Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

όλα αυτά που λες είναι άκυρα, μιλάς για τα 2 games λες και οι αντίπαλοι που παίζεις είναι bots και όχι αληθινοί άνθρωποι η λες και το overwatch παίζεται με aim assist. Στο cs πρέπει να tryhardareis ενώ στο ow όχι .. έτσι .. γενικά και αόριστα! πως δεν καταλαβαίνεις πόσο άκυρο είναι αυτό που λες απορώ. 

Όταν μπει το ranked mode πάνε παίξε στο top 5% του ladder και πες μου οτι δεν χρειάζεται να "tryhardreis" .. 

ελεος

Alex αν και γενικα εισαι σοβαρος poster και εχεις γνωσεις εδω εχεις λαθος, στο csgo θελει mechanical skills τα οποια το ow δεν χρειαζεται, ενα απο αυτα ειναι και το aim τουλαχιστον οχι στο βαθμο που το χρειαζεται ενα καθαρόαιμο fps οπως αυτο, αν δεις τα hitboxes του παιχνιδιου ειναι γελοια δες πχ hitbox hanzo στο 4:06, του csgo δεν ειναι τοσο καλα αλλα απο την αναποδη αν βαλεις και το first shot innac που υπαρχει σε long range καταλαβαινεις..

Επισης το 5% του ow στο ranked δεν ειναι τιποτα τουλαχιστον ακομα που ειναι τοσο φρεσκο, ο bawsy ειναι στο 3% οσο ειναι το supreme rank στο csgo το οποιο ειναι 4 χρονια game και δεν θελει μονο mechanical skills για να ανεβεις θελει και game sense, πραγματα τα οποια θες ανετα 1k+h για να πεις οτι εισαι ενταξει με την προϋπόθεση οτι νιωθεις κιολας αλλοι θα κανουν cap πολυ χαμηλοτερα.

Δεν θα ειχε κανενα προβλημα και χωρις tryhard να ειναι πανω απο 5% στο ow σε ατομικο skill γιατι εχει ηδη fundamentals το limit του θα ηταν η ομαδα κατι που ισχύει και στο csgo αλλα λογο της φυσης του game ο bawsy επειδη εχει καλο aim μπαινει παιρνει το aim duel ανοιγει το site 4vs5 και αν νιωθουν λιγο οι συμπαικτες του ειναι gg δεν εχεις να κανεις με bad team picks κτλπ. Αυτο που εχω καταλαβει οτι τον πειραζει ειναι οτι παραείναι teamplay class και abilities based και οχι τοσο individual skill.

Εχω πχ φιλο ασχετο με fps που παιρνει soldier μονο και ριχνει 30αρια σχετικα συχνα και gold medal, ο τυπος δεν εχει ιδεα ουτε απο sensitivity ουτε τιποτα αν μπει csgo η quake live θα τα παει υπερβολικα χειροτερα ισως και θα απογοητευτεί και δεν θα ξαναπαιξει, εκει πετυχε η blizzard οτι κανει τον ασχετο να νομίζει οτι κατι κανει και εχει καποιο skill. Δεν ειναι κακο αυτο για καποιους αλλα δεν ειναι και κακο να το αναφερουμε δεν λεμε οτι το παιχνιδι ειναι αποτυχια για αυτο το λογο.

Θεωρω ακυρη τη συγκριση με το csgo ειδικα σε θεμα aim κτλπ, quake live αν κρινω απο το πρωτο game μου επισης εντελως ακυρη η διαφορα ειναι χαώδης.. :P

Ολα αυτα μην τα βλεπετε flame η οτιδηποτε και εγω παιζω το παιχνιδι και το διασκεδαζω παρα πολυ με παρεα ειναι απλα κριτική σε καποια mechanics του ειδικα σε σχεση με αλλα games μιας και αναφέρθηκαν.

• Like 5
Δημοσ.

το λες και μόνος σου , 95% ladder χαλαρά και στο top 5% tryhard ez4bowsy :P . προφανώς σε όλα τα πράματα στην ζωή αν δεν προσπαθείς δεν καταφέρνεις τίποτα. απλά λέω ότι στο cs όλα κρίνονται στην στιγμή, στο milisec, στο kill. ένα head να φας και gg, είναι πιο punishing το death γιατί είσαι - στο round. απο την άλλη το ow και να αστοχήσεις κ λίγο ή να πάρεις κ 1 2 death δεν χάθηκε και το game, αρκεί στα chokepoints του map, να τους παίρνετε teamkill ή να βαστάται ως defenders. ποιός απο δω παίζει cs ή ασχολείται με fps και είναι αντίθετος , έλα να τρελαθούμε στο τέλος...

Ρε φιλαράκι, αφού δεν τι γουστάρεις το OW, τι μπαίνεις κάθε μέρα στο thread και το κραζεις. Πάνε παίξε το παιχνιδάκι σου, και άσε εμείς που το γουστάρουμε να μιλήσουμε για το παιχνίδι. Δεν είναι versus το thread, ούτε metacritic. Μπήκες είπες την άποψή σου μια, δύο φορές, βλέπεις δεν καταλαβαινουμε, δεν μας απασχολεί. Αν θέλαμε μιλοσεκόντ και ιστορίες θα παίζαμε cs, αλλά απότι βλέπεις οβεργοτς παίζουμε και το γουστάρουμε.

• Like 1
Δημοσ.

Θα το συνέχιζα αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι μεγάλος θαυμαστής του counterstike και δεν έχω αφιερώσει τον χρόνο που απαιτείται για να έχω πιο εμπεριστατωμένη άποψη για αυτό το game οπότε, I will take your word for it.

Προφανώς το ladder του overwatch θα θέλει 1-2 χρονάκια μέχρι να ωριμάσει αλλά από εκεί και πέρα αν αναλογιστούμε την επιτυχία του θα είναι υψηλό το επίπεδο. 

Εγώ δεν υποτιμάω καθόλου το strategic skill που απαιτείται από το OW και δεν περιορίζεται μόνο στο "πως θα κάνω counter". Αυτού του είδους το strategic skill σπανίζει στα παραδοσιακά FPS και "συμπληρώνει" όποια χαλαρότητα υπάρχει στα mechanical. 

-------------------

χτες μπήκα 10 games αλλά τα έκανα σκατα.. δεν πήγαινε η μέρα και τα matchups ήταν χάλια. Δοκίμασα genji και μου άρεσε αν τον δουλέψω υπάρχει ελπίδα να μην suckarω με αυτόν. Επίσης έπαιξα Mei - LOL ez mode όποιος είναι τελείως κουλός αλλά θέλει να προσφέρει θα πρότεινα mei. 

Δοκίμασα και D.Va και απλά δεν μου ταιριάζει καθόλου.. δεν έχω ελπίδα εκεί.. την παρατάω όπως είναι.

• Like 1
Δημοσ.

χτες μπήκα 10 games αλλά τα έκανα σκατα.. δεν πήγαινε η μέρα και τα matchups ήταν χάλια. Δοκίμασα genji και μου άρεσε αν τον δουλέψω υπάρχει ελπίδα να μην suckarω με αυτόν. Επίσης έπαιξα Mei - LOL ez mode όποιος είναι τελείως κουλός αλλά θέλει να προσφέρει θα πρότεινα mei. 

Βιαζεσαι να μιλησεις alex. Η mei μονο easy mode δεν ειναι και ειδικα για κουλος που λες. Ισα ισα που η Mei και αν θελει skill απο πλευρας wall positioning(μπορει να το χρησιμοποιησει ακομα και για να ανεβει σε ψηλα σημεια αυτη ή οι συμπαικτες της)αλλα και το οπλο γενικα που εχει δεν ειναι Junkrat ή Soldier που απλα βαρας οτι δεις και προχωραει και ολο και καποιον θα φας.

Δημοσ.

Βιαζεσαι να μιλησεις alex. Η mei μονο easy mode δεν ειναι και ειδικα για κουλος που λες. Ισα ισα που η Mei και αν θελει skill απο πλευρας wall positioning(μπορει να το χρησιμοποιησει ακομα και για να ανεβει σε ψηλα σημεια αυτη ή οι συμπαικτες της)αλλα και το οπλο γενικα που εχει δεν ειναι Junkrat ή Soldier που απλα βαρας οτι δεις και προχωραει και ολο και καποιον θα φας.

Δεν αμφιβάλω έχω δει καταπληκτικά video με συνδιασμό Μei + bastion που εμφανίζεται από το πουθενά λόγω wall.

Αυτό που λες όμως μπορεί να κάνει apply σε οποιονδήποτε χαρακτήρα, όλοι έχουν βάθος και πολυπλοκότητα όταν παίζονται σε υψηλό level. Το ίδιο μπορώ να πω για τον Junkrat πχ που μπορεί να κάνει "rocket jumps".

Για το όπλο εξαρτάται, αν μιλάμε για "στενά μαρκαρίσματα" και 1v1 & left click με την Mei κερδίζεις και blindfolded, για αυτό μιλάω.

Το right click της είναι άλλη ιστορία.

• Moderators
Δημοσ.

Εγώ πάντως όποτε πάρω Mei...συνήθως τα κάνω σκ@τά. :P

Eυτυχώς δεν έχω κάνει τα "γνωστά" της (ice wall friendlies, block friendly ultis)...ακόμα.

Γενικά με ομάδα που την συμπληρώνει καλά, μια καλή Mei κάνει παπάδες, αλλά αν σε πάνε τραίνο...δεν θα την ήθελα.

• Like 1
Δημοσ.

Όποτε πήρα Mei τα πήγα πολυ καλά. Έχω σταματήσει πόσους reaper που πήγαιναν να κάνουν ulti ύπουλα απο πίσω. Προχθες στην Hanamura στο δωμάτιο στο τέλος, σκάει μύτη pharah στο πάνω πάτωμα και ξεκινάει να ρίχνει ultimate, της πετάω ένα ice wall στη μάπα και πέθανε απο τον εαυτό της αφού τα πυραυλάκια σκάγαν μπροστά της.

Ο χαρακτήρας που δεν μπορώ καθόλου είναι η D.Va, όταν την έχω αντίπαλο δεν ψοφάει με τίποτα, όταν πάω να δοκιμάσω εγώ με 2 βολές με έχουν ρίξει.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...