Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

klainmaingr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εννοούσα από offence αλλά έχω μείνει στην τερμινολογία άλλων games. Δεν έχει τον ορο assasin το overwatch

ωραιο video

Η tracer κυριως και μετα ο reaper λιγο και ο genji(αναλογα το ποιος τους παιζει)μια χαρα Assasin μπορουν να θεωρηθουν με βαση αλλα παιχνιδια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

να σας πω κάποια πράματα με μικρή επιφύλαξη, γιατί στο matchmaking και MMR της blizzard έχω πλέον διδακτορικό (εφόσον ξαναχρησιμοποιήσουν το trueskill όπως στο HOS)

Για όσους νοιάζονται για το MMR / rank τους τουλάχιστον:

-Τα πρώτα 10 placement matches που θα παίξετε θα έχουν τεράστια σημασία. Μπείτε με party εφόσον επιτρέπεται η με premade (δεν ξέρω μέχρι πόσους θα αφήνουν να μπούν σαν party στο competitive). Εναλλακτικά μην μπείτε αν δεν είστε τουλάχιστον level 100 και ξέρετε πολύ καλά το game τα maps και τον χαρακτήρα που θα παίξετε, αρκετά καλά για να κάνετε όσο μπορείτε carry όλο το team. Με 10/10 νίκες σε αυτά τα games θα πάτε ήδη πάρα πολύ ψηλά ενώ με 10 ήτες .. uninstall καλύτερα..

-Tα επόμενα 50 games έχουν πολύ σημασία και σχεδόν το ίδιο effect όσο τα πρώτα 10 placement games σε MMR. Ίδιοι κανόνες με πάνω.

-Τα τελευταία 50 games έχουν κάπου το μισο effect των προηγούμενων 50

Μετά τα 110 games θα θέλει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ games για να αλλάξει το rank και το MMR. O αλγόριθμός τους σε εκείνο το σημείο έχει πολύ υψηλά το confidence για το πόσο μπορεί να ξέρει το skill ενός παίχτη. Οι αλλαγές μετά θα θέλουν εκατοντάδες games με πολύ consistent performance. 

Αυτά γιατί πολλοί στο hots πχ μαζί και εγώ κάναμε το λάθος να σκεφτούμε το αυτονόητο - "έλα μωρέ θα μπω ranked και θα μάθω εκεί, όταν βελτιωθώ θα ανέβει".

Αν τα πρώτα 100 games σου είναι μέτρια μετα το σύστημα δεν καμπάζει από την βελτίωση σου, κρατάει το MMR σου στο ίδιο επίπεδο και σε κάνει match με low rated άτομα για πάντα κάνοντας το σχεδόν αδύνατο να ανέβεις αν δεν κάνεις solo carry όλο το team. 

• Like 1

Ειναι available για testing στο PTR παντως

Αυτο που με προβληματιζει προσωπικα ειναι το Sudden Death

Αδυνατω να πιστεψω οτι δουλευε ετσι στο HotS , απο την αλλη ισως ειναι κι ενας λογος που το game πηγε απατο

Χθες εξηγησαν περιπου πως θα λειτουργει το matchmaking και γενικα το MMR

Το MMR δεν γίνεται reset σε κάθε season. You are stuck with it. Στο hots κάναν confidence reduction μετά από πολλά παρακάλια, διατηρώντας το starting MMR όμως

Επειδή το true skill είναι κατάλληλο για fps με αυτό θα πανε πιστεύω

Γιατί να μην χρησιμοποιούμε το παιχνιδιού; Εμένα μια χαρά μου φαίνεται ότι δουλεύει/βολεύει.

Μερικές φορές δεν πιάνει τόσο καλά έχω παρατηρήσει, το TS είναι κομπλέ από παλιά, αλλά άλλοι πάνε in-game, άλλοι TS, άλλοι discord...

By the way, πώς και δεν έχουμε παίξει ποτέ μαζί σου Nenya; 

Σου είπαν ότι φωνάζω / γράφω στο chat συνέχεια, ε; :P

Είμαστε φίλοι στο battlenet; :) add me: DiabloCat#2293

Το MMR δεν γίνεται reset σε κάθε season. You are stuck with it. Στο hots κάναν confidence reduction μετά από πολλά παρακάλια, διατηρώντας το starting MMR όμως

Επειδή το true skill είναι κατάλληλο για fps με αυτό θα πανε πιστεύω

Δεν ειναι λιγο νωρις για να βγαζουμε απο τωρα συμπερασματα οπως το παραπανω??Σιγουρα στην αρχη μαλλον αυτο θα ισχυει αλλα ειναι κατι που μπορει να αλλαξουν αργοτερα. Εδω σκεψου οτι το ranked ηθελαν αρχικα να το κανουν καθε μηνα οπως στο HS και παρολα αυτα τελικα το πηγαν καθε 3 μηνες(αργοτερα μπορει να το κανουν καθε 6μηνες).

Αυτο που θελω να πω ειναι οτι σε αντιθεση με τα αλλα πρωτου προσωπου παιχνιδια το Overwatch ειναι ενα παιχνιδι που θα απασχολησει τον κοσμο με τις οποιες αλλαγες για παρα πολυ καιρο.Ειδικα αφου υπηρξε και μεγαλη ανταποκριση και το εχουν αγορασει και πολλοι(κοινως εχει κοσμο/ψωμι).

Είναι συμπέρασμα που βγάζω από το hots. Δεν κάναν reset το MMR ουτε καν μετά το preseason που έτρεχε από την beta για το πρώτο season παρόλο που παρακαλούσε ο κόσμος για μήνες με εκατοντάδες φορουμ threads. 

Ο matchmaker είναι κάτι που επενδύει η blizzard πάρα πολύ με κύριο στόχο να έχει τους πάντες ανεξαρτήτως skill level όσο πιο κοντά γίνεται στο 50/50 winrate για να συνεχίζουν να παίζουν ανεξάρτητα πόσο suckaroun. Επίσης δευτερεύον στόχος να αποφεύγουν games που η μια ομάδα πατάει κάτω την άλλη, θέλουν close games. 

Κάνοντας reset χάνονται πολύτιμα δεδομένα και το πολυπόθητο 50-50 winrate εξανεμίζεται για 1-2 μήνες μέχρι το σύστημα να ξαναστρώσει.. πως να το κάνεις reset κάθε τρίμηνο. They cannot afford it. MMR reset μήνες αφού έχει κυκλοφορήσει το game σημαίνει οτι ο κορεάτης pro θα γίνεται matched με τον τυχάρπαστο που παίζει με το ένα χέρι στο φραπέ και το άλλο στο pc, τα ranks μετά τα placement matches θα είναι μπάχαλο με τους κωλόφαρδούς ψηλά και τους άτυχους χαμηλά.

Το όλο θέμα MMR / trueskill (που χρησιμοποιεί η blizzard) είναι πολύ πολύπλοκο δεν είναι gimmick για να γίνεται reset κάθε τρεις και δύο. Το hearhstone και το wow δεν έχουν καμία σχέση με αυτού του είδους το matchmaking / MMR

το season μπορεί να αλλάζει και κάθε εβδομάδα, και να γίνεται reset το rank στο game. Δεν είναι θέμα αυτό.. το MMR όμως θα είναι βράχος. 

Οπότε τα συμπεράσματα που βγάζω δεν είναι αυθαίρετα. Τα βγάζω λόγω γνώσης πάνω στο ζήτημα. 'Οποιος θέλει με ακούει, και φυσικά δεν είμαι υπάλληλος της blizzard να ξέρω 100% τι θα γίνει. 

όποιος έχει όρεξη για διάβασμα με πολά μαθηματικά:

http://research.microsoft.com/pubs/67956/NIPS2006_0688.pdf

• Like 1

κλαμα, μου στειλανε απαντηση στο τικετ που ανοιξα.

Thank you for your follow-up contact. An additional review of the previously communicated action taken against the World of Warcraft account has been completed. Unfortunately, we have confirmed our initial findings. The account action will not be reversed or amended. We base all of our actions on the severity of the violation, and take previous violations into consideration. This action has been taken in accordance with the Terms of Use, which all players acknowledge and agree to prior to participation in the forums. While we understand that you may disagree with some of the policies or conditions, the bottom line is that they allow us to maintain a fun and safe game environment. We hope this has resolved any concerns you may have had. Please let us know if we can be of further assistance.

οτι ναναι, ουτε καν μπηκαν στο κοπο να διαβασουν τι εγραψα. η οτι το ticket το ανοιξα για το OW. το WoW account το εχω ανενεργο δυο χρονια τωρα.

κανανε copy/paste τις ετοιμες απαντησεις που εχουν για να ξεμπερδεψουν αμεσως. 

κανονικο ελληνικο δημοσιο η Blizzard των δις.  :-D

παντως, τσεκαρα τωρα και μπορω να ποσταρω κανονικα στο φορουμ τους. φαινεται το suspension εληξε. παλι καλα τουλαχιστον.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...