k4ts0u Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Γιατί επιλέγετε να παίζετε σόλο σε team based games άμα δεν μπορείτε να ανεχτείτε τους randoms? Είναι πολύ δύσκολο να συντονιστεί μια ομάδα από αγνώστους. Ιδικά σε παιχνίδια τις blizzard που προμοτάρουν την ομαδικότητα μειώνοντας την επιροή που μπορεί να έχει ένα μόνο άτομο σε μια ομάδα. Επίσης οι κατηγορίες ηρώων υπάρχουν για να έχεις μια ιδέα αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν χρειάζετε μια widow ή ένας hanzo σε ένα attack. Πιο σημαντικό είναι να κάνεις counter τους αντίπαλους ήρωες. Καλό είναι να υπάρχει μια ισσοροπία στην ομάδα αλλά δεν μπορείς να το απαιτήσεις από αγνώστους, πόσο μάλλον για casual mode. 2
Silverage Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Το οτι είναι casual δεν σημαίνει οτι πρέπει να παίζεις σαν καθυστερημένος. 1
Atallos1 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Το οτι είναι casual δεν σημαίνει οτι πρέπει να παίζεις σαν καθυστερημένος. Kανε accept οτι στα casual ολοι μπαινουν απλα για να παιξουν Οχι για να ικανοποιησουν την δικη μου ταβλα η του καθενος though
k4ts0u Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Το οτι είναι casual δεν σημαίνει οτι πρέπει να παίζεις σαν καθυστερημένος. Ο λόγος που ανέφερα τα casual ήταν για τα team setups. Τώρα με το καθυστερημένος φαντάζομαι αναφέρεσαι στην ικανότητα του παίχτη, κάτι που δεν έχει ανταπόκριση αυτή τη στιγμή στο παιχνίδι μιας και το επίπεδο αντανακλά μόνο τις ώρες που έχει αφιερώσει κάποιος. Και ξαναρωτάω, άμα εκνευρίζεσε με randoms γιατί δεν παίζεις μόνο με premades?
Silverage Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Ο λόγος που ανέφερα τα casual ήταν για τα team setups. Τώρα με το καθυστερημένος φαντάζομαι αναφέρεσαι στην ικανότητα του παίχτη, κάτι που δεν έχει ανταπόκριση αυτή τη στιγμή στο παιχνίδι μιας και το επίπεδο αντανακλά μόνο τις ώρες που έχει αφιερώσει κάποιος. Και ξαναρωτάω, άμα εκνευρίζεσε με randoms γιατί δεν παίζεις μόνο με premades? Γιατί δεν ξέρω κανέναν άλλο που έχει το παιχνίδι.
ADHD Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Και εισαι bad και ο ιδιος οποτε δε σε κανουν add μετα τα games, κριμα..
Silverage Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Γιατί εσας σας κάνουν; Έτσι στο άκυρο δεν νομίζω οτι κάνει κανένας.
ADHD Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Ναι συνεχεια.. Και κάτι τελευταίο,αν ξεχωρίζει κάποιος μέσα στο game σε σχέση με τους άλλους δεν παίζει να μην ανέβει. Έμενα να φανταστείτε ότι περίπου σε κάθε game μου έρχονται από 2-3 invite(δεν το λέω για να φανώ ψώνιο) και έχω φτάσει να έχω σχεδόν 100 φίλους.Από όλους αυτούς έχω ξεχωρίσει τους κάλους με τους οποίους κάνω και party συνήθως . Οπότε relax αν είναι κάποιος καλός θα βρει άλλους καλούς και θα ανέβουν παρέα . ez premade αμα εισαι καλος.
Fulgore Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Καλα αν ειναι να εχεις dps να εχεις 35-40elimination και ο αλλος να σου στελνει friend invite για να τον κουβαλας στα παιχνιδια τοτε να το βρασω. Ειδικα εγω που μεχρι πριν λιγες μερες ειχα main(απο αριθμο παιχνιδιων)mercy ειμαι καταδικασμενος σε αυτο
Belisarius Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Η μόνη λύση είναι να βρεις άτομα που νιώθουν και να τους προτείνεις να κάνεις ομάδα μαζί τους. Αν είσαι καλός, θα δεχτούν με χαρά γιατί όλοι κουράζονται από τους καθυστερημένους και ΟΧΙ δεν έχει καμία σχέση με το πόση ώρα έχουν αφιερώσει στο παιχνίδι. Αν ήταν απλώς στα μικρά lvl το πρόβλημα θα υπήρχε αυτή η δικαιολογία. Σήμερα ήμαστε 3 και μπήκαμε τυχαία σε control point με άλλους 3 και διαλύσαμε τους αντιπάλους οπότε τους προτείναμε team up και συγκροτήσαμε 6άδα... στα επόμενα 20 παιχνίδια που παίξαμε μαζί χάσαμε 1. Ο ένας από αυτούς είχε γεννηθεί Mei, από τις καλύτερες που έχω δει στο παιχνίδι. Με την συγκεκριμενη λογικη για να παιξεις ενα game που εσυ θεωρεις οτι ετσι πρεπει να ειναι , θα κανεις κανα μισαωρο να βρεις game Δεν ξερω γιατι τρελαινεστε ετσι μερικοι με τα casual Με τη συγκεκριμένη λογική γλιτώνω πολύ περισσότερο χρόνο και δεν περιμένεις μισάωρο, αν είσαι μόνος σε βάζει άμεσα σε game οπότε ζήτημα είναι να παίρνει 3-4 λεπτά με το ρολόι να βρεις ένα setup που να έχει πιθανότητες επιτυχίας. Βέβαια πλέον δεν παίζω μόνος γιατί έχω φίλους που παίζουν και βρήκαμε διάφορους που μας έκαναν invites γιατί πολύς κόσμος άρχισε να ψάχνεται για να μην παίζει με randoms που βρίσκονται ένα στάδιο πάνω από φυτά. Και μπορεί να κατηγορήθηκα ότι το παίζω ο καλύτερος (ούτε καν), ως tryhard και pro κτλ αλλά οι περισσότεροι που σχολίασαν στις τελευταίες σελίδες τα ίδια λένε και τα ίδια λένε πολλοί. Casual ξεcasual παίζεις με έναν σκοπό.
*nenya* Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Ξέρετε ότι οι Κορεάτες περιμένουν στην γωνία για ranked & εισαγωγή του Overwatch στο realm των esports ε; :Ρ γατάκιαααα, δεν έχουμε καμία ελπίδα λέμε! Όσοι νομίζετε ότι είστε pro απολαύστε το όσο κρατάει! Οι casual χωρίς άγχη θα συνεχίσουμε να περνάμε καλά 2
Belisarius Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Παίζουμε σε ξεχωριστούς servers από τους Κορεάτες αν δεν κάνω λάθος.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Moderators Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Αφιερωμένο σε Nenya, Fulgore, etc. Ξέρετε εσείς. 3
KilliK Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Εάν κάνεις leave πρίν αρχίσει το παιχνίδι όσο γίνεται το assemble team δεν τρως κανένα πέναλτι. Βλέπεις ότι είσαι το μόνο τανκ και κανένας δεν πήρε healer? Βλέπεις 2 snipers ή κάτι άλλο τραγελαφικό; Leave πριν μπει στο χάρτη και δεν έχεις καμία επίπτωση. δεν ισχυει αυτο που λες. leave μπορεις να κανεις μονο στο intermission. στο team composition αν φυγεις τρως πεναλτυ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις