Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

klainmaingr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μαλιστα στο εχει και σαν team tip οτι δεν ειναι καλο να εχεις πολλους ιδιους ηρωες αλλα μερικοι εκει στην κοσμαρα τους. Βεβαια ολα αυτα ειναι αναποφευκτα δυστηχως λογω των μεγαλω πωλησεων(και αρα και του οτι μαζεψε και παρα πολυ κοσμο)να υπαρχει και αρκετη σαβουρα.

Και οχι δεν ειναι ranked(που και εκει θα δουνε κατι αντιστοιχ και παλι θα γελαμε/κραζουμε)ουτε ειμαι εγω ο Overwatch pro που τα γραφω αυτα αλλα σε Defence εισαι παρε Tobjorn ή εστω τον σαπιο Bastion ή Junk ή αντε και αλλο ενα tank ξερω γω. Τι μου τους θες τους hanzo μωρε.... Τουλαχιστον η Ulti της Widow βοηθαει περισσοτερο και την υπολοιπη ομαδα ..

Επισης το καλυτερο Winrate(και σε μεγαλο lvl βεβαια οχι κατι αλλοι lvl 11 που βλεπω)το εχει αυτος που βλεπω οτι ειναι και Streamer.

147lvl και πανω απο 80% Winrate παρακαλω. http://masteroverwatch.com/profile/pc/eu/Smith-2700

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πάντως διαπιστώνω ότι πολλοί μάλλον δεν ξέρουν αγγλικά και γι'αυτό δεν καταλαβαίνουν όταν λέμε protect the payload, defend point, capture point κλπ. Έγραφα σε κάποιον (δν θυμάμαι αν ήταν Ρώσος) 'push the payload' και η απάντηση ήταν '???'.

Σε διάφορα games έχω πετύχει αρκετούς απλά να περιφέρονται άσκοπα κ να μην ξέρουν/κατανοούν το goal της αποστολής....

Επίσης για να λέμε και τα καλά, οι περισσότεροι Μακρήδες εξαφανίστηκαν μετά το nerf και έχουν μείνει όσοι ξέρουν να παίζουν με τον συγκεκριμένο χαρακτήρα. Πλέον η μάστιγα είναι οι Hanzo.

Όσον αφορά τα objectives δυστυχώς δεν είναι θέμα γλώσσας, είναι θέμα στοιχειώδους iq. Το να πας στο payload δεν έχει να κάνει με skill ή με το αν κάποιος ΄΄το έχει΄΄ σε τέτοιους είδους παιχνίδια. Είναι σαν να πας στην κουζίνα να πιεις νερό. 

Πέτυχα και εγώ κατι ρώσσους που δεν καταλάβαιναν τπτ απο αγγλικά και έκαναν τα δικά τους. Αλλα πέτυχα και κατι άλλους με περίεργους χαρακτήρες στο όνομα,ουτε αυτοί μιλούσαν αλλα μας κουβαλησαν 

Χθες μπήκα σε έναν ματσάκι Hanamura στο τελευταίο δωματιο που πρέπει να κάνεις defend. Όλοι οι δικοί μας ήταν Torbjörn. Είπα και εγώ δεν γαμιέται και έπαιξα με torbjörn. Είχε πλάκα απο την μία γιατί δεν μπορούσαν να βγούνε απο πουθενά αφού παντου είχε turrets αλλά δεν ήταν και τόσο καλό παιχνίδι. Μάλλον πρέπει να βάλουν περιορισμό να μπορεί να πάρει μόνο ένας τον κάθε hero.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...