παραπάνω. το θέμα δεν είναι απο που θα αρχήσεις αλλα που θα σταματήσεις. προς το παρών στο 45-46 φαινόταν γελοίο. θα παίξω κίαλλα το απογεύμα για σιγουριά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Ο ολος ντορος με το ranked και τα 10 placement παιχνιδια ξεκινησε απο το League of Legends. Εκει επαιζε μεγαλυτερο ρολο απο εδω καθως αν εμπαινες την τελευταια μερα πριν το τελος(που κραταγε 1 χρονο και οχι μερικους μηνες οπως στο overwatch)και εκανες 8στις 10 νικες πχ τοτε επαιρνες ολα τα rewards του season(εκτως απο πορτρετο). Εδω λοιπον μπορει να εισαι οπως ο παραπανω συμφορουμιτης στο 45 μετα απο τα 10παιχνιδια αλλα μετα απο 3 μερες να πας 53 και να περασεις και τον ADHDπχ αν εχει παραμεινει 52. Ενας απο τους φιλους ενος streamer που ειδα χτες του εγραψε σε whisper πως απο rank 67 πηγε rank 56 μεσα σε ελαχιστες μερες πχ. Ουτως ή αλλως το ranked μετραει περισσοτερο μονο για οσους εχουν σκοπο να παρουν σοβαρα το παιχνιδι και να προσπαθησουν να διεκδικησουν κατι πχ να βρουν ομαδα να πανε σε τουρνουα. Για τους περισσοτερους απλα ειναι το mode που μπορουν να κανουν tryhard πιο ευκολα απο οτι σε quick match. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Επεσα 51 αμεσως με τους nabs φιλους που παιζω , που εισαι ρε nenya να με helareis λιγο?? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Σε κάθε ματσάκι ανεβαίνεις και κατεβαίνεις ή θέλει μερικα; Ένα πρόλαβα να παίξω εκτός placement που χάσαμε και έπεσα απο 50 49. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bowsy Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 μάλλον καλά κατάλαβα, το 45-50 είναι σχετικά ez. 3 games έπαιξα , παραλίγο 3 win γτ στο ένα είχαμε leaver...48rating και μερικές εικόνες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Belisarius Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Οι αλλοι τα random σκουπιδια και εσυ Seagull/Steel της Ευρωπης ε? Γενικα να ξερεις οτι το πολυ elitist jerk που διακρινω απο τα περισσοτερα σχολια σου δεν ειναι και οτι το καλυτερο,τουλαχιστον για τους αλλους που συμμετεχουν στο θεμα. Όταν ο άλλος παίρνει νάνο σε control point σε competitive είναι σκουπίδι ανεξάρτητα από το ποιός είμαι εγώ. Δεν χρειαζόταν να έχω παραπάνω eliminations per game από κάθε άλλο Reinhardt σε τοσες ώρες παιχνιδιού για να είμαι έστω και λίγο καλύτερος από το σκουπίδι που παίρνει νανο και δεν καταλαβαίνει οτι αν δεν μπορεί να στήσει το turret του τις πρώτες 10 φορές πως κάτι πάει στραβά. Όσον αφορά το αν με συμπαθεί κάποιος το έχω ξαναγράψει με αφορμή παρόμοιο ποστ στα κινητά οτι δεν με απασχολεί στα πλαίσια ενός forum, ούτε αποκάλεσα κάποιον από εσάς προσωπικά έτσι. Και μου αρέσει που κι εσύ έχεις αναφέρει τα ίδια πράγματα με μένα σχετικά με το τι επιλέγουν αλλά εγώ γίνομαι ο αντιπαθής που τα γράφει ωμά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Όταν ο άλλος παίρνει νάνο σε control point σε competitive είναι σκουπίδι ανεξάρτητα από το ποιός είμαι εγώ. Δεν χρειαζόταν να έχω παραπάνω eliminations per game από κάθε άλλο Reinhardt σε τοσες ώρες παιχνιδιού για να είμαι έστω και λίγο καλύτερος από το σκουπίδι που παίρνει νανο και δεν καταλαβαίνει οτι αν δεν μπορεί να στήσει το turret του τις πρώτες 10 φορές πως κάτι πάει στραβά. Όσον αφορά το αν με συμπαθεί κάποιος το έχω ξαναγράψει με αφορμή παρόμοιο ποστ στα κινητά οτι δεν με απασχολεί στα πλαίσια ενός forum, ούτε αποκάλεσα κάποιον από εσάς προσωπικά έτσι. Και μου αρέσει που κι εσύ έχεις αναφέρει τα ίδια πράγματα με μένα σχετικά με το τι επιλέγουν αλλά εγώ γίνομαι ο αντιπαθής που τα γράφει ωμά. Μα δεν καταλαβες. Εγω τα παραπανω τα ειπα μονο με βαση τι εχουν γραφτει ως τωρα στο συγκεκριμενο θεμα(και οχι αν συμμετεχεις και σε αλλα θεματα). Και ο λογος λοιπον που τα γραφω αυτα(οσο ακουγομαι κακος)ειναι γιατι σχεδον 8/10 σχολια το μονο που διαβαζουμε ειναι κραξιμο για τον κοσμο που παιζει και πηρε το παιχνιδι και οτι με την ομαδα σου(6αδα)μονο νικες κανετε. Και εστω οτι ο αλλος οπως λες πηρε νανο γιατι του αρεσει ο ηρωας(γιαυτο αλλωστε πληρωσε το παιχνιδι)και δεν του εκατσε καλως ή κακως το game,γιατι αυτοματως ειναι σκουπιδι?Επισης ετσι οπως τα γραφεις ελπιζω να μην εριξες και flame/rage στο chat(οχι οτι μπορει να επιβεβαιωθει αυτο αλλα λεμε τωρα). Εγω τι ακριβως ειχα πει οσον αφορα τα picks που με βαζεις στο ιδιο τσουβαλι?Επειδη και εγω οπως και ο Ghost και ο killik που εχω παιξει τα περισσοτερα παιχνιδια μαζι,δεν θυμαμαι να εμπαινα εδω και να εγραφα κατεβατα για το τι ''αχρηστους'' συμπαικτες μας τυχανε. Ναι σε μερικα παιχνιδια ειχαμε καλυτερους συμπαικτες απο αλλους αυτο ειναι γεγονος,οπως και σε μερικα παιχνιδια και μεις οι ιδιοι παιξαμε καλυτερα απο αλλα παιχνιδια που παιξαμε χειροτερα(και οταν λεω παιξαμε εννοω να προσπαθουμε να δοκιμασουμε που και που κανενα αλλο ηρωα). Και υποψην οτι τα περι αχρηστων αντιπαλων τα ελεγες και στο quick match. Γιαυτο εγω ειχα γραψει οτι παλι καλα που το ranked ψιλο αργησε να βγει να μαθει ο κοσμος λιγο παραπανω το παιχνιδι. Αν ειχε βγει day one,το τι flame θα επεφτε δεν θα λεγοταν. Αυτό που πρέπει να κάνει κάποιος που θέλει να προχωρήσει στο παιχνίδι είναι να αφοσιωθεί σε έναν χαρακτήρα και να τον μάθει καλά και μετά να επιλέξει έναν 2ο για να υπάρχει ευελιξία στην ομάδα. Ειχα συμφωνησει πχ με το παραπανω με αφορμη ενα περιστατικο που ειχα με τον killik(οχι σε ranked ομως)αλλα ο Killik οντως πληρει το πακετο του ''θελω να τους δοκιμασω ολους'' αν δεις τις ωρες που εχει κλεισει με τον καθε ηρωα. Δικαιωμα του αλλωστε αφου γιαυτο πηρε το παιχνιδι,απλα το παραπανω σταδιο ειναι οντως οταν θες να το παρεις πιο σοβαρα το game και να προσπαθησεις να ξεχωρισεις. Δεν ειναι το standard ο 1-2χαρακτηρες,αλλα ειναι μια καλη αρχη γιατι αλλο να πρεπει να μαθεις 2 χαρακτηρες και αλλο να πρεπει να μαθεις πχ 6-7(ή και παραπανω)οπως οι μεγαλοι streamer. Απλα πρεπει να το παρεις/παρουμε χαμπαρι οτι ολοι δεν το βλεπουν ετσι,και σιγουρα υπαρχουν ατομα που παιζουν για χαβαλε και απλα παιζουν ranked κυριως για τα rewards απλα παιζοντας. Απλα δεν μου αρεσουν τετοιου ειδους χαρακτηρισμοι οπως ''σκουπιδια'',''παντελως ασχετοι'' να τα βλεπω στα αρχικα ranked παιχνιδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Belisarius Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Έχω ξαναγράψει ότι δεν βγάζω κανένα rage στο chat γιατί δεν έχει νόημα. Όταν βλεπεις οτι ο άνθρωπος αυτός έχει πρόβλημα δεν υπάρχει λόγος να του πεις το οτιδήποτε. Θα μου πεις γιατί τα λέω εδώ; Εδώ ξεχνάς τι έγραφες για Hanzo σε defence που είναι παρόμοιας λογικής με αυτό που έγραψα; Άλλοι δεν έγραψαν για το matchmaking και μάλιστα άνθρωποι που μόλις είχαν αρχίσει το παιχνίδι; Δηλαδή πρέπει να κάτσω να κάνω quotes; Τελοσπάντων, κακώς ασχολούμαι σε κάθε περίπτωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις