Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και χειρότερα μη σου πω. Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα, ο τύπος εξαφανιζόταν σε κλάσματα δευτερολέπτου και έκανε και το play of the game. Κερδίσαμε όμως 2-1, στον Ilios, παίζαμε εντός έδρας και είχαν μόνο ένα tank που δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει σε 1 rein, 2 D.Va.

• Like 2
Δημοσ.

Μην σας τύχει παιδιά να παίξετε με τον Nova! Ούτε στον εχθρό μου λέμε!

N00bάκι τρελό και παρά πολύ εκνευριστικός τύπος: να βάζω το teleport δίπλα σχεδόν στο point κι εκείνος να χάνεται και να χρειάζεται GPS, να φωνάζει για heal κάθε τρεις και λίγο ενώ βρίσκεται σε σημείο που δεν μπορώ να τον πιάσω με το shift, να βρίζει την αντίπαλη ομάδα επειδή δεν ήξεραν βρισιές στα ρωσικά για να του απαντούν, να την ψωνίζει κάθε φορά που κάνει ένα kill κλπ...Απορώ πώς τον αντέχουν οι ευγενεστατοι συμπαίκτες κ φίλοι του!!!

Αφήστε σας λέω, φρίκη!

Κλασσική γυναίκα που δεν εκτιμάει τίποτα.. :P :P

Λοιπον για να πω την αληθεια, η nenya παιζει symmetra(επειδη εχει ωραιες καμπυλες) της ζηταμε heal δεν μας κανει, βαζει teleport το οποιο βγαινει μεσω λαμιας, καλυτερα να πας με τα ποδια δηλαδη.. :P Μιλαει γαλλικα με την αλλη ομαδα, ουτε ξερουμε τι λεει μπορει να μας βριζει μπορει να τους δινει info μπορει να πετάει απλα random λεξούλες..

Δεν μπορουμε να συγκεντρωθουμε μαζι της γενικα και ο μονος τροπος να κερδισουμε ειναι τα clutch plays μου τα οποια δεν εκτιμάει καν.. Με αντεχουν γιατι τους κανω free boost για ποιο αλλο λογο θα έπαιζαν μαζι μου επειδη ειμαι ομορφος/εξυπνος/αστειος σιγα δεν μετρανε στο ow αυτα.. :P

• Like 1
Δημοσ.

Της ζητάτε heal ως Symmetra να φανταστώ στα πλαίσια του γενικότερου τρολαρίσματος; :P

Η Symmetra ευνοεί τα clutch plays γιατί οι υπόλοιποι παίζουν 5 εναντίον 6 οπότε πρέπει να καλύψουν το κενό. :P

Δημοσ.

Της ζητάτε heal ως Symmetra να φανταστώ στα πλαίσια του γενικότερου τρολαρίσματος; :P

Η Symmetra ευνοεί τα clutch plays γιατί οι υπόλοιποι παίζουν 5 εναντίον 6 οπότε πρέπει να καλύψουν το κενό. :P

Κωλόπαιδα είναι ή άσχετοι. Βασικά ό,τι χαρακτήρα και νά'παιρνα μου ζητούσαν heal XD τστστστς. Νά'μαι με την φάρα και να τζετάρω ανέμελα και ν'ακούω τον άλλον να φωνάζει 'ΝΤΙΑΜΠΛΟ ΧΙΛ ΡΕ ΧΙΛ!'

Εσύ ghost με κόμπλαρες :P δεν μπορούσα λοιπόν να εκφραστώ αφού στρίμαρες. Έπρεπε να είμαι σοβαρή και σιωπηλή.

Δημοσ.

Οχι της ζητάω heal με symmetra στα σοβαρα, θελω να με helarei η nenya οτι char και να παιρνει αλλιως δεν μπορω να παιξω. Αλλα δεν κανει τίποτα οποτε χανουμε..

noob tiemates gg

• Like 1
Δημοσ.

Οχι της ζητάω heal με symmetra στα σοβαρα, θελω να με helarei η nenya οτι char και να παιρνει αλλιως δεν μπορω να παιξω. Αλλα δεν κανει τίποτα οποτε χανουμε..

noob tiemates gg

Περαν της πλακας γιατι απαγορευεται να παρει κανεις αλλος support?Το λεω γιατι γενικα το παρατηρω αυτο στα παιχνιδια που κυριως τα support(και μετα τα tanks)ειναι αυτοι που δεν  τους παιρνει σχεδον κανεις. Και να πω οτι ο αλλος μου παιρνει dps γιατι νιωθει και κανει δουλεια να πω παει στο διαολο.....

Δημοσ.

εχει κανείς ιδέα πότε να περιμένουμε το ranked?

Άρχισα να νιώθω άνετα με phara είμαι πλέον συνήθως πάνω από 15 eliminations ανα match. Με Reinhart όμως συνεχίζει το υψηλό winrate. 

Στόχος κάθε match ένα gold metal minimum. Συνήθως το καταφέρνω και όταν μου ξεφεύγει είναι silver. 

Έχω πάρα πολλά να μάθω ακόμα βεβαία και πολύ περιθώριο για βελτίωση, αλλά αν δεν βγει το ranked δεν θα ανέβει η ποιότητα των games.. μέχρι τώρα ζήτημα να έχω δει 5 games άξια αναφοράς και αυτά ήταν από ομάδες που είχαν αστεράτους μέσα. 

Δημοσ.

Καλα αυτο που λες δεν ισχυει ή απλα σου ετυχε. Γιατι και εγω οταν επαιζα με τον Ghost μαζι(γυρω στα 60-70lvl εμεις)ειχαμε Tracer 14lvl παρακαλω που πρεπει να τελειωσε με κοντα 50eliminations στο ενα παιχνιδι και στο αλλο γυρω στα 35-40.Δεν ξερω πως και τι αλλα σου λεω. Το γεγονος οτι οντως δεν σου μενουν πολλα παιχνιδια αξια αναφορας οφειλεται κυριως και στην μικρη διαρκεια/πληθως των παιχνιδιων που παιζεις γιαυτο και ακουγεται τοσο εντονο. 

• Like 1
Δημοσ.

Καλα αυτο που λες δεν ισχυει ή απλα σου ετυχε. Γιατι και εγω οταν επαιζα με τον Ghost μαζι(γυρω στα 60-70lvl εμεις)ειχαμε Tracer 14lvl παρακαλω που πρεπει να τελειωσε με κοντα 50eliminations στο ενα παιχνιδι και στο αλλο γυρω στα 35-40.Δεν ξερω πως και τι αλλα σου λεω. Το γεγονος οτι οντως δεν σου μενουν πολλα παιχνιδια αξια αναφορας οφειλεται κυριως και στην μικρη διαρκεια/πληθως των παιχνιδιων που παιζεις γιαυτο και ακουγεται τοσο εντονο. 

Δεν κατάλαβα τι από αυτά που είπα δεν ισχύει?

Τι σχέση έχει η tracer με τα 50 eliminations? Γιατί το γεγονός ότι ένας παίχτης έχει 50 eliminations πρέπει να σημαίνει ότι ένα game ήταν καλό η πρέπει να μου μείνει? Ισα ίσα το ότι έκανε 50 eliminations ένας παίχτης σημαίνει ότι από την μια μεριά ήταν και κουλοί, και ανοργάνωτοι (εκτός από ότι ο τύπος ήταν καλός παίχτης δεν το αμφισβητώ αυτό) 

Καλό game εννοώ πχ σε offence καλό tank (προσωπικά προτιμώ αρχή με 2 τανκς), τα οποία είναι μπροστά healer πίσω τον οποίον προστατεύουν, offensive picks με νόημα που το positioning τους είναι σε στρατηγικό σημείο (πχ ο bastion που κάνει defend να μην είναι δυνατόν να επιβιώσει πάνω από 4-5 sec αφού γίνει minigun) κτλ.  

Στα 99% των games γίνεται offence με ένα tank (και άμα) 1-2 snipers, ripper που σολάρει στο θεό και δεν έχεις ιδέα που είναι, ο καθένας επιτίθεται μόνος κτλ. Αυτά θα αλλάξουν αφού μπει το ranked και αφού ανέβουμε κοντά στο 50% Μην περιμένετε να αλλάξουν ποτέ στο player match, δεν υπάρχει περίπτωση. 

• Like 1
Δημοσ.

Μάλλον αύριο θα μπει ranked που γίνεται και το maintenance της blizzard.

Κατά τα άλλα και εγώ έχω νευριάσει λίγο γιατί κανένας δεν παίρνει tank και αναγκάζομαι να παίρνω εγώ για να έχουμε καμιά ελπίδα. Χθες απο τα 15 παιχνίδια, στα 10 έπαιζα αποκλειστικά με Rreinhardt. Μάλιστα μια φορά βγήκα και play of the game με χρυσό στα eliminations να φανταστείτε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...