Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

klainmaingr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αυτό που πρέπει να κάνει κάποιος που θέλει να προχωρήσει στο παιχνίδι είναι να αφοσιωθεί σε έναν χαρακτήρα και να τον μάθει καλά και μετά να επιλέξει έναν 2ο για να υπάρχει ευελιξία στην ομάδα. Αυτό είναι το στάδιο μετά την αρχή που κάνεις δοκιμές με πολλούς χαρακτήρες. Φυσικά κάποιος μπορεί να βαριέται να παίζει με λίγους χαρακτήρες και να θέλει ποικιλία, σε αυτή τη περίπτωση -αν δεν μπορεί να αποδόσει- δεν μπορεί να έχει και απαιτήσεις.

Εγώ τώρα μαθαίνω Junkrat αν και ο Reinhardt κολλάει παντού σε όλα τα setups και τα modes. Όσον αφορά τα setups σε περίπτωση που κάποιοι παίζουν για ώρες μαζί επιβάλλεται να έχουν ένα plan και να ξέρεις ποιοί μπορούν να παίξουν healer. Πχ εμείς είμαστε βασικοί 4 Έλληνες και 2 Σουηδοί.

Εγώ παίζω Reinhardt και μπορώ και Junkrat.

O ένας παίζει D.Va και μπορεί να παίξει και Zarya, Lucio.

O άλλος D.Va, Mercy, Zennyata.

O άλλος Tracer και Lucio.

O ένας Σουηδός παίζει καταπληκτικό Reaper αλλά μπορεί να παίξει Pharah και εσχάτως Genji.

Eνώ ο έτερος Σουηδός παίζει Mercy και εξαιρετικό Soldier 76.

To βασικό μας setup όμως είναι 3 tanks (1 Rein και 2 D.Va., 1 Reaper, 1 Tracer, 1 Mercy) που μας εξασφαλίζει ιδιαίτερη επιτυχία σε attacks και control points αφού εγώ παίζω Dps σχεδόν αποκλειστικά (πολλές φορές είμαι αυτός που θα βγει πίσω από τους αντιπάλους και όχι τα καθαρόαιμα dps) και τα 2 off-tanks προσφέρουν mobility ανεβαίνοντας σε σκεπές, σκάλες κτλ. Αν ο αντίπαλος έχει 1 tank τότε είναι σχεδόν καταδικασμένος ειδικά σε control point. Πάντα βέβαια παίζει ρόλο ο αντίπαλος, πολλές φορές κερδίζουμε Temple of Anubis σε 1 λεπτό και λίγα δευτερόλεπτα αλλά άλλες φορές να μην μπορούμε να προχωρήσουμε ούτε μέτρο.

Σε attacks δουλεύει και το Lucio/Zennyata που δίνει group heal ο ένας με κύριο healing από Zenyatta στα tanks. Επίσης ο Zenyatta μπορεί και εξολοθρεύει αντίπαλες Pharah, πολύ σημαντικό για το setup με 3 tanks.

Όποτε χρειαστεί παίρνουμε και Pharah, ειδικά για bastions δουλεύει πολύ καλά, όσον αφορά τη συζήτηση που είχατε. Μέσα στο χαμό δεν προλαβαίνει το Bastion να αντιδράσει εύκολα, αν αναγκαστεί να αλλάξει θέση τότε ο στόχος επιτεύχθηκε. Πολλές φορές βγαίνω από το πλάι και το παίρνω με charge όπου δεν έχει τύχη, μένει με ελάχιστο αν είναι full health και αρκεί μια ΄΄τσεκουριά΄΄.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

^^ Συμφωνώ σε αυτά, μάλιστα καλύτερα ακόμα αν συγκεντρώνεσαι μόνο ένα ρόλο. Εμένα πχ μου ταιριάζει το tanking σε αυτό το game και δίνω βάση σε Reignheardt και Roadhog. 

Μπορεί να παίζω και άλλους που και που αλλά το θεωρώ δύσκολο να τους πάρω σε πάνω από 20% των games που θα παίξω στο ranked. 

Αν καταφέρω και μάθω και ένα τρίτο για offence στο επίπεδο που θέλω (pharah). Θα την παίξω και αυτή.

Bastion θεωρώ ότι πρέπει να ξέρουν να παίζουν όλοι, εκτός ότι είναι πολύ απλοϊκό το play-style είναι πολύ απαραίτητος πολλές φορές στα τελευταία λεπτά ενός αμυντικού παιχνιδιού και ακόμα και 2 bastion στο team δεν με χαλάνε (στα Pugs βασικά). 

Και D.Va λόγω του Defence Matrix, αλλά δεν θα μπορέσεις 1 on 1 να τον ρίξεις, πρέπει να χτυπάνε οι από πίσω όσο κάνεις absorb.

Μπορείς να του κάνεις αρκετή ζημιά πάντως και kill ενίοτε αλλά αν δεν είναι εύστοχος.

Eπίσης σε απόσταση hook, o Roadhog τον πιάνει και τον φέρνει κοντά (bonus ότι τον βγάζει από turret form).

Αυτά για το αν σε δει πρώτος, φάτσα-κάρτα. Αν και η D.Va αντέχει μερικά δευτερόλεπτα για να βγάλει το Defence Matrix.

Επίσης το counter δεν το σκέφτομαι σε πλαίσιο 1v1. Δεν είναι δηλαδή ότι θα πας face first με Pharah να την πέσεις στον Bastion που είναι στην γωνία.. είσαι 100% νεκρός

Το λέω υπό την έννοια ότι 2-3 δευτερόλεπτα distraction στον Bastion από τον Reignheardt + ένα healer η whatever είναι αρκετά για να ρίξει η Pharah από το.. φεγγάρι 2-3 rockets και ο Bas να φύγει πριν καταλάβει τι έγινε ακόμα και αν καλύπτεται από απίδα του Reinhardt.

Αυτό δεν μπορεί να το κάνουν άλλοι offence με το ίδιο efficiency (να κάνει distract το tank και να ρίξει ο Ripper τον Bastion ΠΧ)

Καλησπέρα,

Ψάχνω κόσμο να προσθέσω ως φίλους στο Battlenet για να έχω παρέα στο Overwatch. Το παιχνίδι το πήρα πριν λίγες μέρες και το λάτρεψα (το παρακολουθούσα εδώ και καιρό, δεν το έμαθα τώρα), αλλά καθώς απαιτεί teamwork για να γίνει δουλειά, ψάχνω παρέα για VOIP cooperation.

Καθημερινές παίζω βραδάκι. Τα ΣΚ οποιαδήποτε ώρα ανάλογα προγράμματος. Από εμπειρία σε shooters έχω μεγάλη. Από skills...υποθέτω πως είμαι κάτι σαν 7 στα 10, ως μια πρόχειρη αυτοαξιολόγηση.

Στο παιχνίδι μου αρέσει να παίζω όλες τις κλάσεις και σχεδόν όλους τους ήρωες. Μόνο τη Mei και τον Winston δεν παίζω ποτέ.

Αν ενδιαφέρεται κανείς, το username μου στο battlenet είναι opterios#2420, είστε ευπρόσδεκτοι να μου κάνετε πρόσκληση!

Cheers!

Καλησπέρα,

Ψάχνω κόσμο να προσθέσω ως φίλους στο Battlenet για να έχω παρέα στο Overwatch. Το παιχνίδι το πήρα πριν λίγες μέρες και το λάτρεψα (το παρακολουθούσα εδώ και καιρό, δεν το έμαθα τώρα), αλλά καθώς απαιτεί teamwork για να γίνει δουλειά, ψάχνω παρέα για VOIP cooperation.

Καθημερινές παίζω βραδάκι. Τα ΣΚ οποιαδήποτε ώρα ανάλογα προγράμματος. Από εμπειρία σε shooters έχω μεγάλη. Από skills...υποθέτω πως είμαι κάτι σαν 7 στα 10, ως μια πρόχειρη αυτοαξιολόγηση.

Στο παιχνίδι μου αρέσει να παίζω όλες τις κλάσεις και σχεδόν όλους τους ήρωες. Μόνο τη Mei και τον Winston δεν παίζω ποτέ.

Αν ενδιαφέρεται κανείς, το username μου στο battlenet είναι "opterios", είστε ευπρόσδεκτοι να μου κάνετε πρόσκληση!

Cheers!

Το battletag σου ειναι Opterios#----- και χρειαζεται να δωσεις και τον αριθμο(4ψηφιο ή 5ψηφιο που ειναι μαζι).

Το battletag σου ειναι Opterios#----- και χρειαζεται να δωσεις και τον αριθμο(4ψηφιο ή 5ψηφιο που ειναι μαζι).

Fixed στο αρχικό μου post. Σ' ευχαριστώ!

Είναι η πρώτη φορά που βάζω Battlenet, δεν είχα ιδέα :)

• Like 1

Έπαιξα τα placement games σήμερα και το αποτέλεσμα ήταν 7-3. Με έβαλε στο 54/100rank. Όλα τα games ήταν αρκετά balanced μπορώ να πω. Στα επόμενα games όμως συνάντησα leavers.

Αν θέλει κανείς να παίξουμε μαζί σε παρόμοιο skill level ας με κάνει add στο Katsou#2829. 

Έπαιξα χθες 5 ματσάκια ranked αυτά που είναι για placement. Σε 2 είχαμε πολύ καλή ομάδα και σκίσαμε. Σε άλλο ένα πήγε sudden death μετά απο 4-5 ματσάκια αλλά τελικά χάσαμε και σε άλλα 2 χάσαμε άγρια αφού πήγαινα μπροστά εγώ με reinhardt και οι άλλοι απο πίσω ξύνονταν ή κάναν ντου απο τα πλάγια και τον τρώγανε.

• Moderators

Εχει ενα bug που δεν σου γραφει καθολου σκορ και ουτε kills,deaths.

Ναι, το είδαμε μερικές φορές χτες, νομίζω γίνεται στα KOTH maps.

Επίσης για μένα, όταν πάει στο Play of the Game στο τέλος, ενώ παλιά από το Highlight intro πήγαινε κατευθείαν gameplay, τώρα βγάζει μαύρη οθόνη για κάνα δευτερόλεπτο και μετά φορτώνει και δείχνει.

Ψήνεσαι; Ψήνεσαι; :P

Μαλλον θα βαριεται :D

Επρεπε να ειχαμε βαλει sticky τον τροπο που η Sistah το πηρε το παιχνιδι κοντα στα 36ευρω απο οτι φενεται :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...