Belisarius Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Μαλλον πρεπει να γραφω /s στο τελος Πολλά έχουν δει τα μάτια μου. Δεν θα μου έκανε εντύπωση.
ADHD Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 2-3 invites σε καθε game? Μηπως εισαι λιγο υπερβολικος? Ολοι εχουμε κανει καλα παιχνιδια ο αλλος εκανε 42-0 μαζι ειμασταν εγω εχω κανει 47-2 εχουμε clutcharei rounds εχω κανει dominate widowmaker vs widowmaker καπου 25-2 τελειωσα κτλπ και εχω παρει 1 ολοκληρο FR το ιδιο και φιλοι μου, εσυ παιρνεις 2-3 σε καθε παιχνιδι νομιζω τα φουσκωνεις και λιγο.. Θελω να σου πω οτι και perfect game να κανεις δεν συνηθιζετε να σε κανουν ευκολα invite και αυτο ισχυει σε ολα τα παιχνιδια της blizz που εχω παιξει, εκτος απο hs που εκαναν αβερτα για να σου βρισουν μανες κτλπ.
Xvipes Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δεν παει ετσι ομως γιατι με αυτη τη λογικη ας παρουν και οι αλλοι της ομαδας σου οτι να ναι και μετα να ριχνετε την μπαλα ο ενας στον αλλο αν χασετε γιατι πηρατε οτι πηρατε. Γιατι ο παραπανω Seagull ακομα και στο video που εκανε οτι εκανε ηταν και premade με αλλους(οχι οτι μονος του δεν θα τα εκανε αυτα αλλα λεμε).Κοινως δεν προκειται να του πουνε τπτ αν παρει σε ολα τα παιχνιδια μονο Genji και θα παρουν και αυτοι αντιστοιχα οτι χρειαζεται το team. Συνήθως είμαστε 5-6 άτομα οπότε τα χωρίζουμε τα picks. Γενικά πιστεύω πως ο Genji συγκεκριμένα κολλάει σε οποιαδήποτε πίστα με σχεδόν οτιδήποτε pick αντιπάλων. Και μιας και το ανέφερες αν το είδες καλά το video ο seagull είναι πάντα μπροστά(ή πίσω αναλόγος) από τους αντιπάλους και τους κάνει harash(βασικά τους γαμάει αλλά οκ ) και έχει ευτυχώς μια Mercy να τον κάνει pet όταν και αν βρει τα σκούρα. Η υπόλοιπη ομάδα απλά pusharei ανενόχλητη το payload. Ο Genji δεν είναι ομαδικός char ως επί το πλείστον, αλλά κάτι σαν tracer - flanker απλά πολύ πιο fun (imho ^^ ) p.s lf Mercy to pet me
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Moderators Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Καλά ναι, Tracer, Genji, Reaper είναι κατ' εξοχήν harassers / flankers.
ADHD Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Επειδη reaper παιζω πιο συχνα δεν θα τον ελεγα harasser τοσο πιο πολυ flank και damage dealer με λιγο support ριχνω τα tank στο λεπτο και κατι soldiers χωρις aim αλλα με σκιζει ο mccree και ο genji πολλες φορες. Το shift του δεν εχει το mobility της tracer που ξεφευγει απο τα παντα. Εχει γινει ο αγαπημενος μου char παντως ειδικα με το el blanco skin τον γουσταρω παρα πολυ..
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Moderators Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Να είχε και animations για την κιθάρα και να μίλαγε σαν τον Banderas... 1
ADHD Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Ναι ρε γμτ το επομενο skin μολις μαζεψω 1k λογικα παει για soldier night ops η commando και απο κει και περα δεν νομιζω οτι μου αρεσει κατι αλλο, ισως καποιο για widowmaker αλλα δεν παιζω με αυτη συχνα και εχουμε και το noir απο origins.
Atallos1 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Patch Notes απο το Taiwanese official forum McCree Alternate fire Damage decrease from 70 to 45 Time before reloading decrease from 0.75 seconds to 0.3 seconds (Probably reverse patch form this ) WidowMaker Alternate fire (Snipe) Base damage decrease from 15 to 12 (damage multiplier from charging doesn't change) Headshot damage multiplier increase from x2 to x2.5 Player can only re-enter "sniping mode" after the "exit snipe mode" animation finish Infra-Sight (Ult)Ultimate charge cost increased by 10% Bug Fixed Improve custom game "High bandwidth Mode" stability Mercy will no longer charge her ult if her right click target is shooting shield or ice wall Reaper will no longer teleport to weird places Fix some bugs in Dorado (Should include the Symmetra one) 1
alex_000 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 καταπληκτικό το overwatch το έχω λιώσει όσο περιμένω το revamp του HOTS
ADHD Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Thats how we roll in mm.. Και φυσικα ουτε το objective A δεν καταφεραν να παρουν..
ferongr Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Το patch δεν έχει εφαρμοστεί ακόμα στην Ευρωπαική region.
Atallos1 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Γενικα δεν ειναι live ακομα , απλα προφανως η TW Blizz βιαστηκε
Fulgore Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Να γιατι δεν πεφτει η τιμη στα κλειδαδικα 10Μ εφτασε το Overwatch http://www.gamespot.com/articles/overwatch-reaches-10-million-players/1100-6440880/
paularas Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 105 wins σε 185 games είναι παλέψιμο σκορ ή meh? δλδ τι αναλογία πρέπει να έχω για να λέω ότι έχω καλό w/l ratio έχει κανείς ιδέα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις