Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

klainmaingr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Και έχει 49% winrate :P

H Symmetra θα πρέπει να πάρει buff του τύπου να healαρεται το 20 τοις εκατό του dmg που κάνει. Πραγματικά πολύ ωραίος char σε εμφάνιση και voice over, την δοκίμασα σε 3 παιχνίδια τα οποία κερδίσαμε αλλά και πάλι την θεωρώ πολύ εύκολο αντίπαλο για οποιονδήποτε. 

Πολύ εύκολος αντίπαλος για τον οποιονδήποτε Symmetra; Oh really? Έχω αρχίσει και την λιώνω και βλέπω ότι άμα ο παίκτης στήσει σωστά τις 'παγιδουλες' της και το πόρταλ της τότε η αντίπαλη ομάδα θα βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση!Κάνω πολλά eliminations με Symmetra και το φχαριστιεμαι [ναι, eliminations και με το οπλακι της που δεν γεμίζει σε κανέναν το μάτι και όμως κάνει δουλειά!].
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πραγματικά πολύ ωραίος char σε εμφάνιση και voice over

η Iνδη εχει τις πιο ωραιες καμπυλες και outfit.

jana-schirmer-25.jpg?1443928395

Πολύ εύκολος αντίπαλος για τον οποιονδήποτε Symmetra; Oh really? Έχω αρχίσει και την λιώνω και βλέπω ότι άμα ο παίκτης στήσει σωστά τις 'παγιδουλες' της και το πόρταλ της τότε η αντίπαλη ομάδα θα βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση!Κάνω πολλά eliminations με Symmetra και το φχαριστιεμαι [ναι, eliminations και με το οπλακι της που δεν γεμίζει σε κανέναν το μάτι και όμως κάνει δουλειά!].

το μονο προβλημα ειναι οτι για να σκοτωσει fully healthed εχθρους, πρεπει να βαλεις ολα τα sentries σε ενα σημειο. διαφορετικα μονο ως extra damage για τους συμπαικτες βοηθανε.

Έπαιξα 5 παιχνίδια με Symmetra και όπως είπα πραγματικά μου αρέσει ως char, το θέμα είναι οτι χρειάζεται κάποιο buff ενώ κάνει για συγκεκριμένες πίστες defence. Σε Dorado, Route 66 ας πούμε είναι για τα πανηγύρια. Σε King's Row, Temple of Anubis, Numbani και Hanamura κάτι γίνεται αλλά κι αυτό κυρίως στο 1ο point με εξαίρεση το Temple of Anubis που και στο 2ο μπορεί να έχει κάποια επιτυχία. Το portal είναι σημαντικό. Προσωπικά την θεωρώ όμως εύκολο αντίπαλο, ίσως γιατί είμαι tank και δεν μπορεί να με ρίξει με τπτ. Ουσιαστικά για να ανταποκριθεί η Symmetra θέλει να υπάρχει αναμπουμπούλα οπότε μετράει πολύ και το setup.Aν ας πούμε η ομάδα δεν έχει tanks να παίξουν ξύλο, η Symmetra τις περισσότερες φορές δεν θα μπορέσει να ανταποκριθεί στον ρόλο της. Σε team που μπορεί να εκμεταλλευτεί τις δυνατότητες της είναι άλλη υπόθεση, σε pug είναι θέμα τύχης.

ΥΓ. Τώρα είδα τι έγραψε ο Killik περί Symmetra που έχει συναντήσει in-game. 

Βασικά σε όλες τις πίστες είναι χρήσιμη... Απλά δεν κατανοεις τη χρήση της. Το τελεπορτερ είναι ίσως το ποιο ψέμα ulti που υπάρχει στο παιχνίδι...

σε όλες τις πίστες με symetra + heal απλά είναι ψέμα όλα. και μην ξεχνάτε ότι δίνει shields όπου η ασπίδα κάνει regen μετά από 3'' εάν δεν φάτε dmg. 

+25shield δεν το λες και ''ασπιδα'' με την κυριολεκτικη εννοια :P

Παιδια μπηκαν τα rank?Υπαρχει ακομα κοσμος η τηα κλαιω αν το παρω σε λιγες μερες?

Δεν σε καταλαβα???Το ranked δεν μπηκε ακομα αλλα αν δεις το video στην προηγουμενη σελιδα λεει οτι τελη αυτου του μηνα με αρχες του επομενου θα βγουν. Επισης τι εννοεις οτι θα κλαις τα λεφτα σου και αν υπαρχει κοσμος???Το παιχνιδι ως τωρα σε ολες τις πλατφορμες εχει πουλησει(αν ισχυει 100% παντα)γυρω στα 10εκ. και απο την στιγμη που δεν θα βγουν season pass και λοιπες μπουρδες ισα ισα να το φοβασαι λιγοτερο το συγκεκριμενο παιχνιδι να χασει κοσμο σε σχεση με τα αλλα. Αλλωστε ουτε ειναι οτι η Blizzard βγαζει παιχνιδια καθε 1-2χρονια για να πεις οτι θα το παρατησουν για αυτο το λογο.

Ωραια!Μονο μια ερωτηση γιατι ειχα καιρο να ωρω χρονο να τα ψαξω ολα..Tα rank στο παχνιδι τι θα προσθεσουν,τι θα αποτελουν?

Ρωτας πραγματα που σου απαντησα ηδη ενα σχολιο πιο πανω ελεος δηλαδη...

Αντε ας το βαλω και εγω το video γιατι δεν βλεπω προκοπη...

Είμαι γενικά αρκετά κούλ και "play 4 fun" αλλά αγανάκτησα πλέον. Βαρέθηκα τους άχρηστους Hanzo και Widow σε KOTH και Attack.

y3Gi6ZY.jpg

Το κερασάκι στην τούρτα (defence μεν αλλά τεσπά, πάλι σκατά). Από εδώ και μπρός κάνω "Avoid This Player".

Ειναι μεχρι να φαει κανενα nerf η ulti να τελειωνει και αυτος. Οντως πολυ πιο balanced picks οι επιλογες των αντιπαλων και αντε πες οτι ο lvl 14 δικαιολογειται και καλα λογω μικρου lvl στο pick που πηρε. Οι αλλοι 2 hanzo ειναι το λιγοτερο απαραδεκτοι με τα picks τους κυριως για τα lvl(και αρα και για τις ωρες)που εχουν.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...