Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν προκειτε να στρωσει τιποτα ετσι ειναι η φυση αυτων των games, καποια θα κερδιζετε ανετα και θα νιωθες γαματος καποια θα ειναι close και θα λες ωραιο game παιξαμε και σε καποια αλλα θα γινεις stomped εντελως και θα γκρινιαζεις στα φορουμ ειδικα αν σου κατσουν 3-4 τετοια σερι, φαυλος κυκλος ειναι. Περιμενω τα QQ να γελασω οταν μπει το ranked..

• Like 2
  • Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν φταιει σε αυτο το παιχνιδι δυστηχως αλλα το οτι εν ετη 2016 οι περισσοτεροι εχουν μαθει σε αλλα παιχνιδια που πιο πολυ παιζουν Deathmatch ή Team Deathmatch. Αρα λογικο να βλεπεις κοσμο σκορπια. Επισης θα μου εκανε εντυπωση αν μου ελεγες οτι οι περισσοτεροι περνανε Support πχ.

Ειδικα αν ειχαμε και Cross platform μεταξυ pc και κονσολων εκει να δεις τι θα γινοτανε.

Δημοσ.

Μπορεί να είναι λίγο άκυρη η ερώτησή μου αλλά το Overwatch και γενικά αγορές απο την Blizzard μόνο με prepaid cards μπορούμε να κάνουμε? Δοκίμασα με χρεωστική και δεν μου την δέχεται.

Δημοσ.

Μπορεί να είναι λίγο άκυρη η ερώτησή μου αλλά το Overwatch και γενικά αγορές απο την Blizzard μόνο με prepaid cards μπορούμε να κάνουμε? Δοκίμασα με χρεωστική και δεν μου την δέχεται.

Capital control.

Δημοσ.

Δοκιμασε αλλη καρτα αν εχεις , αλλες περνανε αλλες οχι

Also δοκιμασε και το US link που εδωσε η Sistah πριν καναδυο σελιδες μηπως περασουν εκει ( ειναι κ φθηνοτερο )

Δημοσ.

Μετα απο καμια 10αρια παιχνιδια με AI επαιξα και 3-4 κανονικα.. Ελπίζω να είναι αρχή μεχρι να βρουμε το matchmaking γιατι ειχα κατι ομάδες με 3 widowmakers και κανεις δεν παιρνει support .Επίσης επαιξα με κατι τυπους που ειναι noobs σαν και εμενα αλλα οι αντιπαλοι ειχανε πολυ καλυτερους παιχτεσ που πολεμουσαν για το objective.Ελπίζω να στρώσει η καταστασή μετα.Κατα τα αλλα εχει πολυ πλακα και επίσης δεν με τρελαινει τοσο που χανω καθως τα games ειναι πολυ μικρά σε διαρκεια,πράγμα πολυ καλό.Διασκεδαστικοτατο το παιχνιδι!

Δεν διορθώνεται, πολλοί αγνοούν ότι υπάρχει objective. Η μόνη λύση είναι να βλέπεις (αν δεν είναι afk) τι παίρνουν οι υπόλοιποι όσο υπάρχει χρόνος για assemble team και με το που βλέπεις πχ 3 widowmakers να κάνεις leave. Ούτε κινδυνεύεις έτσι με leaver penalty και έχεις περισσότερες πιθανότητες η ομάδα σου να κάνει έστω τα βασικά που απαιτούνται για να προσπαθήσεις να κερδίσεις στα objectives. Το αν θα κερδίσεις το ματς εξαρτάται και από τους αντιπάλους. 

Φυσικά με ομάδα φίλων τα πράγματα γίνονται πολύ πιο ευνοϊκά γιατί υπάρχει συννενόηση και ξέρεις ότι ο τάδε φίλος σου θα προσπαθήσει και δεν θα γράψει στα @@ του όλους τους υπόλοιπους. Βέβαια το παιχνίδι βρίσκει αντίστοιχα ομάδες ως αντιπάλους οπότε υπάρχουν επικές μάχες. 

Δημοσ.

Δοκιμασε αλλη καρτα αν εχεις , αλλες περνανε αλλες οχι

Also δοκιμασε και το US link που εδωσε η Sistah πριν καναδυο σελιδες μηπως περασουν εκει ( ειναι κ φθηνοτερο )

Το βρήκα το link φίλε αλλά το αγοράζει στο America server. η Sistah λέει πως είναι global το game άρα αυτό σημαίνει πως στον europe θα παίζω κανονικά? Το έχει δοκιμάσει κάποιος ή θα το αγοράσω και θα παίζω αμερικα?

Δημοσ.

Απο την στιγμή που επιβίωσα στο Lol για 5 χρονια, δεν με τρελαινει τοσο πολυ πια.Ελπιζω στο ranked να εχει elo μπας και ανεβούμε και πάιζονται καλα παιχνίδια.

Δημοσ.

Εμένα χθες ενώ άρχικα βρήκα καλό group και παίξαμε 2 γαμάτα ματσάκια, εγώ ως support, μόλις τελείωσε το 2ο παιχνίδι με πέταξε με την αιτιολογία "finding a more balanced game" και με έβαλε με κάτι εντελώς άχρηστους που δεν ξέραν την τύφλα τους και χάσαμε σε 4 λεπτα. Σε ωθεί η ίδια η blizzard να παίξεις με άχρηστους;

Δημοσ.

Θεωρητικα ναι με την εννοια οτι οντως δεν γινεται να μεινεις με την ιδια ομαδα αν νικας συνεχεια ή αν χανεις συνεχεια καμια φορα αλλαζει τα ατομα μεταξυ των ατομων που παιζουν συνεχεια μεταξυ τους(random ατομα οχι premade).

Δημοσ.

Για ποιο λογο να το κανει επίτηδες?? Στο hs υπήρχε η conspiracy theory απο ολους τους bad players οτι τους πεταει επίτηδες vs counter deck και τα σχετικα για να αγορασουν καρτες κτλπ, εδω για ποιο λογο να το κανει?? Και εμενα μου το εχει βγαλει αλλα επειδη μας ειχαν ξεσκισει, lol λεμε σαν να σου λεει το game οτι ειστε bad.. :P

Τα QQ στο ranked περιμενω λεμε, good and fun times εχουμε μπροστα μας.. :P

Δημοσ.

Φανταζομαι οτι πιο πιθανο ειναι να το βγαλει κυριως σε παιχνιδια που τελειωνουν γρηγορα ανεξαρτητου ποιος νικησει και ποιος χασει. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...