Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε οποιοδήποτε σοβαρο competitive/ranked mode υπαρχει penalty για το leave, φαντασου στο csgo να μπω και στο warmup να δω οτι ειναι καλύτεροι οι αλλοι και να βγαίνω χωρις συνέπειες, θα ειχα παει 10 φορες global για πλακα.. Εσυ χαιρεσαι που leavareis σε καθε game επειδη ειναι casual mode και δεν εχεις penalty, LOL απλα.. :P

Εντός του game αν φύγεις μια χαρά παίρνεις leaver penalty. Εγώ φροντίζω να φύγω από πριν, τις αντίπαλες classes δεν μπορώ να τις δω, βλέπω όμως το δικό μας setup και καταλαβαίνω αν υπάρχουν πιθανότητες νίκης ή απλώς θα βάλω τα χρυσά μετάλλια εκεί που δεν βλέπει ο ήλιος.

Σε ranked δεν υπάρχει περίπτωση να πάω χωρίς ομάδα.

Δημοσ.

Κατι τυποι κανανε leave σε ενα παιχνιδι π χαναμε κ στο τελος το γυρίσαμε αχχαχαχαχαχ. Επισης κλασσικα τυπακια π πετυχα we need a healer και κλειδωνει hanzo/tracer. Μ φαίνεται οτι θελει το παιχνιδι εναν ακομη κλασσικο healer που να κανει και λιγο dmg γιατι οσο παίζω mercy νοιωθω οτι ειμαι απλα ενα healbot .

Δημοσ.

Εξ ου και οτι ειναι ο most played μου.Αλλα η δεν κανω κατι σωστα η δεν τον χρησιμοποιώ σωστα.Επειδή πολλές φορες δεν παίρνει κανεις support αν πάρω Zenyatta μου φαίνεται οτι δεν πολυπρολαβαίνω το heal.Σαν secondary support ομως ταιριάζει πολύ καλύτερα, μια φορά που έπαιξα μαζί με mercy.Το μικρο health του ειναι μεγάλο πρόβλημα.Επισης για καποιο λογο οταν ειναι να κανω ulti ενώ τους λεώ να κολλησουν πανω μου για να μν πεθαίνουν αυτοι το αποφεύγουν ...Αλλα το εχω καταευχαριστηθει το παιχνιδι.Worth τα χρηματα του εως τωρα

Δημοσ.

O Zennyatta έχει περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας σε defence παρά σε attack αν είναι ο μόνος healer/support. Χθες μου έτυχε defence Dorado με έναν πραγματικά εκπληκτικό Zennyatta και δεν κατάφεραν οι αντίπαλοι με mercy να περάσουν ούτε την στροφή. Και heal έκανε, και debuff στους αντιπάλους. Είχε πρόγραμμα.

Δημοσ.

Για κλειστά οbj και attack σε payload ο Lucio είναι είναι με διαφορά ο καλύτερος supporter. Και healάρει μαζικά και κάνει λίγο έως αρκετό dmg. Και αν είσαι και λίγο χοροπηδηχτούλης κρατάς για λίγη ώρα μέχρι να έρθουν οι υπόλοιποι.

• Like 1
Δημοσ.

Leavers penalty παιρνεις κανονικα εφοσον εχει αρχισει το παιχνιδι κ φυγεις

Απλα ειναι κλαιν μαιν , θελει να κανεις leave σε αρκετα και απλα σου κοβει το exp για 5-6 games . Ελπιζω στα ranked να ειναι πιο severe

Δεν μιλαω για xp penalty, τωρα δεν θα επρεπε να εχει ουτε αυτο χαζομαρα εχουν κανει, εγω για παραδειγμα ποσες φορες εχω βγει απο game για να μπω με φιλους και να μην περιμενουν κτλπ. Μιλαω για timed bans/low priority αν leavareis συχνα και φυσικα και στο selection screen, απο τη στιγμη που πατησεις να κανεις queue να πεφτει το penalty.

Δημοσ.

O Zenya ειναι ενας χαρακτηρας που ,οπως και οι περισσοτεροι στο παιχνιδι,θελει χερακια να τον παιξεις.Κοινως να νιωσεις ποτε πρεπει να κανεις Ulti το βασικοτερο ολων και μετα να νιωσεις να κανεις dmg. Το Heal του πιο πολυ παει για το/τα tank της ομαδας παρα για τους υπολοιπους που οντως δεν προλαβαινεις με τπτ να κανεις. Lucio και Mercy ειναι οι καλυτεροι αυτοι την στιγμη overall healers για pugs/solo ενω Symmetra/Zeny πιο πολυ για premade για να υπαρχει πληρης αξιοποιηση του χαρακτηρα.

Η Mercy δεν ειναι καθολου healbot αγαπητε αν εισαι σε ομαδα που νιωθει γιατι δινεις Dmg boost ειτε σε Sniper ειτε σε dmg dealers βαρβατους και κανουν παπαδες. Απλα επειδη ειναι πιο ευκολη και δενει καλυτερα με τους ακυρους random αδες.

Και επειδη βλεπω οτι ο παραπανω συμφορουμιτης Beli το εχει ριξει πιο πολυ στο μπλα μπλα και πιο πολυ στο topic μπαινει ειτε για να δειξει σε μας ποσο καλος ειναι ειτε για να κραξει οτι πετυχαινει σε καθε παιχνιδι,σε παιχνιδι που ουτε ranked εχει αυτη τη στιγμη και επισης δεν εχει καν κλεισει 1μηνα στην αγορα(κοινως ολοι pro γιναμε παιζοντας normal games??)να και το δικο μου Id(για να μιλαμε με πραξεις) http://masteroverwatch.com/profile/pc/eu/Fulgore-2340

Οντως με mercy το Win rate μου ειναι τραγικο γιατι δεν μπορω να βοηθησω την ομαδα (κατα καποιο τροπο carry που λεμε αλλα δεν ειναι απολυτως σωστο αυτο που θελω να πω)οπως με Roadhog γιαυτο και πλεον ξεπερασε σε παιχνιδια την mercy μου(+του οτι ουτε tank παιρνουν οι περισσοτεροι).

Δημοσ.

Fulglore στο tank τα βαζω κυριως με Zenya αλλα νοιωθω αρκετά ανετα μαζί της καθώς μπορώ να σκοτώσω και tanks ευκολα λογω E.Αλλα με mercy με παρατανε μονο μιας και εγω δεν θελω να παω βουρ και με θυμουνται αν ειναι low life και έρχονται για heal.Αν ειχα σωστο protection υποθέτω οτι θα μπορουσα να το εφαρμόσω με mercy ε?Υποτίθεται οτι έτσι παίζεται η mercy?Επίσης στους πιο πολλούς offense παιχτες νοιώθω πως δεν κάνω dmg,μονο με genji νομίζω πως βοηθάω την ομάδα.

Δημοσ.

Καθησε δες steam ατομων που παιζουν dps ηρωες να δεις αν κανουν dmg ή οχι. Προφανως και στα πρωτα lvl ειναι οτι να ναι και εν μερη λογικο κυριως λογω εμπειριας/συνηθειας. Ακομα και τα mode του παιχνιδιου στους περισσοτερους ειναι κατι το καινουργιο αφου εχουν συνηθισει μονο σε Deathmatch και Team Deathmatch γιαυτο και βλεπεις και δεν υπαρχει και μεγαλη συννενοηση.

Εγω γιαυτο το λογο και προτιμαω ετσι οπως εναλλαζονται τα mode μεταξυ τους γιατι αλλιως θα βλεπαμε οτι και στο Call Of Duty. Το 70-80% τουλαχιστον να παιζει Death match/team death match και το υπολοιπο ποσοστο να παιζει τα αλλα mode.

• Moderators
Δημοσ.

Μερικά μικρά highlights με τα κορίτσια "μου".

(επίσης θα βάλω την φωνή μου στο 80% στο stream, μπορεί και στο 0 γιατί...damn. -_-)

https://www.twitch.tv/ghostriderlsov/v/72795093

https://www.twitch.tv/ghostriderlsov/v/72971567

https://www.twitch.tv/ghostriderlsov/v/73023361

Edit:

Και fanart του τι γίνεται κάθε φορά πριν ξεκινήσει το match. :P

tumblr_o8vx0f8TTh1qiu0doo1_500.png

tumblr_o8vx0f8TTh1qiu0doo2_1280.gif

tumblr_o8vx0f8TTh1qiu0doo6_500.gif

tumblr_o8vx0f8TTh1qiu0doo3_500.gif

tumblr_o8vx0f8TTh1qiu0doo4_500.png

tumblr_o8vx0f8TTh1qiu0doo5_500.gif

tumblr_inline_o8vwo6owby1qhnn3r_500.png

Edit 2:

Από τον ίδιο. :P

Δημοσ.

Δεν πολυ εδωσα σημασια στο τελευταιο με τα rewards απο competitive μιας και ειναι νωρις και λιγο μπερδευτηκα με το Sudden Death αλλα σε γενικες γραμμες σαν πρωτο Developer video update το μονο που εχω να πω ειναι οτι δεν θυμαμαι(ισως λιγο στο Heroes of the storm)να ηταν σε γενικες γραμμες τοσο καλο.

Επισης εχει απολυτο δικιο οτι πρεπει να ειχε το Overwatch σε γενικες γραμμες απο τα πιο καλα(αν οχι το καλυτερο) launch στην ιστορια της εν λογω εταιριας.Ναι υπηρχαν μικρο θεματα με server και dc αλλα σιγουρα οχι σε επιπεδα Diablo,Wow και Hearthstone.

Δημοσ.

O Zenya ειναι ενας χαρακτηρας που ,οπως και οι περισσοτεροι στο παιχνιδι,θελει χερακια να τον παιξεις.Κοινως να νιωσεις ποτε πρεπει να κανεις Ulti το βασικοτερο ολων και μετα να νιωσεις να κανεις dmg. Το Heal του πιο πολυ παει για το/τα tank της ομαδας παρα για τους υπολοιπους που οντως δεν προλαβαινεις με τπτ να κανεις. Lucio και Mercy ειναι οι καλυτεροι αυτοι την στιγμη overall healers για pugs/solo ενω Symmetra/Zeny πιο πολυ για premade για να υπαρχει πληρης αξιοποιηση του χαρακτηρα.

Η Mercy δεν ειναι καθολου healbot αγαπητε αν εισαι σε ομαδα που νιωθει γιατι δινεις Dmg boost ειτε σε Sniper ειτε σε dmg dealers βαρβατους και κανουν παπαδες. Απλα επειδη ειναι πιο ευκολη και δενει καλυτερα με τους ακυρους random αδες.

Και επειδη βλεπω οτι ο παραπανω συμφορουμιτης Beli το εχει ριξει πιο πολυ στο μπλα μπλα και πιο πολυ στο topic μπαινει ειτε για να δειξει σε μας ποσο καλος ειναι ειτε για να κραξει οτι πετυχαινει σε καθε παιχνιδι,σε παιχνιδι που ουτε ranked εχει αυτη τη στιγμη και επισης δεν εχει καν κλεισει 1μηνα στην αγορα(κοινως ολοι pro γιναμε παιζοντας normal games??)να και το δικο μου Id(για να μιλαμε με πραξεις) http://masteroverwatch.com/profile/pc/eu/Fulgore-2340

Οντως με mercy το Win rate μου ειναι τραγικο γιατι δεν μπορω να βοηθησω την ομαδα (κατα καποιο τροπο carry που λεμε αλλα δεν ειναι απολυτως σωστο αυτο που θελω να πω)οπως με Roadhog γιαυτο και πλεον ξεπερασε σε παιχνιδια την mercy μου(+του οτι ουτε tank παιρνουν οι περισσοτεροι).

Μου αρέσει που ενώ ακόμα και παίκτες που πρωτομπήκαν στο παιχνίδι βλέπουν τα κουλά που γίνονται στα random έχετε επικεντρωθεί στο κράξιμο που ρίχνω ακόμα κι αν κάνω ποστς που αφορούν αποκλειστικά το παιχνίδι. Λες και σε random ranked games ξαφνικά θα μάθουν ορισμένοι ότι υπάρχει και objective ή θα τους έρθει επιφοίτηση. Άλλωστε το πρόβλημα δεν γνωρίζει lvl και δεν έχει να κάνει με το αν κάποιος είναι αρχάριος παρά μόνο θέμα κοινής λογικής από την στιγμή που όπως επισημαίνεις κι εσύ το παιχνίδι δεν είναι team deathmatch. To να είσαι lvl 100+ και να μην πηγαίνεις κοντά στο payload σε overtime κι ας μην υπάρχει αντίπαλος δεν είναι θέμα αν το έχεις ή δεν το έχεις σε τέτοιου είδους παιχνίδια, κάτι που είναι θεμιτό.

Respect για τον Roadhog, ο οποίος ειδικά σε control points θερίζει. Είναι ο 2ος char που θέλω να παίξω αλλά σκέφτομαι και για την Zarya. Προς το παρόν μένω με τον Reinhardt που κολλάει παντού με στόχο να μπω στο top 10. 

Όσον αφορά το id μου: Link.png Site: http://masteroverwatch.com/profile/pc/eu/N3ed4KiLLs-2431

Δημοσ.

τρελαινομαι με αυτους που παιζουν Symmetra, οι τυποι ειναι απιστευτοι. τριτο παιχνιδι που χανουμε επειδη ο τυπος βαζει το πορταλ στην μεση του checkpoint, με αποτελεσμα να τρωει ultimate ολη η ομαδα ενω βγαινουμε απο το πορταλ και ληγει ο χρονος.

στα υπολοιπα παιχνιδια, να βαζουν το πορταλ στον ανοιχτο χωρο, ακομη και μπροστα στην εισοδο του checkpoint, oποτε μεσα σε δευτερολεπτα να καταστρεφεται.

το πιο θεικο ειναι οταν κατεστρεψα το portal του αντιπαλου, ενω εριχνα στα τυφλα βομβες με τον Junkart στο ανοιχτο checkpoint τους. εφαγε μετα κατσαδιασμα η symmetra τους απο μενα στο main chat.

σε αλλο παιχνιδ, ενω παιζουμε attack,ενας διαλεγει symmetra, του λεω δεν κανει η symmetra εδω, η πιστα ειναι μικρη και τα checkpoint κοντα και παιζουμε επιθεση. απαντηση: παρτε εσεις το checkpoint και εγω θα βαλω defense μετα........

νικαμε τον πρωτο γυρο, μου την ελεγε οτι ημουν λαθος, δευτερο γυρο τρωει wipe oλοκληρη η ομαδα μας απο ultimate, αφου το σαινη ειχε βαλει το portal διπλα απο το checkpoint...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...