Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Και από MOBA τα μόνα πετυχημένα είναι το LoL και η DotA 2.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Πες μου λιγο ποσο πολυ βαριεσαι για να καθεσαι να ψαχνεις τετοια πραγματα? To είδα στο Reddit. Why not, learn how your enemy thinks. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Μα αγαπητέ Fulgore... Αυτό λέω ότι ζήτηση υπάρχει... Σοβαρή εταιρία η σοβαρό mmo δνε ύπαρχη... Δεν είπα ότι ήταν επιτυχία... Η Blizzard ότι πιάνει λέω το κάνει επιτυχία ... Δεν υπήρχε το team fortress πως λέγεται τόσο καιρό? Επισεις δεν νομίζω τα moba ότι δεν θα πάνε ... Νομίζω κρατάνε... Δες paragon δες πόσα έχουν βγει.... Σε πόσα σε μια 5τια hon. Dota 2. Hos. Lol. Paragon. Smite. Το overwatch για μένα είναι fps όχι moba.. Να στο πω πιο απλα για να μην το τραβαμε το θεμα. Ζητηση δεν υπαρχει για νεο mmo κυριως λογω των συνδρομων.Το ειδαμε και με το guild wars 2 που ναι μεν ειχε πιο ωραιο μοντελο αγορας αλλα και αυτο χωρις end game μετα απο λιγο το παρατησε κοσμος. Το καλο με το overwatch αυτο ειναι.Το πληρωνεις μια φορα και εχεις τα παντα.Ουτε χρειαζεται να ξεκλειδωσεις ηρωες οπως στα moba παιχνιδια,ουτε τπτ. Καθαρο First person Shooter δεν ειναι(αλλα ειναι first person γενικα)κυριως λογω ρολων οπως mercy/reinhart κλπ Απλα οσον αφορα την Blizzard που εχει αναφερθει πολακις,λειτουργει ουτως ή αλλως με βαση τα δικα της προτυπα(κατι σαν την Rockstar ενα πραγμα) και ειχε ηδη πει οτι της αρκει που εχει το Wow απο mmo Και οτι δεν ειναι εταιρια mmo παιχνιδιων ουτως ή αλλως(τα ακους κυρια NcSoft......) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
galanos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Εμείς παίζουμε bdo.. Έχει πέσει πολύ... Είμαστε κάπου 6 άτομα. Πήραμε το overwatch... Και το έχουμε λιώσει... Πραγματικά δεν περίμενα ότι θα είναι τόσο καλό... Απλά πιστεύω ότι αν δεν έχεις παρέα... Το βαρεθείς εύκολα... Απλά τα ζώα για Blizzard πραγματικά.... Δνε μπορώ να το παίξω με την οθόνη μ.... 21:9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Εμείς παίζουμε bdo.. Έχει πέσει πολύ... Είμαστε κάπου 6 άτομα. Πήραμε το overwatch... Και το έχουμε λιώσει... Πραγματικά δεν περίμενα ότι θα είναι τόσο καλό... Απλά πιστεύω ότι αν δεν έχεις παρέα... Το βαρεθείς εύκολα... Απλά τα ζώα για Blizzard πραγματικά.... Δνε μπορώ να το παίξω με την οθόνη μ.... 21:9 Αυτο και αλλου το ειχα διαβασει και ειναι οντως fail(δεν ξερω αν θα το φτιαξουν αργοτερα γιατι σε καποιο patch) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
batigoal9 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Ρε σεις, έπαιξα τώρα 4-5 ματσάκια σε competitive....και ήταν όλοι μες στα νεύρα! Π.χ. στο πρώτο team που μπήκα ο ένας έλεγε σ'έναν άλλο 'You suck, stop playing OW.' και μετά έπεσαν μπινελίκια απ'όλες τις μεριές, στο επόμενο team άλλος έλεγε '2 Pharahs no fuckin' way! Change now!' κλπ, όλο τέτοιο υφάκι συναντούσα. Μερικοί δλδ την είχαν δει αρχηγοί της ομάδας και ότι είναι ξερωγώ the best of the best και δίναν διαταγές. Χμμμμμ......... Έτσι για να εκτιμάς τους καλούς συμπαίκτες σου. Και να τους κάνεις και κάνα heal που και που. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 XD πάει, εξ'αιτίας του νουμπά ADHD μου βγήκε το όνομα και έχει καταντήσει ανέκδοτο η ιστορία!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) XD πάει, εξ'αιτίας του νουμπά ADHD μου βγήκε το όνομα και έχει καταντήσει ανέκδοτο η ιστορία!! Υπερβολές. Edit: Fixed λίγο το αγγλικό Front: Back: Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2016 από GhostRiderLSOV 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 :lol: ω ρε φίλε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 https://gfycat.com/BriskBlissfulBaleenwhale 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Να, το έβαλα και στο γραφείο: [ATTACH]1726028[/ATTACH] Θα συνεχίσω να σας χιλάρω με αγάπη. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xvipes Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Keep us "posted" Να, το έβαλα και στο γραφείο: :[ATTACH]1726028[/ATTACH] Θα συνεχίσω να σας χιλάρω με αγάπη. Έχουμε το ίδιο keyboard, αν και το λατρεύω, το space δε σου σπάει τα νεύρα με το πόσο θόρυβο κάνει? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opterios Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Έπαιξα τα 2 πρώτα μου placement matches χτες...Καταστροφή!! Εντελώς unbalanced οι ομάδες, με εμένα να είμαι στην πλευρά που έχανε και τις δύο φορές, με αποτέλεσμα τα στατιστικά μου να είναι 5 φορές χειρότερα απ' ό,τι είχα μέχρι σήμερα στα quick plays. Δεν πήραμε ανάσα. Ελπίζω να μη συνεχίσει έτσι, γιατί με βλέπω για rank 20/100 Βέβαια, αν έχω καταλάβει καλά, τα placement matches είναι για ένα αρχικό rank ώστε να ξεκινήσεις να παίζεις στο competitive και από εκεί και πέρα διαρκώς το rank σου αναπροσαρμόζεται... Θα χτενίσω λίγο το thread να βρω tags να προσθέσω στο Battle.net μπας και γίνει κάνα καλό παίγνιο. Ξαναδίνω το δικό μου: opterios#2420 Αυτό το ΠΣΚ θα είμαι πολύ χαλαρός από πρόγραμμα, οπότε από σήμερα το βράδυ μέχρι και την Κυριακή θα περάσω αρκετές ώρες online. Ελπίζω να τα πούμε in game! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bowsy Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 τα βαζάκια τι περιέχουν; καφέ κ ζάχαρι;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις