Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Τι πραγμα? Για σένα ειδικά, θα βάλω soundboard να παίζει από το μικρόφωνο "winky face!". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Belisarius Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Για τις επόμενες 2 μέρες δεν θα μπορώ να παίξω πολύ οπότε δεν με βλέπω για competitive πριν το Σ/Κ. Όσο για το πάνω διάγραμμα υπάρχουν λάθη. O Reinhardt χάνει κατα κράτος από Roadhog ενώ τον κατεβάζει και ο Reaper. Ειδικά για την Symmetra ως counter είναι ό,τι πιο αστείο έχω δει. Το Bastion όλους τους κατεβάζει αν βρεθείς στο οπτικό του πεδίο, όταν παίζεις έξυπνα και προλαβαίνεις να το πάρεις με charge έχει φύγει άνετα. Πραγματικά δεν ξέρω τον στόχο των προγραμματιστών με την Symmetra αλλά δεν είναι counter για Reinhardt. Μην το επιχειρήσετε. Αν θέλετε να βγάλετε εκτός παιχνιδιού έναν Rein, πάρτε έναν καλό Roadhog. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Ετσι να βλεπω τις tryharderies.. Το πρωτο βημα ειναι να ανοιξεις το μικρόφωνο το δευτερο να μην ακουγεσαι λες και εισαι μεσα στο μετρο η στη μεση του τυφωνα και το τριτο το μονο που ξερεις να λες να μην ειναι "newb tieem", "ΚURWA" και τα σχετικα, 3 απλά βήματα για μια καλη competitive εμπειρία.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δεν υπαρχει πραγματικο counter στο παιχνιδι αφου ολα ειναι υπο προυποθεσεις και κυριως αναλογα την αντιπαλη ομαδα αλλα και την δικη σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stylianosst Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Καλησπερα παιδια γνωριζει καποιος πως μπορω να αγορασω το overwatch μεσα απο το battlenet με 40 euro? Δεν δεχεται ουτε καρτες ουτε paypal... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Belisarius Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δεν υπαρχει πραγματικο counter στο παιχνιδι αφου ολα ειναι υπο προυποθεσεις και κυριως αναλογα την αντιπαλη ομαδα αλλα και την δικη σου. Προφανώς αλλά ένας καλός Roadhog τον έχει άνετα τον Reinhardt. Mε hook σταματάει το charge και στοχεύει εύκολα στη μάπα του Rein που έχει φύγει με 3 hits ενώ όσο και να τον χτυπήσει ο Rein μπορεί να κάνει heal στον εαυτό του. Τα ξέρεις ειδικά εσύ καλύτερα. Ο Reaper είναι tank buster γενικότερα. Σου λέω τι βλέπω εγώ ως Reinhardt αν και το ισορροπούμε ως ομάδα λόγω των D.Va που μπορούν να αναλάβουν τον Roadhog σχετικά εύκολα. Tryhardεριά το να ανοίξεις το μικρόφωνο και να πεις στους άλλους: ''Παιδιά, έρχονται από δεξιά'' Γι αυτό μόνο με team σε ranked matches για να μην χαλάσουμε την competitive εμπειρία των hanzo ή των widowmakers σε control point. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ShooterX Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Καλησπερα παιδια γνωριζει καποιος πως μπορω να αγορασω το overwatch μεσα απο το battlenet με 40 euro? Δεν δεχεται ουτε καρτες ουτε paypal...2 κάρτες(prepaid blizzard) από public και καθάρισες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Προφανώς αλλά ένας καλός Roadhog τον έχει άνετα τον Reinhardt. Mε hook σταματάει το charge και στοχεύει εύκολα στη μάπα του Rein που έχει φύγει με 3 hits ενώ όσο και να τον χτυπήσει ο Rein μπορεί να κάνει heal στον εαυτό του. Τα ξέρεις ειδικά εσύ καλύτερα. Ο Reaper είναι tank buster γενικότερα. Σου λέω τι βλέπω εγώ ως Reinhardt αν και το ισορροπούμε ως ομάδα λόγω των D.Va που μπορούν να αναλάβουν τον Roadhog σχετικά εύκολα. Tryhardεριά το να ανοίξεις το μικρόφωνο και να πεις στους άλλους: ''Παιδιά, έρχονται από δεξιά'' Γι αυτό μόνο με team σε ranked matches για να μην χαλάσουμε την competitive εμπειρία των hanzo ή των widowmakers σε control point. Γιαυτο και δεν με βλεπεις να σχολιαζω για τα περι counter. Ειναι ολα κατω απο προυποθεσεις. Γιατι και ο Genji πχ ,που πρεπει να θεωρειται απο τα πιο ευκολα counter που μπορουν να ερθουν στο μυαλο καποιου για τον bastion,αν δεν εχει Deflect τοτε κλαφτα Χαραλαμπε . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 hit-hide,hit-hide,hit-hide. Aμα γινεται και λιγο χαμουλης και μπαινει το αλλο team απο πολλες μεριές και δεν ειναι απλα ενα choke point,ευκολο. ο Bastion κανει hide επισης...και μετα auto-repair. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 ο Bastion κανει hide επισης... Γελαω.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stylianosst Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 2 κάρτες(prepaid blizzard) από public και καθάρισες.. Απο που μπορω να τις παρω φιλε μου; ειμαι απο θεσσαλονικη και δεν εχει στα public μονο αγρινιο και αθηνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Πραγματικά δεν ξέρω τον στόχο των προγραμματιστών με την Symmetra αλλά δεν είναι counter για Reinhardt. Μην το επιχειρήσετε. Αν θέλετε να βγάλετε εκτός παιχνιδιού έναν Rein, πάρτε έναν καλό Roadhog. εχω ριξει Rein με Symmetra. το θεμα ειναι να εχεις ελευθερια κινησεων ωστε να γυρνας γυρω του συνεχεια και σε αποσταση ασφαλειας. αλλα ναι ο Roadhog ειναι το καλυτερο counter για Reinhardt. Γελαω.... ακομη salty απο το χτεσινο παιχνιδι εισαι, Fulgore? θα σου περασει. Απο που μπορω να τις παρω φιλε μου; ειμαι απο θεσσαλονικη και δεν εχει στα public μονο αγρινιο και αθηνα μπορεις να τις παραγγειλεις και ονλινε απο το public. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stylianosst Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 εχω ριξει Rein με Symmetra. το θεμα ειναι να εχεις ελευθερια κινησεων ωστε να γυρνας γυρω του συνεχεια και σε αποσταση ασφαλειας. αλλα ναι ο Roadhog ειναι το καλυτερο counter για Reinhardt. ακομη salty απο το χτεσινο παιχνιδι εισαι, Fulgore? θα σου περασει. μπορεις να τις παραγγειλεις και ονλινε απο το public. http://www.public.gr/product/gaming/prepaid-cards/blizzard-battlenet-gift-card-20%E2%82%AC-prepaid-card/prod7940832pp/ απο εδω λεει μονο στα καταστηματα ...στειλε ενα λινκ γιατι εχουμε αρρωστησει 3 ατομα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 ακομη salty απο το χτεσινο παιχνιδι εισαι, Fulgore? θα σου περασει. Ποιος ειναι ο Salty ρε συ Killik? Ειναι δυνατον να μου βαζεις διπλα με την Pharah τον Bastion σε hit-hide ?? Επισης για το αλλο που λες γιατι ψεμματα ελεγα? Και μιας και το ανεφερες αυτο παει και για αλλα ατομα ενημερωτικα. Γραφεις μετα απο καποια παιχνιδια που χαναμε τι δεν παει καλα. Σου γραφω ασε τις αλχημιες και πιασε 1-2χαρακτηρες απο καθε ρολο να τους μαθεις να τους παιζεις στα χερια(να κανεις παπαδες που λεμε)και μετα θα δεις πως θα πηγαινουν τα περισσοτερα παιχνιδια. Μου απαντας''οχι θελω να τους μαθω ολους ταυτοχρονα και δεν αρα δεν καθομαι να μαθω ξεχωριστα''. Και σου ειπα οτι με τετοια νοοτροπια δεν προκειται να πας μπροστα,ειδικα τωρα που εχεις ξεφυγει αρκετα και σε lvl,κοινως δεν ειμαστε ακομα στις αρχες που κανουμε πειραματισμους. Αν αυτο σου ακουγεται περιεργο ή εισαι της νοοτροπιας''να παιζουμε ολοι μαζι παιχνιδια σαν ομαδα αλλα να μην δεχομαστε κριτικη(δεν μιλαω να βριζει ο ενας τον αλλον)''τοτε τι να σου πω. Εγω πχ γιαυτο το λογο χτες ξεκινησα μερικα παιχνιδια να μαθω τον Lucio γιατι μονο με mercy δεν γινεται δυστηχως οπως το ιδιο και με Pharah. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosggg3 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Απο που μπορω να τις παρω φιλε μου; ειμαι απο θεσσαλονικη και δεν εχει στα public μονο αγρινιο και αθηνα Μπορεις να αγορασεις το overwatch με οποιαδηποτε καρτα batllenet gift card. Παρε οποια βρεις, εγω το πηρα με τις heroes of the storm card. Δεν υπαρχουν 2 καρτες στη θεσσαλονικη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις