Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

klainmaingr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τελικά άλλοι τα απολαμβάνουν σε competitive και άλλοι σε casual επίπεδο.

Προσωπικά μου φτάνει το άγχος, η πίεση κ ο ανταγωνισμός στη δουλειά μου κάθε μέρα, οπότε όταν παίζω επιθυμώ να διασκεδάζω κ να χαλαρώνω και χεστηκα για leaderboards και έπαθλα.

Άλλοι την βρίσκουν όμως με τον ανταγωνισμό και τις κατατάξεις και τις επιβραβεύσεις. Fine by me, σεβαστό κ καλά να περνάνε. Αλλά δεν θα ήθελα να βρεθούμε στην ίδια ομάδα κ να με αγχωνουν με την συμπεριφορά τους και την πίεσή τους να κερδίζουμε συνεχώς.

Ας παίζει λοιπόν ο καθένας μας με τα άτομα που το βλέπουν με παρόμοιο τρόπο :) και θα είμαστε όλοι ικανοποιημένοι.

• Like 7
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

εντάξει δε σου θίξαμε και το game σου, την άποψη μου είπα και προφανώς δεν θα κάτσω να διαβάσω 126 pages για να δω ότι τα ίδια τα είπαν κιάλλοι γιατί είναι η αλήθεια. όχι δεν είμαι smurf, όσο για pro cloud9/teamliquid θα το λάβω ως κοπλιμέντο  :-)

εντάξει δε σας θίξαμε και το game σας, την άποψη μου είπα και προφανώς δεν θα κάτσω να διαβάσω 126 pages για να δω ότι τα ίδια τα είπαν κιάλλοι γιατί είναι η αλήθεια. όχι δεν είμαι smurf, όσο για pro cloud9/teamliquid θα το λάβω ως κοπλιμέντο  :-)

Fixed  :-)  Γιαυτο οπως ξαναειπα εκφραζεις αποψη που πιανει ολους(σχεδον)που παιζουν το παιχνιδι και φτασαμε τις 126σελιδες :)

• Like 2

Τοτε δεν υπηρχαν achievements/grind levels κτλπ υπηρχε ενα high score που προσπαθούσες να ξεπεράσεις και pure gameplay τωρα υπαρχουν διαφοροι τροποι να καλυψεις ενα ημιτελές παιχνίδι, βαζεις ενα εθιστικο grind system/skins/ranks κτλπ και θα πιασεις αρκετους ocd gamers να παιζουν non stop για αυτα. Δεν λεω οτι καποιοι δεν παιζουν το game επειδη ειναι ωραιο και το γουσταρουν αλλα και εγω για παραδειγμα που το παιζω εντελως casual πολλες φορες λεω αντε αλλο 1-2 για να παρω το level και τελος, οποτε αυτη η τακτική πιάνει.

το να κανεις high score ηταν το achievement τοτε. γιαυτο και υπηρχε και score ranking στα arcade. τωρα απλως παιρνεις και δωρακια με καθε achievement.

δεν εχει αλλαξει τιποτα στην ψυχολογια του gamer ολες αυτες τις δεκαετιες, να περναει καλα θελει και να νοιωθει οτι ο χρονος που αφιερωνει σε ενα παιχνιδι δεν παει χαμενος, οτι υπαρχει μια ανταμοιβη.

αυτα περι games φτιαγμενα ως ναρκωτικα για ocd gamers κτλ, ειναι τριχες κατσαρες.

το να κανεις high score ηταν το achievement τοτε. γιαυτο και υπηρχε και score ranking στα arcade. τωρα απλως παιρνεις και δωρακια με καθε achievement.

δεν εχει αλλαξει τιποτα στην ψυχολογια του gamer ολες αυτες τις δεκαετιες, να περναει καλα θελει και να νοιωθει οτι ο χρονος που αφιερωνει σε ενα παιχνιδι δεν παει χαμενος, οτι υπαρχει μια ανταμοιβη.

αυτα περι games φτιαγμενα ως ναρκωτικα για ocd gamers κτλ, ειναι τριχες κατσαρες.

Ναι ηταν achievement στη γειτονια σου στην καλυτερη τι συγκρινεις τωρα το pac man και αυτες τις εποχες??, τωρα εχεις ολο το internet να ανταγωνιστεις δεν ειναι το ιδιο πραγμα. Ναι η ανταμοιβή στο ow ειναι τα levels και τα skins αυτη τη στιγμη αυτο λεμε, ελαχιστους ξερω να τους πειραζει η ηττα αφου σε 5min παιζεις αλλο game και δεν μετραει πουθενά.. Πολλα games ειναι φτιαγμενα να ειναι εθιστικα με λαθος τροπο να χτυπανε στον ocd gamer/grinder να σε αναγκαζουν να κανεις farming και απο ουσια και skill τιποτα, τριχες κατσαρες λες εσυ που προφανώς δεν γνωρίζεις.

εχει σημασια; ο στοχος παραμενει ο ιδιος, να ανεβασεις καποιο στατιστικο. τοτε ηταν το high score. τωρα ειναι το level rank. 

το OW ομως δεν ειναι τετοιο παιχνιδι, αυτο λεμε.

μα αυτό ακριβώς λέμε, το ow μετά από κάποιες ώρες και αφού έχεις μάθει το game το μόνο που σε νοιάζει είναι να ανέβεις lvl και να ξεκλειδώσεις τα skins που σαρέσουν, fine by me αλλά μόνο αυτό έχει να σου προσφέρει. δεν σου δίνει την αίσθηση ότι είσαι καλύτερος και βελτιώνεσαι, και προφανώς δεν χρειάζεται κάποια μπούρδα με ωραίο εικονίδιο/ρανκ μετερ ή unique skin για να στο πει αυτό. βλέπε παλιότερες εποχές cs 1.6 quake unreal κτλπ που τα games ήταν διασκεδαστικά με το core/unique gameplay τους και επιβράβευε τον καλύτερο σκιλλζορ. ένα headshot άκουγες στο unreal και λέρωνες τα παντελόνια σου. στο ow ακόμα κ τα POTG σπασμένα είναι

gg no re by blizz

Αύριο μεθαύριο μπαίνει ranked. Ούτε lvl θα σε νοιαζουν, ούτε σκινακια.

Όσο για το κατά πόσο επιβραβευεται κάποιος με σκιλλ, είναι ακριβώς όπως ήταν πάντα. Η ηθική ικανοποίηση είναι πολύ μεγαλύτερη από οποιοδήποτε achievment.

μα αυτό ακριβώς λέμε, το ow μετά από κάποιες ώρες και αφού έχεις μάθει το game το μόνο που σε νοιάζει είναι να ανέβεις lvl και να ξεκλειδώσεις τα skins που σαρέσουν, fine by me αλλά μόνο αυτό έχει να σου προσφέρει. δεν σου δίνει την αίσθηση ότι είσαι καλύτερος και βελτιώνεσαι, και προφανώς δεν χρειάζεται κάποια μπούρδα με ωραίο εικονίδιο/ρανκ μετερ ή unique skin για να στο πει αυτό. βλέπε παλιότερες εποχές cs 1.6 quake unreal κτλπ που τα games ήταν διασκεδαστικά με το core/unique gameplay τους και επιβράβευε τον καλύτερο σκιλλζορ. ένα headshot άκουγες στο unreal και λέρωνες τα παντελόνια σου. στο ow ακόμα κ τα POTG σπασμένα είναι

gg no re by blizz

Αυτό δεν ισχύει. Χθες για παράδειγμα ένιωσα να βελτιώνομαι που καταφέραμε να κερδίσουμε ματς απέναντι σε πολύ δύσκολες αντίπαλες 6άδες. Έχω 1700 currency να κάθονται γιατί δεν ξέρω τι να πάρω, δεν με νοιάζουν καθόλου τα levels παρά μόνο η προσπάθεια για νίκη, ούτε τα skins από την στιγμή που έχω αυτά που θέλω. Δεν ξέρω για ποιό παιχνίδι μιλάτε όσοι γράφεται ότι μετά από κάποιες ώρες σε νοιάζει μόνο να ανέβεις levels.

• Like 1

Αποτυγχανει η αγορα απο το ευρωπαικο store μεσω καρτας. Τι μπορω να κανω?

να αγορασεις απο public(και δεν ξερω αν και ο Γερμανος εχει ακομα)2 battle net gift cards των 20ευρω(αρα συνολο 40ευρω)και το αγοραζεις.

• Like 1

gg no re by blizz

συνεχιζεις να επιμενεις στν πλανη σου. το γεγονος οτι το παιχνιδι προσφερει δωρα σε καθε level, δεν σημαινει οτι αυτος ειναι ο μονος λογος που 10m παικτες παιζουν αυτη τη στιγμη το παιχνιδι.

πχ, εγω πηρα τα 3 σκιν που ηθελα, δεν με νοιαζουν πλεον τα lootbox. γιατι συνεχιζω ομως και παιζω το παιχνιδι, οπως οι υπολοιποι; διοτι ειναι διασκεδαστικο. 

αυτη ειναι η πραγματικοτητα. πως να το κανουμε τωρα; δεν χρειαζεται καποιο online shooter να ειναι Quake,UT,CS για να ειναι καλο. που και παλι, μεσα στο DNA του το OW εχει και αυτα τα παιχνιδια, αφου οι devs του με αυτα μεγαλωσαν και πηραν την εμπνευση τους.

10m παίχτες παίζουν διότι είναι blizzard game είναι fun/casual και ευχάριστα παίζεται με παρέα. διασκεδαστικό είναι αλλά αντοχή στο χρόνο δεν βλέπω όπως προείπα. ουδεμιά σχέση έχει με τα hardcore fps που αναφέρθηκαν, το ow είναι μια μίξη του class based fps tf2 με moba skills. εκεί που τα χαλάει είναι στο gameplay γιατί επικεντρώνεται πάρα πολύ στα skills και στα classes του που κάνουν το gameplay έως και "ασσύμετρο". σπασμένες ulti που δεν χρειάζεται κάποια ικανότητα παρά μόνο υποτυπώδες gamesense σε συνεργασία με τους συμπαίχτες σου. επίσης το άλλο που με χαλάει είναι ο όρος tank. roadhog με 600hp και self heal?, reinhardt με τρελό shield, primal rage winston, soldier 76 aimlock? τεράστιες διαφόρες hp κ.α. οι ultis imo θα έπρεπε να ταν κατί σαν της tracer. θα ήθελα δηλαδή το game να ήταν πιο aim focused, πιο fps , παρά moba.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...