Belisarius Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Στα λόγια μου έρχεστε. Avoid player είναι η μόνη λύση, εγώ κάνω και block. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Μαλιστα στο εχει και σαν team tip οτι δεν ειναι καλο να εχεις πολλους ιδιους ηρωες αλλα μερικοι εκει στην κοσμαρα τους. Βεβαια ολα αυτα ειναι αναποφευκτα δυστηχως λογω των μεγαλω πωλησεων(και αρα και του οτι μαζεψε και παρα πολυ κοσμο)να υπαρχει και αρκετη σαβουρα. Και οχι δεν ειναι ranked(που και εκει θα δουνε κατι αντιστοιχ και παλι θα γελαμε/κραζουμε)ουτε ειμαι εγω ο Overwatch pro που τα γραφω αυτα αλλα σε Defence εισαι παρε Tobjorn ή εστω τον σαπιο Bastion ή Junk ή αντε και αλλο ενα tank ξερω γω. Τι μου τους θες τους hanzo μωρε.... Τουλαχιστον η Ulti της Widow βοηθαει περισσοτερο και την υπολοιπη ομαδα .. Επισης το καλυτερο Winrate(και σε μεγαλο lvl βεβαια οχι κατι αλλοι lvl 11 που βλεπω)το εχει αυτος που βλεπω οτι ειναι και Streamer. 147lvl και πανω απο 80% Winrate παρακαλω. http://masteroverwatch.com/profile/pc/eu/Smith-2700 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 +25shield δεν το λες και ''ασπιδα'' με την κυριολεκτικη εννοια σκέψου pre nerf αυτό βοηθούσε 2 heroes να ζήσουν από το body hit της widowmaker 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stavrakas13 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Windowmaker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Συμπτώσεις; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Belisarius Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Όταν επιτέλους οι αντίπαλοι επιλέγουν τον πιο χρήσιμο χαρακτήρα σε control points... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Πάντως διαπιστώνω ότι πολλοί μάλλον δεν ξέρουν αγγλικά και γι'αυτό δεν καταλαβαίνουν όταν λέμε protect the payload, defend point, capture point κλπ. Έγραφα σε κάποιον (δν θυμάμαι αν ήταν Ρώσος) 'push the payload' και η απάντηση ήταν '???'. Σε διάφορα games έχω πετύχει αρκετούς απλά να περιφέρονται άσκοπα κ να μην ξέρουν/κατανοούν το goal της αποστολής.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Belisarius Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Επίσης για να λέμε και τα καλά, οι περισσότεροι Μακρήδες εξαφανίστηκαν μετά το nerf και έχουν μείνει όσοι ξέρουν να παίζουν με τον συγκεκριμένο χαρακτήρα. Πλέον η μάστιγα είναι οι Hanzo. Όσον αφορά τα objectives δυστυχώς δεν είναι θέμα γλώσσας, είναι θέμα στοιχειώδους iq. Το να πας στο payload δεν έχει να κάνει με skill ή με το αν κάποιος ΄΄το έχει΄΄ σε τέτοιους είδους παιχνίδια. Είναι σαν να πας στην κουζίνα να πιεις νερό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Και IQ και γλώσσα, ένας συνδυασμός. Γιατί αν ο άλλος απαντά με ερωτηματικά ή λέει 'no English' ε τότε συνεννόηση μπουζούκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
raxanas Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Πέτυχα και εγώ κατι ρώσσους που δεν καταλάβαιναν τπτ απο αγγλικά και έκαναν τα δικά τους. Αλλα πέτυχα και κατι άλλους με περίεργους χαρακτήρες στο όνομα,ουτε αυτοί μιλούσαν αλλα μας κουβαλησαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Χθες μπήκα σε έναν ματσάκι Hanamura στο τελευταίο δωματιο που πρέπει να κάνεις defend. Όλοι οι δικοί μας ήταν Torbjörn. Είπα και εγώ δεν γαμιέται και έπαιξα με torbjörn. Είχε πλάκα απο την μία γιατί δεν μπορούσαν να βγούνε απο πουθενά αφού παντου είχε turrets αλλά δεν ήταν και τόσο καλό παιχνίδι. Μάλλον πρέπει να βάλουν περιορισμό να μπορεί να πάρει μόνο ένας τον κάθε hero. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 level 32 ο άλλος πάει game σε overtime και λεει "wtf is overtime? και δεν τρόλαρε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Εμ για τέτοια περιστατικά μιλάω...και είναι πολλά. Και δεν υπάρχει και χρόνος εκείνη την στιγμή να εξηγούμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Μιας που την μελετάγαμε...PotG με την Symmetra μου, αλλά όχι για τους σωστούς λόγους! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις