Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

klainmaingr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δεν κατάλαβα τι από αυτά που είπα δεν ισχύει?

Τι σχέση έχει η tracer με τα 50 eliminations? Γιατί το γεγονός ότι ένας παίχτης έχει 50 eliminations πρέπει να σημαίνει ότι ένα game ήταν καλό η πρέπει να μου μείνει? Ισα ίσα το ότι έκανε 50 eliminations ένας παίχτης σημαίνει ότι από την μια μεριά ήταν και κουλοί, και ανοργάνωτοι (εκτός από ότι ο τύπος ήταν καλός παίχτης δεν το αμφισβητώ αυτό) 

Καλό game εννοώ πχ σε offence καλό tank (προσωπικά προτιμώ αρχή με 2 τανκς), τα οποία είναι μπροστά healer πίσω τον οποίον προστατεύουν, offensive picks με νόημα που το positioning τους είναι σε στρατηγικό σημείο (πχ ο bastion που κάνει defend να μην είναι δυνατόν να επιβιώσει πάνω από 4-5 sec αφού γίνει minigun) κτλ.  

Στα 99% των games γίνεται offence με ένα tank (και άμα) 1-2 snipers, ripper που σολάρει στο θεό και δεν έχεις ιδέα που είναι, ο καθένας επιτίθεται μόνος κτλ. Αυτά θα αλλάξουν αφού μπει το ranked και αφού ανέβουμε κοντά στο 50% Μην περιμένετε να αλλάξουν ποτέ στο player match, δεν υπάρχει περίπτωση. 

Μισα πραγματα διαβασες. Εγω ειπα lvl 14 tracer να εχει 50 eliminations οχι γενικα οτι πολλα eliminations=wow.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για 2 healers δεν ξέρω αλλά 2 tanks και ο ένας πάντα Reinhart το έχω στανταράκι. Αν παίζουν 2 healers o ένας θα είναι Lucio... 

Μισα πραγματα διαβασες. Εγω ειπα lvl 14 tracer να εχει 50 eliminations οχι γενικα οτι πολλα eliminations=wow.

όλο το διάβασα αλλά είναι μπερδεμένο δεν βγαίνει ξεκάθαρο νόημα. Ξαναδιάβαστο εσύ και πες μου αν καταλαβαίνεις κάτι ξεκάθαρο. Λες ότι "αυτό" που λέω δεν ισχύει παρόλο που δεν είπα μόνο ένα πράμα, δίνεις ένα παράδειγμα με μια tracer που δεν εξηγείς για πιο λόγο το αναφέρεις και μετά μου λες ότι δεν μου μένουν τα παιχνίδια γιατί παίζω λίγα (παρόλο που δεν ξες πόσα παίζω και για πιο λόγο λέω αυτά που λέω η τι περιμένω να δω από ένα υψηλό ποιοτικά game).

O τύπος μπορεί να έχει 5 account η να ήταν pro quake 3 player, το level σε αυτό το game δεν σημαίνει απαραίτητα κάτι αφού φαρμάρεται. Μόνο το skill level στο ranked (όταν βγει) θα σημαίνει κάτι. 

Εδω κανει quote εμενα που κανω inside jokes να πει τον πονο του για τα heals/tanks.. :P

Μια που λετε για quake και οτι επηρεάστηκε το ow απο αυτο η εχει επιρροές τεσπα(LOL) να πω απλα οτι ow αν παρω dps δεν εχω κανενα προβλημα να κανω πολλα eliminations(υπαρχουν και games που σε κανουν shut down ok αλλα λογο team effort) και στο πρωτο μου match εριξα 40 και πηρα και potg ez. Πηρα quake live στο sale να το δω λιγο, μπηκα πρωτο game duel και εχασα 38-0... (εχω sc στο σπιτι :P) ουτε 1 kill δεν πηρα οποτε το skill cap του quake δεν εχει καμια σχεση με το ez peasy ow, αυτο ελεγε και ο bawsy πριν με λιγα λογια και πεσατε να τον φατε..

Αμα θες να tryhardareis τα team setup μετρανε δεν εχει καποιο individual skill μεγαλο.. Και το ranked farm θα θελει, κλασσικα παιζεις το meta και σπαμμαρεις games μεχρι να ανεβεις, για παραδειγμα στο quake η στο csgo το individual skill πρεπει να το δουλέψεις παρα πολλες ωρες για να σταθείς στα υψηλα ranks ακομα και τελειο teamwork να εχετε θα γίνεσαι outaim και θα μενετε 4 vs 5 και gg, στο ow δεν ισχυει κατι τετοιο πολυ πιο γρηγορα φτανεις το individual skill που χρειάζεται. Ειναι περισσότερο moba χωρις τα mechanical skills που χρειάζονται παρα fps.

Γνωμη μου οπως το εχω δει μεχρι στιγμης..

• Like 1

εχει κανείς ιδέα πότε να περιμένουμε το ranked?

Άρχισα να νιώθω άνετα με phara είμαι πλέον συνήθως πάνω από 15 eliminations ανα match. Με Reinhart όμως συνεχίζει το υψηλό winrate. 

Στόχος κάθε match ένα gold metal minimum. Συνήθως το καταφέρνω και όταν μου ξεφεύγει είναι silver. 

Έχω πάρα πολλά να μάθω ακόμα βεβαία και πολύ περιθώριο για βελτίωση, αλλά αν δεν βγει το ranked δεν θα ανέβει η ποιότητα των games.. μέχρι τώρα ζήτημα να έχω δει 5 games άξια αναφοράς και αυτά ήταν από ομάδες που είχαν αστεράτους μέσα. 

Αν πας 6άδα με φίλους/γνωστούς σου θα συναντήσεις μια αντίστοιχη 6άδα και θα δεις ότι υπάρχει τεράστια ποιότητα και δυσκολία. Αν πας μόνος ή με άλλον έναν δεν έχουν καμία σχέση τα παιχνίδια.

Μάλλον αύριο θα μπει ranked που γίνεται και το maintenance της blizzard.

Κατά τα άλλα και εγώ έχω νευριάσει λίγο γιατί κανένας δεν παίρνει tank και αναγκάζομαι να παίρνω εγώ για να έχουμε καμιά ελπίδα. Χθες απο τα 15 παιχνίδια, στα 10 έπαιζα αποκλειστικά με Rreinhardt. Μάλιστα μια φορά βγήκα και play of the game με χρυσό στα eliminations να φανταστείτε.

Εγώ έτσι ξεκίνησα με Reinhardt... γιατί δεν έπαιρνε κανένας tank... και κατέληξα να μετράω 102 ώρες μαζί του. Ένας Reinhardt με σωστό charging, σωστή χρήση της ulti και χάρη στο cleave dmg του μπορεί να κάνει πολλά kills και να είναι 1ος ή 2ος στην ομάδα του στις διάφορες στατιστικές κατηγορίες. Βέβαια το κακό είναι ότι δεν μπορείς να κρυφτείς εύκολα και θα έχεις deaths αφού θα πέφτουν όλοι πάνω σου αλλά σε γενικές γραμμές με λίγη συνήθεια θερίζει. Στην αρχή δυσκολεύτηκα πολύ μετά όμως μπαίνεις σε ένα κλίμα έντασης που ενεργοποιεί όλες σου τις αισθήσεις. Είμαι στα 15.38 eliminations per game ενώ στην αρχή βρισκόμουν γύρω στα 12.

Edit: Παρατήρησα ότι έχω το μεγαλύτερο μέσο όρο eliminations per game στο top 50 της Ευρώπης by total score ως Reinhardt με βάση το masteroverwatch.  :shock: Πρέπει να περιορίσω τα deaths βέβαια.
  • Like 1

Εδω κανει quote εμενα που κανω inside jokes να πει τον πονο του για τα heals/tanks.. :P

Μια που λετε για quake και οτι επηρεάστηκε το ow απο αυτο η εχει επιρροές τεσπα(LOL) να πω απλα οτι ow αν παρω dps δεν εχω κανενα προβλημα να κανω πολλα eliminations(υπαρχουν και games που σε κανουν shut down ok αλλα λογο team effort) και στο πρωτο μου match εριξα 40 και πηρα και potg ez. Πηρα quake live στο sale να το δω λιγο, μπηκα πρωτο game duel και εχασα 38-0... (εχω sc στο σπιτι :P) ουτε 1 kill δεν πηρα οποτε το skill cap του quake δεν εχει καμια σχεση με το ez peasy ow, αυτο ελεγε και ο bawsy πριν με λιγα λογια και πεσατε να τον φατε..

Αμα θες να tryhardareis τα team setup μετρανε δεν εχει καποιο individual skill μεγαλο.. Και το ranked farm θα θελει, κλασσικα παιζεις το meta και σπαμμαρεις games μεχρι να ανεβεις, για παραδειγμα στο quake η στο csgo το individual skill πρεπει να το δουλέψεις παρα πολλες ωρες για να σταθείς στα υψηλα ranks ακομα και τελειο teamwork να εχετε θα γίνεσαι outaim και θα μενετε 4 vs 5 και gg, στο ow δεν ισχυει κατι τετοιο πολυ πιο γρηγορα φτανεις το individual skill που χρειάζεται. Ειναι περισσότερο moba χωρις τα mechanical skills που χρειάζονται παρα fps.

Γνωμη μου οπως το εχω δει μεχρι στιγμης..

Ναι αλλα το θεμα ειναι που κολλαει το Quake και τα eliminations με το Overwatch που ειναι περισσοτερο διπλα στο Team fortress 2?Γιατι ολα τα παιχνιδια που εχουν αναφερθει ειναι ολα(Counter strike,Battlefield,Quake και δεν ξερω και εγω τι αλλο)και δεν εχει αναφερει σαν πιο κοντα στα δεδομενα του Overwatch το Team Fortress 2 κανεις??

Τι να το κανω το παραπανω παραδειγμα σου προς elimination/kills αν εγω εχω main στο Overwatch τα support ?

Για το team setup και premade βεβαια συμφωνω.

Για 2 healers δεν ξέρω αλλά 2 tanks και ο ένας πάντα Reinhart το έχω στανταράκι. Αν παίζουν 2 healers o ένας θα είναι Lucio... 

όλο το διάβασα αλλά είναι μπερδεμένο δεν βγαίνει ξεκάθαρο νόημα. Ξαναδιάβαστο εσύ και πες μου αν καταλαβαίνεις κάτι ξεκάθαρο. Λες ότι "αυτό" που λέω δεν ισχύει παρόλο που δεν είπα μόνο ένα πράμα, δίνεις ένα παράδειγμα με μια tracer που δεν εξηγείς για πιο λόγο το αναφέρεις και μετά μου λες ότι δεν μου μένουν τα παιχνίδια γιατί παίζω λίγα (παρόλο που δεν ξες πόσα παίζω και για πιο λόγο λέω αυτά που λέω η τι περιμένω να δω από ένα υψηλό ποιοτικά game).

O τύπος μπορεί να έχει 5 account η να ήταν pro quake 3 player, το level σε αυτό το game δεν σημαίνει απαραίτητα κάτι αφού φαρμάρεται. Μόνο το skill level στο ranked (όταν βγει) θα σημαίνει κάτι. 

Ναι με την μονη διαφορα οτι και 10account να εχει σε περιπου 1 μηνα που εχει βγει το παιχνιδι θελει χερακια για να κανεις αυτο το score και με αυτο τον ηρωα ο οποιος ειναι ψωμι. Επισης ειναι και αυτο που ανεφερε ο Beli οτι τα premade οπως και να εχει ειναι πιο ανταγωνιστικα απο το να μπαινω solo ή με αλλο ενα στο παιχνιδι.

Αυτο που θελω να σου πω με τα παραπανω ειναι οτι αν δεν μπαινεις premade πιο πολυ θα σου μεινει καποιος αντιπαλος ή συμπαικτης στην ομαδα που τα πηγε καλυτερα απο τον μεσο ορο αυτων που παιζεις μαζι ή αντιπαλους παρα καποιο memorable παιχνιδι γενικα,γιαυτο και ανεφερα αυτη την tracer σαν παραδειγμα.

Ναι μπαινω μόνο solo και σίγουρα αν μπω premade τα games θα είναι υψηλότερης ποιότητας αυτο εξυπακούεται.

Στο ranked νομίζω και σολο όσο ανεβαίνεις θα βλέπεις καλά games.

Με τον HD διαφωνω σε γενικές γραμμές, όταν μπαίνουν τα ranked modes και τα ΜΜΡ χρειάζεται skill. Δεν έχει σημασία αν παίζεις ναρκαλιευτη ή quake πάντα θα υπάρχει ο ΧΨ που είναι απλά πιο skilled ότι και να κάνεις θα χάνεις. Δεν υπάρχει game που θέλει λιγότερο skill και game που θέλει περισσότερο, δεν είναι single player campaign.

Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί σας χαλάει ότι το skill στο overwatch δεν είναι μονόπλευρο και 100% "mechanical" όπως στο q3 πχ αλλά χρειάζεται και αλλού είδους γνώση (team composition, counterpicking, objective tactics κτλ).

Τα hitboxes είναι μεγαλύτερα, so what? Για όλους είναι μεγαλυτερα. Όταν φτάσει ή μερα που οι top Pharah και widowmaker έχουν όλοι 100% accuracy και όλα headshots τότε θα παραδεχτώ ότι υπάρχει πρόβλημα καθώς οι τοπ παίχτες θα φαίνεται ότι εσφαλμένα έχουν ακριβώς ίδιο skill. Όσο όμως ο ένας είναι 90 και ο άλλος 91 πχ δεν υπάρχει κανένα προβλημα

Εγώ τα νιάτα μου τα είχα φάει με UT και UT2k4. Το overwatch μου αρέσει τρέλα γιατί συνδιάζει την ταχύτητα του UT με βαθύτερα mechAnics και teamplay. Το ότι είναι πιο κοντα στα moba και το TF είναι θετικό όχι αρνητικο

Κάνα link από masteroverwatch θα βάλει κανείς ή μόνο λόγια είμαστε :D

Εγω ειχα βαλει και πιο παλια κατι σελιδες πιο πισω που με ''κοροιδευε'' ο Ghost οτι ειχα main Mercy αλλα ας το ξαναβαλω http://masteroverwatch.com/profile/pc/eu/Fulgore-2340

Κάνα link από masteroverwatch θα βάλει κανείς ή μόνο λόγια είμαστε :D

Έχω ξαναβάλει: Εδώ το leaderboards με total score για Reinhardts: http://masteroverwatch.com/leaderboards/pc/eu/hero/12/score

Και εδώ το δικό μου: http://masteroverwatch.com/profile/pc/eu/N3ed4KiLLs-2431

wow not bad at all, περιμένα πολύ χειρότερα.

οπότε:

#1 N3ed4KiLLs Rank #16 με Reinhardt

#2 GRLSOV Rank #151με D.Va

#3 Fulgore Rank #313 με Roadhog 

#4 Xvipes Rank #948 με Genji

Πάμε για insomnia 6αδα :D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...