suffocater Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Βρήκατε μέρος να ψάχνετε για ρεαλισμό. Τι εννοείς? Οτι δεν θα μπορούσε να υπάρχει καποιος που ριχνει μονο-hit-ους οπως ο macree (βλέπε λουκυ λουκ),ή να πιστέψεις οτι ανασταινονται νεκροι αλά Mercy?(βλεπε ιωάννου αποκαλυψη, lol ) 1
Belisarius Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Αν βάλουν κάποιο χαρακτήρα με ελληνικό theme, τί θα μπορούσε να είναι;
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Moderators Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Τι εννοείς? Οτι δεν θα μπορούσε να υπάρχει καποιος που ριχνει μονο-hit-ους οπως ο macree (βλέπε λουκυ λουκ),ή να πιστέψεις οτι ανασταινονται νεκροι αλά Mercy?(βλεπε ιωάννου αποκαλυψη, lol ) Θα μας πουν μετά: 1
KilliK Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Αν βάλουν κάποιο χαρακτήρα με ελληνικό theme, τί θα μπορούσε να είναι; ηρακλης ως tank ηφαιστος ως defense ερμης ως offense αφροδιτη ως support η κανα Λεωνιδα με δορυ και ασπιδα. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Moderators Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 https://www.youtube.com/watch?v=pe0SGHyub9Y Edit: Εξάσφαιρο σου λένε μετά. 1
KilliK Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 παρολο την συμβουλη μου, με εγραψε κανονικα. το ξαναβαζει 2η φορα στο ιδιο σημειο και καταστρεφεται παλι μεσα σε 5sec. μετα φταιω εγω που τους βριζω;
Fulgore Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Όχι, αλλά φταις αν φας ban/suspension. Αυτο. Ασε που εγραψες και με Ελληνικα πανω στην '' χαρα'' σου
Belisarius Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 παρολο την συμβουλη μου, με εγραψε κανονικα. το ξαναβαζει 2η φορα στο ιδιο σημειο και καταστρεφεται παλι μεσα σε 5sec. μετα φταιω εγω που τους βριζω; Το portal της Symmetra είναι χρήσιμο για να βγαίνεις πιο γρήγορα στο point που θα κράταγες πιο εύκολα αν δεν υπήρχε Symmetra. Και καλά στο 1ο point πάει στο καλό, όταν ο αντίπαλος παίρνει το 1o point (όπως στο Hollywood εν προκειμένω) τί ακριβώς θα κάνει μία μέση Symmetra; Ρητορικό το ερώτημα.
Fulgore Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Το portal της Symmetra είναι χρήσιμο για να βγαίνεις πιο γρήγορα στο point που θα κράταγες πιο εύκολα αν δεν υπήρχε Symmetra. Και καλά στο 1ο point πάει στο καλό, όταν ο αντίπαλος παίρνει το 1o point (όπως στο Hollywood εν προκειμένω) τί ακριβώς θα κάνει μία μέση Symmetra; Ρητορικό το ερώτημα. Τι σχεση εχουν παλι τα παραπανω σε αυτο που κανεις quote??Ο Killik συγκεκριμενο πραγμα αναφερει και με εικονα μαλιστα,γιατι βγαινεις σχεδον εκτως θεματος(και καλα)με το παραπανω??Ο ανθρωπος τονιζει την θεση του teleport της Symmetra οχι γιατι ο αλλος εχει παρει Symmetra και οχι κατι αλλο(σιγα το δυσκολο να αλλαξεις κιολας στο συγκεκριμενο παιχνιδι).
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Moderators Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Iσχύει ότι το μέρος που βάζει το teleporter είναι απλά...easy destruction. Και το έκανε 2 φορές, ε; Όταν σου κάθονται τέτοιοι, το πετάς το πληκτρολόγιο από το παράθυρο ή δεν το πετάς;
Belisarius Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Τι σχεση εχουν παλι τα παραπανω σε αυτο που κανεις quote??Ο Killik συγκεκριμενο πραγμα αναφερει και με εικονα μαλιστα,γιατι βγαινεις σχεδον εκτως θεματος(και καλα)με το παραπανω??Ο ανθρωπος τονιζει την θεση του teleport της Symmetra οχι γιατι ο αλλος εχει παρει Symmetra και οχι κατι αλλο(σιγα το δυσκολο να αλλαξεις κιολας στο συγκεκριμενο παιχνιδι). Μια χαρά έχουν σχέση! Καλά, το οτι δεν είναι δύσκολο να αλλάξεις χαρακτήρα το ξέρουμε. Πες το στον μπετόστοκο που έβαλε 2 φορές το teleport σε τέτοιο σημείο κι αν αλλάξει πες μου. Την επόμενη φορά θα πάρω την άδεια σου για το τι θα γράφω και τι θα κάνω quote.
KilliK Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Αυτο. Ασε που εγραψες και με Ελληνικα πανω στην '' χαρα'' σου behind εγραψα. αλλο παιχνιδι με αλλη symmetra. ιδιο σκηνικο, το βαλε 2 φορες στο ιδιο σημειο. δεν το γλυτωνω το ban.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Moderators Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Μια χαρά έχουν σχέση! Καλά, το οτι δεν είναι δύσκολο να αλλάξεις χαρακτήρα το ξέρουμε. Πες το στον μπετόστοκο που έβαλε 2 φορές το teleport σε τέτοιο σημείο κι αν αλλάξει πες μου. Τώρα έχει σχέση, αλλά πριν ήταν εκτός... behind εγραψα. αλλο παιχνιδι με αλλη symmetra. ιδιο σκηνικο, το βαλε 2 φορες στο ιδιο σημειο. δεν το γλυτωνω το ban. Υep, εμείς το καταλαβαίνουμε, οι ξένοι ίσως όχι. Κάτι έχεις με τις Symmetras.
Προτεινόμενες αναρτήσεις