emilinho Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 οποιος ενδιαφερεται για team, μπορει να με κανει add.. emilinho#21795 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Ρε σεις, έπαιξα τώρα 4-5 ματσάκια σε competitive....και ήταν όλοι μες στα νεύρα! Π.χ. στο πρώτο team που μπήκα ο ένας έλεγε σ'έναν άλλο 'You suck, stop playing OW.' και μετά έπεσαν μπινελίκια απ'όλες τις μεριές, στο επόμενο team άλλος έλεγε '2 Pharahs no fuckin' way! Change now!' κλπ, όλο τέτοιο υφάκι συναντούσα. Μερικοί δλδ την είχαν δει αρχηγοί της ομάδας και ότι είναι ξερωγώ the best of the best και δίναν διαταγές. Χμμμμμ......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Εμ...εμ... Memes? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Ρε σεις, έπαιξα τώρα 4-5 ματσάκια σε competitive....και ήταν όλοι μες στα νεύρα! Π.χ. στο πρώτο team που μπήκα ο ένας έλεγε σ'έναν άλλο 'You suck, stop playing OW.' και μετά έπεσαν μπινελίκια απ'όλες τις μεριές, στο επόμενο team άλλος έλεγε '2 Pharahs no fuckin' way! Change now!' κλπ, όλο τέτοιο υφάκι συναντούσα. Μερικοί δλδ την είχαν δει αρχηγοί της ομάδας και ότι είναι ξερωγώ the best of the best και δίναν διαταγές. Χμμμμμ......... Εμένα δε μου κάθεται match σήμερα.. Νεύρα -.-" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k4ts0u Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δείτε εδώ screenshot! http://prnt.sc/bna6gx 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 ^100% kill participation?????!!!!!!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Σε όλα τα kills ήταν παρών, πραγματικός Χάρος! (πώς το κατάφερες by the way? ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k4ts0u Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Σε όλα τα kills ήταν παρών, πραγματικός Χάρος! (πώς το κατάφερες by the way? ) Δεν έχω ιδέα πως έγινε! Το mode ήταν control point και δεν είχα πεθάνει πολλές φορές. Δεν το πίστευα πάντως! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xvipes Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Εγώ το λέω tagging αυτό(δε ξέρω αν υπάρχει όρος) Ρίχνεις 1 τουλάχιστον hit σε κάθε enemy και παρακαλάς να ψοφήσει στο χρονικό διάστημα αυτό(πόσο είναι 5 sec?) gz πάντως δε το έχω ξαναδεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Εγώ το λέω tagging αυτό(δε ξέρω αν υπάρχει όρος) Ρίχνεις 1 τουλάχιστον hit σε κάθε enemy και παρακαλάς να ψοφήσει στο χρονικό διάστημα αυτό(πόσο είναι 5 sec?) gz πάντως δε το έχω ξαναδεί Ναι, τα assists πιάνουν για eliminations. Αλλά 100%, με Reaper (shotguns!), dayum! and now memes and fan stuff 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
galanos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Γιατι υπαρχει ζητηση για mmo για να κατσει να ασχοληθει με νεο?Ε ναι αφού βγάζει λεφτά με τ wow δεν την νοιάζει... Ζήτηση πως δεν υπάρχει,? Είδες πως πήγε το bdo τους 2 πρώτους μήνες? Άσε το μετά.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Ε ναι αφού βγάζει λεφτά με τ wow δεν την νοιάζει... Ζήτηση πως δεν υπάρχει,? Είδες πως πήγε το bdo τους 2 πρώτους μήνες? Άσε το μετά.... Ναι γιαυτο και πουλησε οσα πουλησε με το overwatch(και ισως πουλησει και αργοτερα αρκετα αναλογα με τι τι extra θα βγαλει ή πως θα παει στην πορεια σε πτωση τιμης).... Αν εσυ μου θεωρεις επιτυχια το να μαζευει mmo τους πρωτους μηνες κοσμο και μετα να μην παιζουν ουτε οι μισοι τι να σου πω... Με λιγα λογια για να μην το παμε και αλλου,γιαυτο και το overwatch δεν ειναι συνεχεια του Wow και φυσικα με βαση τις πωλησεις δικαιωθηκαν. Και τα moba games δεν βλεπω να τραβανε για πολυ ακομα εκτως των 2 μεγαλων γνωστων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Κοιτάω αυτό τώρα μπας και πιάσω τίποτα...(Fulgore will kill me) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Κοιτάω αυτό τώρα μπας και πιάσω τίποτα...(Fulgore will kill me) Πες μου λιγο ποσο πολυ βαριεσαι για να καθεσαι να ψαχνεις τετοια πραγματα? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
galanos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Μα αγαπητέ Fulgore... Αυτό λέω ότι ζήτηση υπάρχει... Σοβαρή εταιρία η σοβαρό mmo δνε ύπαρχη... Δεν είπα ότι ήταν επιτυχία... Η Blizzard ότι πιάνει λέω το κάνει επιτυχία ... Δεν υπήρχε το team fortress πως λέγεται τόσο καιρό? Επισεις δεν νομίζω τα moba ότι δεν θα πάνε ... Νομίζω κρατάνε... Δες paragon δες πόσα έχουν βγει.... Σε πόσα σε μια 5τια hon. Dota 2. Hos. Lol. Paragon. Smite. Το overwatch για μένα είναι fps όχι moba.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις