Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ελα ενταξει με το reddit τωρα τα ισοπεδωσανε ολα.1000 φορες να δινανε access στα ατομα που εχουν σκασει λεφτα (δεν ειμαι ενας απο αυτους)στην blizzardskrutz και οχι random απο reddit.

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτα τα wave για ποσα περιπου ατομα ειναι???Μου φενεται λιγο περιεργο να μην εχει παρει ακομα εστω 1 ατομο invite στο insomnia.

Δημοσ.

Αυτα τα wafe για ποσα περιπου ατομα ειναι???Μου φενεται λιγο περιεργο να μην εχει παρει ακομα εστω 1 ατομο invite στο insomnia.

Εχει παρει ενας απο δω.Post #93

Αλλα και παλι,μονο και μονο απο το reddit βλεπεις οτι ειναι πολυ λιγα τα ατομα που παιρνουν.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτα τα wave για ποσα περιπου ατομα ειναι???Μου φενεται λιγο περιεργο να μην εχει παρει ακομα εστω 1 ατομο invite στο insomnia.

Εγω ειμαι μεσα παιδια απο την 3η μερα, Την πρωτη μερα δωσαν σε streamers κυριως γιαυτο και επεσε κραξιμο. Την 2η και 3η δωσαν στους υπολοιπους απ'οτι καταλαβα. Και ναι ειχα γραψει και εγω σε εκεινο το thread στο reddit που εγραφες το battletag με την ελπιδα να σε κανουν flag. Δεν ξερω αν ειναι το γεγονος οτι εγραψα σε εκεινο το thread παντως εχω beta access :)

Δημοσ.

πάντως όσοι postaran bnet tag στο reddit από τις πρώτες μέρες και στο γνωστό post πήραν. εμείς μάλλον από ότι μίλησα με gm γνωστό θα αρκετστούμε στα σαβ/κα stress test που θα γίνονται μέχρι να γίνει flag το acc μας

Δημοσ.

γράφοντας "overwatch system requirements" τα πρώτα 5 results στο google νομίζω βοηθάνε. γενικά σε pc 6ετίας με μία μετριότατη gpu το παίζει. δεν ξερω γιατί σου φάνηκαν εξωφρενικά του overwatch όταν το sc2 (ή και το hots) έχουν μεγαλύτερα

Δημοσ.

γράφοντας "overwatch system requirements" τα πρώτα 5 results στο google νομίζω βοηθάνε. γενικά σε pc 6ετίας με μία μετριότατη gpu το παίζει. δεν ξερω γιατί σου φάνηκαν εξωφρενικά του overwatch όταν το sc2 (ή και το hots) έχουν μεγαλύτερα

Βασικα μικροτερες απαιτησεις εχει το Heroes of the storm και το Starcraft 2 απο το Overwatch.

http://www.pcgamer.com/overwatch-system-requirements-revealed/

i5 +Amd 7950(δηλαδη R9 380)και Gtx 660 η αληθεια ειναι οτι δεν ειναι δα και μικρες απαιτησεις.

Requirements ξέρουμε? Γιατί κάτι πιτ είδα μου φάνηκαν εξωφρενικά για blizzard

Το εξωφρενικα εν μερη απο που κολλαει??Ενας i5 κακα τα ψεμματα ειναι Must εδω και καιρο για τα παντα ακομα και για το Wow μετα τα τελευταια  expansions. Αλλα και οι καρτες γραφικων αν ψαχνεις με μεταχειρισμενα βρισκεις ανετοτατα. Απλα ο κοσμος εχει συνηθισει απο League of Legends,Counter Strike και Hearthstone απαιτησεις και μολις δει ενως αλλου παιχνιδιου ξαφνικα του δειχνουν τρομερες οι απαιτησεις οπως και εδω.

Δημοσ.

δεν ξερω περιμενα οτι θα παιξει και σε i3 π.χ το i5 το θεωρησα υπερβολη.....

Προφανως και ο i3 ειναι αρκετος αναλογα το συστημα.Δεν νομιζω πχ αν εχεις ενα ακριβο I3 skylake να μην σου τρεχει το παιχνιδι.Απλα βαζουν τους i3 απο πλευρας χρηματων περισσοτερο με την εννοια οτι αυτος που θα βαλει i5 αντι για i3 θα εχει και πιο αξιολογη καρτα γραφικων και παει λεγοντας. Παντως στις απαιτησεις αν καποιος παιζει στα 30fps του minimum απλα δεν αξιζει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...