KilliK Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 αφου εβαλα αστερισκους, δεν ηταν κανονικες οι λεξεις. καταλαβα, δεν μπηκε καν στο κοπο να διαβασει τι εγραφα ο μοντ, ειδε τις λεξεις εστω και εστι και εγιεν οτι εγινε. το μεροκαματο να βγει δηλαδη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Ε δεν παιζει αυτα ειναι κλασσικά πραγματα εδω και χρονια σε αυτα τα games, για αλλο λογο το εφαγες το ban ισως ειναι πολυ strict στα forum τους, ειχαν ηδη topic για αυτο κτλπ.. Σε λιγο θα τρως και κανα bullying report απο γονείς αν ειναι ετσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Αν ήταν έτσι τότε θα είχα leaver penalty για πάντα. Αν προσέξεις, δεν σου βγάζει καμία προειδοποίηση όπως όταν κάνεις leave in-game. Και πολλές φορές κάνουμε και group leave αν το υπόλοιπο composition είναι για τα πανηγύρια και κανένας δεν παίρνει leaver penalty. στο reddit λενε οτι το penalty ισχυει απο την στιγμη που ξεκιναει ο μετρητης μετα το intermission. προειδοποιηση δεν μου βγαζει και οταν φευγω in game. που το δειχνει αυτο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 δες, το πιο λογικό ήταν να πίστευαν ότι τρόλαρες παρά ότι πήγες και καρφώθηκες τόσο στα public fora tbh γι αυτό σου κάρφωσαν το ban Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 suspension ειναι, οχι ban. και αν νομιζανε οτι τρολαρα, πρεπει ναναι ηλιθιοι αφου εξηγησα λεπτομερως το προβλημα και τον λογο για καποιες διευκρινησεις. το λαθος μου ειναι οτι επρεπε να επικοινωνησω κατευθειαν με καποιον υπευθυνο της Blizz, παρα να ποσταρω στο κωλοφορουμ τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 suspension ειναι, οχι ban. εχω φαει και εγω στο hots, δεν σε κανουν μπαν με το πρωτο suspension, το σαπορτ θα σου απαντησει στο τικετ οπως και σε μενα και θα σου πουν γιατι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Κιλικ σου έχω και πιο σουρεάλ: πριν λίγα χρόνια, η μπλιζαρντ μου μπαναρε το Diablo account μου με κατηγορίες για bot, απάτη στο auction house, βρισιδια προς άλλους χρήστες κλπ. .....plot twist: είχα να παίξω 2 μήνες, το pc μόνο στο σπίτι κι εγώ τριγυρναγα διακοπές καλοκαιρινές!! Κάποιος θα χακαρε το account μου και έκανε όλες τις μαλακιες. Το δίκιο μου δεν το βρήκα όσα τικετς και να έστειλα......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 εχω φαει και εγω στο hots, δεν σε κανουν μπαν με το πρωτο suspension, το σαπορτ θα σου απαντησει στο τικετ οπως και σε μενα και θα σου πουν γιατι ποσο κραταει συνηθως το suspension? δεν πιστευω κανενα χρονο. Κιλικ σου έχω και πιο σουρεάλ: πριν λίγα χρόνια, η μπλιζαρντ μου μπαναρε το Diablo account μου με κατηγορίες για bot, απάτη στο auction house, βρισιδια προς άλλους χρήστες κλπ. .....plot twist: είχα να παίξω 2 μήνες, το pc μόνο στο σπίτι κι εγώ τριγυρναγα διακοπές καλοκαιρινές!! Κάποιος θα χακαρε το account μου και έκανε όλες τις μαλακιες. Το δίκιο μου δεν το βρήκα όσα τικετς και να έστειλα......... damn. :/ μα δεν το καταλαβαινω. αμα εισα χρονια μελος τους με αψογη συμπεριφορα, δεν μπορουν να αναρωτηθουν πως γινεται ξαφνικα να παραμβαινεις ολους τους κανονες μεσα σε μια μερα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Χαχαχ φακ λότζικ ήταν η φάση σου λέω! Και φαντάσου ότι τότε δεν γνώριζα καν τί είναι bot και το auction house δεν το είχα χρησιμοποιήσει ποτέ. Και στα επόμενα χρόνια είδα πολλά παράπονα χρηστών προς την μπλίζαρντ για παρόμοιες περιπτώσεις με την δική μου και φάνηκε να αναθεωρούν τα κριτήρια περί ban. Ούτε ένα email με συγγνώμη δεν έλαβα πάντως... Κίλικ, στείλε τους mail και κάνε τους πάλι μια περιγραφή τί ακριβώς έγινε στο τόπικ που άνοιξες και ζήτα να σου εξηγήσουν πόσο κρατάει το suspension. Άδικο ρε πούστη μου! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 ποσο κραταει συνηθως το suspension? δεν πιστευω κανενα χρονο. damn. :/ μα δεν το καταλαβαινω. αμα εισα χρονια μελος τους με αψογη συμπεριφορα, δεν μπορουν να αναρωτηθουν πως γινεται ξαφνικα να παραμβαινεις ολους τους κανονες μεσα σε μια μερα; 10 μερες απ οσο θυμαμαι η μια βδομαδα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Belisarius Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 στο reddit λενε οτι το penalty ισχυει απο την στιγμη που ξεκιναει ο μετρητης μετα το intermission. προειδοποιηση δεν μου βγαζει και οταν φευγω in game. που το δειχνει αυτο; Όταν αρχίζει ο μετρητής για να γίνει επιλογή ομάδα και λέει assemble team 100 τοις 100 δεν τρως κανένα penalty. Όταν τελειώσει όμως ο χρόνος και σε βάλει στο χάρτη τότε μόνο τρως penalty μετά από μερικά leaves. Όσο όμως γίνεται το setup μπορείς κάλλιστα να φύγεις όπως μπορείς να φύγεις και μετά το τέλος του παιχνιδιού. Δεν ξέρω τι λένε στο reddit, εγώ πάντως το έχω κάνει σύστημα και δεν παίρνω leaver penalty. Την ώρα λοιπόν που ο άλλος επιλέγει hanzo για control point, πάτα esc και θα δεις οτι δεν βγάζει καμία προειδοποίηση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Χαχαχ φακ λότζικ ήταν η φάση σου λέω! Και φαντάσου ότι τότε δεν γνώριζα καν τί είναι bot και το auction house δεν το είχα χρησιμοποιήσει ποτέ. Και στα επόμενα χρόνια είδα πολλά παράπονα χρηστών προς την μπλίζαρντ για παρόμοιες περιπτώσεις με την δική μου και φάνηκε να αναθεωρούν τα κριτήρια περί ban. Ούτε ένα email με συγγνώμη δεν έλαβα πάντως... Κίλικ, στείλε τους mail και κάνε τους πάλι μια περιγραφή τί ακριβώς έγινε στο τόπικ που άνοιξες και ζήτα να σου εξηγήσουν πόσο κρατάει το suspension. Άδικο ρε πούστη μου! αυτο μολις εκανα. ανοιξα τικετ. αν δεν απαντησουν, στελνω εμαιλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Παντα απαντανε σε τικετ, σε μενα τουλαχιστον σε WoW K hots, απλα οτι και να πεις και να το παιξεις καλο παιδι δεν το αναιρουν δυστηχως 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Να ξαναθυμίσω ότι υπάρχει ελεύθερο TS για να μπορείτε να μιλάτε όταν παίζετε και να μην χρησιμοποιείτε το voip του παιχνιδιού! IP: ngp-crew.ga Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Γιατι αγχώνεστε τόσο για ητες και νίκες στο unranked? Οτι συμπαίχτες και να έχεις μπορείς να βρεις τo πρόβλημα και να κάνεις counter μόνος να καλύψεις το κενό, ίσα ίσα είναι και καλό practice όταν τα odds είναι εναντίων. anyway η ποιότητα των games στα player match είναι πάντα χαμηλή, και θα το δείτε αυτό όταν μπει το ranked. Τουλάχιστον το overwatch το σώζεις αν είσαι ο pro κορεάτης με ένα καλό counter και 2 επιτυχημένα ulti γυρνάς το game. Ti να πούμε όσοι παίζουμε hots που ακόμα και ο θεος πάνω στη γη να είσαι, με 15 kills και 1 death, το game αν έχει ένα ζώο η ομάδα σου δεν γυρνάει. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις