Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κι εγώ αυτό πιστεύω ότι πάνω από 55 τοις εκατό είναι καλό. Ειδικά αν παίζεις και με pug, θα σου έλεγα σούπερ. Πχ με Reinhardt έχω 60 τοις εκατό και στους top 50 σε rank Reins by total score στην Ευρώπη ζήτημα είναι να είναι πάνω από 7-8 που έχουν 60+. Οι περισσότεροι γύρω στο 55 με 60 βρίσκονται.

Δημοσ.

και το diablo... ειναι που είναι η dev team τους όσο το wc σε μέγεθος, τώρα βλέπω να τους τραβάνε όλους τους πόρους για ow / hs και wow

Δημοσ.

Αν δεν βγαλει το Diablo κανενα νεο expansion ή νεο παιχνιδι ειναι αναμενομενο μονο με τα seasons να κρατησουν πολυ κοσμο.

Δημοσ.

Μου έχει σπάσει τα νευρα που δεν μπορώ να το πάρω απο το battle net shop.Πως καταφερατε να το αγοράσετε εσεις?

Δημοσ.

Αν δεν περναει η καρτα , δοκιμαζεις με gift card απο Public αν και ακουω οτι στην Αθηνα εχει πεσει περονοσπορος

Δημοσ.

πήγα σε ένα μαγαζί και το αγόρασα.....

πέρα από την πλάκα, πας public, παίρνει 2 ή 3 bnet gift cards 20 ευρώ και το αγοράζεις με την μία

Δημοσ.

να ρωτησω αν ξερει κανεις στα σιγουρα. ο αδερφος μου θελει να το παρει απο το battlenet με 2 battlenet gift cards Heroes Of The Storm. γιατι οι αλλες εχουν εξαφανιστεί. θα μπορει να το αγορασει ετσι ? 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...