suffocater Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Ολόχρυσο όπλο ο winston? Δεν το σκέφτηκες και πολύ αυτό,ε blizzard? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xvipes Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Ολόχρυσο όπλο ο winston? Δεν το σκέφτηκες και πολύ αυτό,ε blizzard? Και καλά λόγο ηλεκτρισμού?(καμμενιές πρωί πρωί ) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 θέλω να μετράτε αντίστροφα,ΟΛΟΙ ΣΑΣ! αγόρια και κορίτσια! Σήμερα τελειώνω!Δίνω τελευταίο μάθημα! 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Τελικά ρε παιδιά, κανει σε κανέναν άλλο stuttering; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosggg3 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 το patch λογικα βγαινει την επομενη βδομαδα ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Τελικά ρε παιδιά, κανει σε κανέναν άλλο stuttering; Εγραψα στο google για Stuttering lag και μπορω να πω οτι κατι τετοιο εχω δει μονο οταν εχω παρα πολυ ping(πχ 250 και να ανεβαινει πολυ επειδη κατεβαζει ο αδελφος μου ταινια πχ). Σε κανονικο ping 60-70 κλπ οχι δεν εχω πετυχει ποτε Stuttering,ισως βεβαια φταιει και το monitor που εχω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Επειδή κάποιος έλεγε ότι του αρέσει η φωνή της D.Va. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) Edit 2: Για τις νοσοκόμες μας. Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2016 από GhostRiderLSOV Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suffocater Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Και καλά λόγο ηλεκτρισμού?(καμμενιές πρωί πρωί ) E ναι! Κ υποτίθεται ο γορίλας ειναι και ο επιστήμονας της παρέας. SO wrong in SO many levels. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Ολόχρυσο όπλο ο winston? Δεν το σκέφτηκες και πολύ αυτό,ε blizzard? ?? ο χρυσος ειναι απο τους καλυτερους αγωγους ηλεκτρισμου.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suffocater Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 ?? ο χρυσος ειναι απο τους καλυτερους αγωγους ηλεκτρισμου.... Ακριβώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 ο Winston φοραει ολοσωμη μονωτικη στολη με γαντια... μαλλον το σκεφτηκε πολυ αυτο η Blizzard... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suffocater Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 ο Winston φοραει ολοσωμη μονωτικη στολη με γαντια... μαλλον το σκεφτηκε πολυ αυτο η Blizzard... Βαριέμαι να μπαινω σε winston nerd mode και να εξηγω γιατι δεν πρεπει να ειναι χρυσο ολοκληρο το όπλο. Αλλο το να έχει χρυσο στα μέρη που πρεπει,κ άλλο ολόκληρο. Ούτως ή αλλως,ειναι υπερκάψιμο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 α τωρα βραχυκυκλωνει το οπλο. αυτο ισχυει και για τα υπολοιπα οπλα, ομως. με ηλεκτρισμο δουλευουν και αυτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Βρήκατε μέρος να ψάχνετε για ρεαλισμό. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις